- Konu Sahibi Quennhazel
Bitirmem süründürürüm diyerek ayrı yaşadığı haldeNasıl o kadar yüklü alabilmiş onu da söyleyin de örnek olsun..
Ortada çocuk varsa sonuna kadar hakkıdır size söz düşmez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirmem süründürürüm diyerek ayrı yaşadığı haldeNasıl o kadar yüklü alabilmiş onu da söyleyin de örnek olsun..
Ortada çocuk varsa sonuna kadar hakkıdır size söz düşmez..
Asgari ücretmiş canım.Bir nafaka ne kadat yuklu olabilirki tabi abi ve eski es arasinda anlasma olmadiysa anlasma olduysada yapcak bisi yok bildiğim kadariyla kadin evlenene kadar o nafakayi alir ve istedigiyle yer yani sevgilisi yiyor diye kesilmez sanirim nafaka haksizlik varsada Allah yardimcisi olsun
Son eşinizden alırsınız çocuk olmasa bile hatta cocuk ilk evliliğinizden olsa ikinci evlilikten yine kendi adınıza nafaka alabilirsinizBen de bilmediğimden soruyorum. Bir kere evlendi boşandı diye adam karısına nafaka vermek zorunda mı? Çocuğu yoksa gene veriliyor mu? Kadın da eli ayağı tutuyor çalışsın. Çok saçma değil mi?
O zaman 10 kere evlenir boşanır hepsinden nafaka alırım
Bitirmem süründürürüm diyerek ayrı yaşadığı halde
Önyargılısınız şiddet olsa tazminat da öderdi malesef her kadın siz biz gibi değilAsgari ücretmiş canım.
Mağdur %95 kadın evliliklerde. Mahkemede bağladıysa vardır birşeyler. Sevgilisi var diye yedirdiği ne malum? Boşanırken sevgilim olmucak diye kağıtmı imzaladı? Ödeyecek abiniz mecburen. Tek taraflı anlatıyorsunuz abim küfretmezdi kendisi ederdi diyosunuz.
Ben hiç karısı küfredipte susan erkek görmedim. Muhtemelen eşi küfredince abin şiddet uygulamıştır. Başınıza gelmeden anlamanız zor. Tipik görümce
Evlenirsen nafakan kesilir yani en son esinden alirsin :) yani yine bir nafaka :)Ben de bilmediğimden soruyorum. Bir kere evlendi boşandı diye adam karısına nafaka vermek zorunda mı? Çocuğu yoksa gene veriliyor mu? Kadın da eli ayağı tutuyor çalışsın. Çok saçma değil mi?
O zaman 10 kere evlenir boşanır hepsinden nafaka alırım
Öyle şeylere bile hiç girmedi zaten bir maaşı vardı iki yıllık evlilikAbinizin bu evlilikten kurtulmak için herşeye evet demiş diye anlıyorum ben.O mutluysa bırakın öyle kalsın.Tekrar tekrar aynı süreci yaşamak istemiyor sanırım.Ben genelde ayrilmalarda kadinlarin tarafını tutarım çünkü erkekler her türlü yola başvurabiliyor.Arabasini arkadasi ile danisikli satış gösteren mi dersin,arkadaşı ile senet yapıp maaşına sahte haciz koydurtup nafakayı çok düşük bir ücrete mi çeken dersin genelde erkeklerin aklına geliyor bunlar.
Hayır yokÇocukları var mı?
Çalışmak her kadına kolay gelmiyor zaten baba evinde asgari ücret kadar nafaka alıyor çalışsa da aynı ücreti alacak neden çalışayım der. Korkumuz bu sevgilisiyle imam nikahlı yaşaması. Bir de onu takip etmek zorundayızÇocuk yoksa nafaka olayı çok saçma, şimdi ben kocamdan boşansam hiç evlenmezsem ölene kadar adamın parasını mı yicem. Kendim çalışır kendi paramı yerim. Erkeklere büyük haksızlık var
Gelirini asan nafaka baglanmaz.Öyle hesaplanmadı sırf bu illetten kurtulmak için
İşi çirkefliğe vurup ayrı yaşadğı halde boşanmam uzatırım derse iki yıllık evlilikte adamın durumunu bildiği halde maaşının yarısını talep ederse o miktara bile zor ikna oldu yoksa yıllarca uzayacaktıGelirini asan nafaka baglanmaz.
Siz mahkeme dosyasini gordunuz mu yoksa abinizin dediklerine gore mi yaziyorsunuz.Bilmediginiz seyler olabilir herkes yaziyor o kadar nafaka normal degil.
Belki abiniz tazminattan vazgec nafaka oderim yuklu dedi.
Burda yazdıkları gibi 200 300 ödense zaten birşey denmez . Ama bu hakkı ayrı yaşadığı halde maaşının şu kadarını vermezsen boşanmam süründürürüm diyen eli kolu tutan 20 li yaşlarda birisi. Üstüne borçları bile üstlendi abim yeter ki uzatıp çirkefliğe vurmasın diye. Sonrasında bile neler oldu da Allah a havale ettikBence nafaka çocuklar için bağlanmalı. Çocuk yoksa sırf kadın diye ömür billah nafaka ödememeli erkekler.
Kadın hakkı iyi tamam hoş ama erkeklere de yolunacak kaz muamelesi yapılmasın lütfen. Ay çok sinirlendim.
Maasinin yarisini alamaz yasal bir sinir var.Isterse hepsini talep etsin verilmez.İşi çirkefliğe vurup ayrı yaşadğı halde boşanmam uzatırım derse iki yıllık evlilikte adamın durumunu bildiği halde maaşının yarısını talep ederse o miktara bile zor ikna oldu yoksa yıllarca uzayacaktı
Kadının kendisi tehtitler savuruyordu uzatacağm diye.bu konu sizi hiç ilgilendirmez.
evet abiniz dahi olsa ilgilendirmez!
madem haklıydı uzasaydı dava. haklı insan haklılığını gösterir.
maaşının 1/3 1600 liraysa maaşı yaklaşık 4.800 gibi bir para.
hiçbir hakim o maaşa o nafakayı kesmez. ben tanıyorum yani bu maaşa 500 falan nafaka vereni.
son olarak o evliliğin içinde neler yaşandı bilemezsiniz. belki abin ağır suçluydu ama kadın da sırf şundan kurtulayım diye uzatmadı gerçekleri hakime anlatmadı. ya da abin her şey ortaya dökülmesin diye korktu bu nafakaya! razı oldu. tabi nafaka bu kadarsa
Yanlış yönlendirmeler sırf uzamasın diye herşey aceleye getirilmiş dava daMaasinin yarisini alamaz yasal bir sinir var.Isterse hepsini talep etsin verilmez.
Uzasin mahkeme ne olacak abiniz evlendimi hemen kagit uzerinde surerdi yillarca ne gibi bir zarari var suan hala hayatinda muhattap oluyor.