- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Umarim duzelir psikolojisi artik... Ben de sizin gibi cok sevselerdi aileler onlerinde duramazdi diye dusuniyorum. Keza abim hic nisanlisini suclamadi. Onun icin suclu olan ailesi oldu daima.
Ortak arkadaslari araya katti abim ama ayrilali daha iki hafta olmustu cok yeniydi. Daha sonralari abimin de hayatina giren cikan oldu, unuttu sandik yanilmisiz. Umarim artik onune bakar. Cok tesekkurler.zor gercekten atlaması hala boyle seven erkeklerın olması guzel bır nevı boyle asklar pek kalmadı yanı oluru yok mu nısanlısı ıle ortak arkadaslıgnız kalmadı mı ? arabuluculuk etsenız yanı ben olsam kadında suc yoksa dusnurdum acıkcası.
Cok uzuldum cok gecmis olsun umarim atlatmissinizdir.. Coluk cocuk var mi? Bazen o noktada birakmak gerekiyor katiliyorum daha kotu sonuclar almamak icin inceldigi yerden kopmasi daha iyi. Hayatiniz nasil suan? Adapte olabildiniz mi?Bende nışan attım. Ve nışan attığım kişiyle evlendim. Sonuç boşandım.. Bazen bitmesi gereken noktada bitiremediğimizden çokk daha ağır sınavlarla bitmemesi gereken bi evliliği bitirdik. Nışan atma sebebimiz aileler. Evliliği bitirme sebebimiz aileler.. Yani çokk sevdim çokkta sevildim.. Ee ne değişti? Heba olan 7 senem. Bak bi kaç ay sonra hayatımda olsaydı 8. Senemizi kutluyo olcaktık. E o zaman bizim günah ne? Demek ki aile önemliymiş. Demek ki yeterince sevmemişiz.. Başka bi açıklaması olabilir mi? Bırakın. Hayat onun. Evlensin ya sonu boşanma olacak ya hepinizi utandıracak derecede güzel bi yuvası.. Kendi yaşayacak öğrenecek.. Siz istediğiniz kadar uğraşın üzülün. Adam 31 yaşında.
Çocuğum yok canım olmadı. 7 ay oldu boşanalı. Çoğu noktada iyiyim. Çoğu şeyi atlattım. Ama ara ara burnumun direği fenaa sızlıyo yalan değil. Severek ayrılmak zor.. Sonra da diyorum kendini kandırma sevgi bu değil.. Değişik bi durum. Rabb'im kimsenin başına vermesin.. Hani 10 tane nışan atarsın ama kurulu düzenin bozulması. O yuvanın yıkılması. O eşyaların ayrılması.. Çok zor günlerdi. Ben mi yaşamışım onları. Valla ben yaşamışım diyorum.. İşte demek istediğim de bu. Başına geleni öyle ya da böyle bazen de yaşayarak öğreniyosun.. Umarım abinde öğrenir...Cok uzuldum cok gecmis olsun umarim atlatmissinizdir.. Coluk cocuk var mi? Bazen o noktada birakmak gerekiyor katiliyorum daha kotu sonuclar almamak icin inceldigi yerden kopmasi daha iyi. Hayatiniz nasil suan? Adapte olabildiniz mi?
Ortak arkadaslari araya katti abim ama ayrilali daha iki hafta olmustu cok yeniydi. Daha sonralari abimin de hayatina giren cikan oldu, unuttu sandik yanilmisiz. Umarim artik onune bakar. Cok tesekkurler.
Gercekten adeta bir hayat dersi bu anlattiklariniz. Evlilik cok Daha baska bir sorumluluk, baska bir duzen ya da baglilik.. Allah yardimciniz olsun.Çocuğum yok canım olmadı. 7 ay oldu boşanalı. Çoğu noktada iyiyim. Çoğu şeyi atlattım. Ama ara ara burnumun direği fenaa sızlıyo yalan değil. Severek ayrılmak zor.. Sonra da diyorum kendini kandırma sevgi bu değil.. Değişik bi durum. Rabb'im kimsenin başına vermesin.. Hani 10 tane nışan atarsın ama kurulu düzenin bozulması. O yuvanın yıkılması. O eşyaların ayrılması.. Çok zor günlerdi. Ben mi yaşamışım onları. Valla ben yaşamışım diyorum.. İşte demek istediğim de bu. Başına geleni öyle ya da böyle bazen de yaşayarak öğreniyosun.. Umarım abinde öğrenir...
