Abimin eski nisanlisini hala unutamamasi

Evet ama o hisler bitmesi yada alismasida öyle kolay değil kendimden çevremden biliyorum kimisi baskadiyla evlendi hala aklı eski de kimisi birkaç yıl sonra hisleri bitti başkasına karşı hisleri oluyor yani bu hisler gerçekse uzun vade gerekiyor .

o kadar cok sevmısler magdem aıle uyumsuzlugunu neden sorun ettıler ki böyle buyuk sevgılerde aılelerın pek tesiri olmuyor ki.Dunyaya birkere gelıyoruz eger o hanımda da hısler varsa ona karsı bıraraya tekrar gelebılırler insanın ıcınde kalması cok ıgrenc birsey cunku yasayıp sogumalı yanı o anlasmazlıkları görmeli ki unutsun yoksa hep bir keskesi ve acaba ona eslık edıcek hayatında umarım duzelır hayırlısı.

Eşimle 5 yıllık ayrılığın sonunda barıştık ve 6 ay içinde evlendik. 7 yıllık da evliyiz.
Şayet ayrılığın sebebi sevgisizlik değilse ve başka başka faktörlerden dolayı ayrılmışsa taraflar barışabiliyorlar.
Abiniz bana tuhaf gelmedi , çok sevmiş ve sevilmişse unutması zor olur.

Gerçek sevenlere kolay unutmaz 3 yılda hisler tamamen bitiyor yada yokluğuna tamamen alışıyor abinin konuşmasına bakılırsa yakında nisan geride takılır :)
Hakkinda hayirlisi cok uzuluyorum onun adina... Bence baska biriyle baslamak daha mantikli. Ayni suda iki kez yikanilir mi?

Burda ki asil sorun neydi mesela? Kiz müdahale edemiyomuydu ailesinin cikardigi soruna? Abinizi rencide edicek biseymiydi?
Kizin annesi dugun alisverisinde biterse bitsin diye bagirmaya basladi.. annesi zaten hep sorunlu biriydi, anneme alisveriste bagirdi, abimin ustune yurudu. Evden kovmaktan beter etti, sinir krizleri yasandi o ara cok.. Kiz da once evlenicem dedi, abim olmaz demesine karsilik... Sonra getirdi yuzukleri takti tekrar abime, seni seviyorum dedi. Bir hafta gecmeden tekrar seni kalbime gomdum diye ayrildi, ailesinin zoru ile.. Karsi cikmislar, evlenirsen hakkimi helal etmem demis annesi, aglaya aglaya ayrildilar. Cok aci, hepsine sahit olduk biz de tabii

Cok sevindim adiniza.. İnsallah abimin yuzu guler artik. Cok tesekkurler. Boyle ornekler gercekten var demek..

Üzüldüm, böyle bi olaydan sonra unutmasini beklemek gercekten cok zor cünkü birbirleriyle alakali sorunlari yokmus.

1 yıl çok uzun bir süre gibi duruyor oysa değil kolay mı aşık olduğu insan sonuçta , biraz daha zaman gerekli hiç ummadığı bir anda karşısına biri çıktığında belki unutur.

Üzüldüm, böyle bi olaydan sonra unutmasini beklemek gercekten cok zor cünkü birbirleriyle alakali sorunlari yokmus.
Yoktu dugun yerleri tutulmustu, gunler alinmisti.. Kizi hicbir zaman suclu gormedi. Ama hep beddua ediyor, onlar beni sevdigimden ayirdi allah da onlari en sevdiklerinden ayirsin diye.. Haklarinda hayirlisi. Cok tesekkurler.

Umarim duzelir psikolojisi artik... Ben de sizin gibi cok sevselerdi aileler onlerinde duramazdi diye dusuniyorum. Keza abim hic nisanlisini suclamadi. Onun icin suclu olan ailesi oldu daima.

Bende nışan attım. Ve nışan attığım kişiyle evlendim. Sonuç boşandım.. Bazen bitmesi gereken noktada bitiremediğimizden çokk daha ağır sınavlarla bitmemesi gereken bi evliliği bitirdik. Nışan atma sebebimiz aileler. Evliliği bitirme sebebimiz aileler.. Yani çokk sevdim çokkta sevildim.. Ee ne değişti? Heba olan 7 senem. Bak bi kaç ay sonra hayatımda olsaydı 8. Senemizi kutluyo olcaktık. E o zaman bizim günah ne? Demek ki aile önemliymiş. Demek ki yeterince sevmemişiz.. Başka bi açıklaması olabilir mi? Bırakın. Hayat onun. Evlensin ya sonu boşanma olacak ya hepinizi utandıracak derecede güzel bi yuvası.. Kendi yaşayacak öğrenecek.. Siz istediğiniz kadar uğraşın üzülün. Adam 31 yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…