- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Unutmanin yili olmazki. Bir söz var 'bir insanin size ne söyledigini unutabilirsiniz ama neler hissettirdigini asla' diye.Cok degil mi uc yil? :)
kizin ailesi sorun cikardi filan ve bitti.
Hakkinda hayirlisiGerçek sevenlere kolay unutmaz 3 yılda hisler tamamen bitiyor yada yokluğuna tamamen alışıyor abinin konuşmasına bakılırsa yakında nisan geride takılır :)
Kizin annesi dugun alisverisinde biterse bitsin diye bagirmaya basladi..Burda ki asil sorun neydi mesela? Kiz müdahale edemiyomuydu ailesinin cikardigi soruna? Abinizi rencide edicek biseymiydi?
Uyy aha! Yerimden sıçradımBen baskasiyla evlendim ,
Ama 5 yil oldu ,arada sirada hala mesaj gonderiyor farkli tellerden ,"ayrilik sevdaya dahil,ayrilanlar hala sevgili ,bir gun kavusucaz "
Cok sevindim adiniza.. İnsallah abimin yuzu guler artik. Cok tesekkurler. Boyle ornekler gercekten var demek..Eşimle 5 yıllık ayrılığın sonunda barıştık ve 6 ay içinde evlendik. 7 yıllık da evliyiz.
Şayet ayrılığın sebebi sevgisizlik değilse ve başka başka faktörlerden dolayı ayrılmışsa taraflar barışabiliyorlar.
Abiniz bana tuhaf gelmedi , çok sevmiş ve sevilmişse unutması zor olur.
Seven insan niye ayrilir ki?Unutmanin yili olmazki. Bir söz var 'bir insanin size ne söyledigini unutabilirsiniz ama neler hissettirdigini asla' diye.
Ayrica seven insanda ayrilir.
Yani degil mi aklin yolu bir.Seviyosa niye birakti? Bence birakinca sevmeye başlamış.
Üzüldüm, böyle bi olaydan sonra unutmasini beklemek gercekten cok zor cünkü birbirleriyle alakali sorunlari yokmus.Kizin annesi dugun alisverisinde biterse bitsin diye bagirmaya basladi..annesi zaten hep sorunlu biriydi, anneme alisveriste bagirdi, abimin ustune yurudu. Evden kovmaktan beter etti, sinir krizleri yasandi o ara cok.. Kiz da once evlenicem dedi, abim olmaz demesine karsilik... Sonra getirdi yuzukleri takti tekrar abime, seni seviyorum dedi. Bir hafta gecmeden tekrar seni kalbime gomdum diye ayrildi, ailesinin zoru ile.. Karsi cikmislar, evlenirsen hakkimi helal etmem demis annesi, aglaya aglaya ayrildilar. Cok aci, hepsine sahit olduk biz de tabii
Kendin anlatmissin iste neden ayrildigini neden inanmiyorsun? Kiz ailesi yüzünden ayrilmis, sevmedigi icin degil ki, abin ise ayrilmaya mecbur birakilmis.Seven insan niye ayrilir ki?
Buna inanmiyorum....
YoktuÜzüldüm, böyle bi olaydan sonra unutmasini beklemek gercekten cok zor cünkü birbirleriyle alakali sorunlari yokmus.
Ama cok sevse ailesini dinlemez evlenirdi arkadasim...Kendin anlatmissin iste neden ayrildigini neden inanmiyorsun? Kiz ailesi yüzünden ayrilmis, sevmedigi icin degil ki, abin ise ayrilmaya mecbur birakilmis.
Umarim duzelir psikolojisi artik... Ben de sizin gibi cok sevselerdi aileler onlerinde duramazdi diye dusuniyorum. Keza abim hic nisanlisini suclamadi. Onun icin suclu olan ailesi oldu daima.o kadar cok sevmısler magdem aıle uyumsuzlugunu neden sorun ettıler ki böyle buyuk sevgılerde aılelerın pek tesiri olmuyor ki.Dunyaya birkere gelıyoruz eger o hanımda da hısler varsa ona karsı bıraraya tekrar gelebılırler insanın ıcınde kalması cok ıgrenc birsey cunku yasayıp sogumalı yanı o anlasmazlıkları görmeli ki unutsun yoksa hep bir keskesi ve acaba ona eslık edıcek hayatında umarım duzelır hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?