Abimin eski nisanlisini hala unutamamasi

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
İyi geceler hanimlar.
Abim gecen sene bu zamanlar nisan atti, dort senelik sevgilisiydi yedi aylik nisanlisiydi. Ama aileler uymuyordu, kizin ailesi sorun cikardi filan ve bitti. Bizim de pek gonlumuz istemiyordu ama abim sevdi diye hep susmustuk neyse..
Abimin hayatina hep baskalari girdi cikti ama hala eski nisanlisini unutamadi.. gecen aksam konusuyorduk eger dedi devam etseydik birkac gun sonra besinci yildonumumuzu kutlayacaktik.
Ama bir senedir hic iletisimleri olmadi zaten. İsin kotusu, onun fikir yapisini cok dogru bulmuyorum. Soyle ki; cok seven insanlar bir gun bulusacak diyor, ne olursa olsun, bir gun birbirimizi tekrar bulacagiz diyor... Nasil olacak o diyorum... 10senede olsa olacak sevenler bir gun mutlaka bulusur ve evlenir diyor. Cok arabeskce... Saygim sonsuz. Kiz belki evlendi bile diyorum bir sene az degil. Evlenmemis hayatinda kimse yokmus. (Ortak arkadaslar sagolsun bildiriyor)
Ama ben abimin bu psikolojiden uzaklasmasini istiyorum...
Cok sevseniz ayrilir miydiniz abi diyorum, oyle gerekiyordu diyor. Garip bir ruh halinde... Bu psikolojiden onu nasil cikarabilirim, yol gosterir misiniz?
Bu arada dr a gitmeyi kabul etmiyor. Kendisi 31 yasinda. Fikir verir misiniz kizlar, cok tesekkurler.

O yaşta adamı uzman yardımı almadan bu takıntıdan vazgeçiremezsin, hiç uğraşma.

Düşünce yapısı da gerçekten arabesk liselilere benziyor.
Sonuna kadar katiliyorum. Kac yil beklediler birbirlerini bizim de icimiz yandi ama bu kadari cok agir artik. Bir an once kendine gelmesi gerek..

Tam 25 yıl sonra evlenen bir arkadaşım var.
Eski nisanlisiyla...
Adam " 25 yıl sonra da olsa binlerce kez evet" dediğinde çok duygulanmistim.

Abin unutmak için uzman yardımı almalı. .
Tuyler diken diken..
O da boyle ornekler goruyor sanirim, kaptiriyor kendini.. Ya da umutsuzca bir bekleyis kim bilebilir ki..
Cok tesekkurler.

Peki niye boyle? Sosyal hayati iyi biri, calisan, is ortami arkadas cevresi olan biri.. Disardan bakildiginda her sey guzel hayatina birileri hep arkadaslar araciligi ile girdi, cikiyordu birkac gun icime sinmedi diyip ayriliyordu. Biz ise bunun nedenini hala anliyamiyoruz...

İliskisini kendisi bitirmemis ki ,mecbur birakilmis ayrilmaya ,
Akli hala eski nisanlisinda hayatina girenide mukayese ediyor ,
Ben ilk nisanlimdan ailesi yuzunden ayrildim ,adamla cok mutluydum,ailesiyle dengeyi kuramadi mecbur ayrildim ,
Ben baskasiyla evlendim ,
Ama 5 yil oldu ,arada sirada hala mesaj gonderiyor farkli tellerden ,"ayrilik sevdaya dahil,ayrilanlar hala sevgili ,bir gun kavusucaz "abinizde boyle zamanla toparlar

Cok tesekkurler, insallah. Hayat sevgililik gibi gulluk gulistanlik gecmiyor. Ailelerin uymasi anlasabilmeleri cok onemli. Ben de nisanliyim yeri geliyor buyuk problemler yasiyoruz, ailesi ile dengeyi arada kuramiyor vs.. Evlenince ne olacak bilmiyoruz...
Kimse ayrilmak icin baslamiyor.. Niyetler hep iyi ama....

Gerçek sevenlere kolay unutmaz 3 yılda hisler tamamen bitiyor yada yokluğuna tamamen alışıyor abinin konuşmasına bakılırsa yakında nisan geride takılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…