- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Zaten cok yeni bir mevzu degil ki. Bir sene oldu. Coktan toparlanmasi gerekmiyor muyduYarım kalmışlar, tamamlanmamışlar(iyi ya da kötü) kopmuşlar.
İçinde kalmış.
Zaman.
Napicak peki? Omur boyunca boyle mi kalacak?Severek ayrılmak, hele ki aile baskısıyla ayrılmak zordur. ÇıKARTAMAZSINIZ..
Sonuna kadar katiliyorum. Kac yil beklediler birbirlerini bizim de icimiz yandi ama bu kadari cok agir artik. Bir an once kendine gelmesi gerek..O yaşta adamı uzman yardımı almadan bu takıntıdan vazgeçiremezsin, hiç uğraşma.
Düşünce yapısı da gerçekten arabesk liselilere benziyor.
Zaten cok yeni bir mevzu degil ki. Bir sene oldu. Coktan toparlanmasi gerekmiyor muydu
Haklisiniz. Ne yapmak gerek?Yarım kalınca kolay bitmez.Bir şekilde onların arasında ciddi sorunlar olup tamamen kendi sorunları yüzünden bitseydi.
Çoktan düzelmişti.
Tuyler diken diken..Tam 25 yıl sonra evlenen bir arkadaşım var.
Eski nisanlisiyla...
Adam " 25 yıl sonra da olsa binlerce kez evet" dediğinde çok duygulanmistim.
Abin unutmak için uzman yardımı almalı. .
Ben de oyle diyorum. Cok sevseniz birakmazdiniz birbirinizi diyorum. Her sey ordan bakildigi kadar kolay degil diyor.3. Kişiler yüzünden biten aşk aşk değildir.
Aşık olduğunda anlar merak etmeyin
Peki niye boyle? Sosyal hayati iyi biri, calisan, is ortami arkadas cevresi olan biri.. Disardan bakildiginda her sey guzel hayatina birileri hep arkadaslar araciligi ile girdi, cikiyordu birkac gun icime sinmedi diyip ayriliyordu. Biz ise bunun nedenini hala anliyamiyoruz...Bitmez ,kendini toparlasa bile hayatina baskasini alsa bile bitmez ,
İcinde ukte kalir ,
Aileler yuzunden olunca malesef boyle oluyor ,
Hayatina birini sokmaya calismayin yazik olur karsi tatrafa da ,
Goturebilirsiniz psikolog iyi olur ,
Akisina birakin
İliskisini kendisi bitirmemis ki ,mecbur birakilmis ayrilmaya ,Peki niye boyle? Sosyal hayati iyi biri, calisan, is ortami arkadas cevresi olan biri.. Disardan bakildiginda her sey guzel hayatina birileri hep arkadaslar araciligi ile girdi, cikiyordu birkac gun icime sinmedi diyip ayriliyordu. Biz ise bunun nedenini hala anliyamiyoruz...
Cok tesekkurler, insallah. Hayat sevgililik gibi gulluk gulistanlik gecmiyor. Ailelerin uymasi anlasabilmeleri cok onemli. Ben de nisanliyim yeri geliyor buyuk problemler yasiyoruz, ailesi ile dengeyi arada kuramiyor vs.. Evlenince ne olacak bilmiyoruz...İliskisini kendisi bitirmemis ki ,mecbur birakilmis ayrilmaya ,
Akli hala eski nisanlisinda hayatina girenide mukayese ediyor ,
Ben ilk nisanlimdan ailesi yuzunden ayrildim ,adamla cok mutluydum,ailesiyle dengeyi kuramadi mecbur ayrildim ,
Ben baskasiyla evlendim ,
Ama 5 yil oldu ,arada sirada hala mesaj gonderiyor farkli tellerden ,"ayrilik sevdaya dahil,ayrilanlar hala sevgili ,bir gun kavusucaz "abinizde boyle zamanla toparlar
Cok degil mi uc yil? :)En az 3 yıl gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?