Hepimizin bitanem hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun..Sende sıkma canını hep hayırlısını iste Allah'tan.. Hayırlısını da gönlümüze razı kılsın inşaallah Rabb'im.. Abin içinde aileniz içinde hakkınızda enn hayırlısı olsun.. Olana da hayır gözüyle bakmak gerekiyo.. Herkesin hikayesi farklı.. Çokk uykum geldi öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun..Gercekten adeta bir hayat dersi bu anlattiklariniz. Evlilik cok Daha baska bir sorumluluk, baska bir duzen ya da baglilik.. Allah yardimciniz olsun.
İyi geceler diliyorum size de, guzel yorumlarinizla icimi isittiniz allah hepimizin yardimcisi olsun, bu yoldan gecenlerin ya da gececek olanlarin da..Hepimizin bitanem hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun..Sende sıkma canını hep hayırlısını iste Allah'tan.. Hayırlısını da gönlümüze razı kılsın inşaallah Rabb'im.. Abin içinde aileniz içinde hakkınızda enn hayırlısı olsun.. Olana da hayır gözüyle bakmak gerekiyo.. Herkesin hikayesi farklı.. Çokk uykum geldi öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun..
Saplantı haline getirmiş sanki biraz, sıkıntılı bir durum. Ortak arkadaşlarından haber almasını engelleme şansınız yok mu?
Ortak arkadaslari oldugu icin engelleyemedik, zaten bir sene boyunca da hic iletisimleri olmadi. Unutsa iyi olacak...Saplantı haline getirmiş sanki biraz, sıkıntılı bir durum. Ortak arkadaşlarından haber almasını engelleme şansınız yok mu?
Cok haklisiniz, ama bir sene oldu olanlar oldu, simdi tekrar baslamalari bizim icin ancak hayal olabilir. Bir de kizin annesi asla musaade etmez zaten yol yakinken vazgecip unutabilse keske... Cok tesekkurler. Cok yazik maalesef.Bence abim nasıl unutacak diye düşünmek yerine ailelerin uzlaşması için bir yol arayın. Benim için çivi çiviyi söker durumu hep geçerli oldu :) Ama bir arkadaşım kız arkadaşıyla ayrıldıkları dönemde hep başka kişilerle görüşse de üç yıl boyunca unutamadı, yüzü bile gülmedi adamın. Onların ayrılık nedeni kızın başka bir ülkeye taşınmasıydı. En sonunda baktılar olmuyor, arkadaşım da her şeyi göze alıp taşındı kızın yanına, barıştılar, şimdi çok mutlular. Evlenmeye karar verince insan ömrünün kalan her gününü birlikte geçireceği kişiyi seçmiş oluyor. 4-5 yıl da birbirleri için doğru insan olduğunu anlamaları için yeterli bir süre, tabi sonradan neler olacağını kimse bilemez. Nişan alışverişi, aileler arasındaki anlaşmazlıklar gibi nedenlerle evlenmeye hazırlanan iki kişinin ayrılması çok ağır. Hele ki abinizdeki gibi beklentiler devam ediyorsa, unutmak çok zor. İkisinin birlikte mutlu bir hayatı olabilecekken şimdi bir dram yaşıyorlar, yazık değil mi?
Cok uzucu oyle degil mi.. Herkes birbirine kavustu da bir biz kavusamadik diyor bazen.. İnsanin ici burkuluyor. Severek ayrilmak zor olsa gerek. Allah kimseye yasatmasin.Bende yakin zamanda birisini tanidim o da kizin ailesi istememis ayrilmislar.Oglan hem yakisikli hem mali mulku var hem de kiza neler neler yapmis ne isterse yapmis ve hala sosyal medyadan kiza gondermeler ask muzikleri paylasiyor.Bi gun anlatti boyle yani gozlerinden o kadar bellki hala cok seviyor o da bi sene olmus.Yani cok uzulmustum.
Yani ben mesela o oglanin unutacagini sanmiyorum gozleri doldu anlatirken insallah abiniz unuturCok uzucu oyle degil mi.. Herkes birbirine kavustu da bir biz kavusamadik diyor bazen.. İnsanin ici burkuluyor. Severek ayrilmak zor olsa gerek. Allah kimseye yasatmasin.
Amin insallah cok tesekkurler.Yani ben mesela o oglanin unutacagini sanmiyorum gozleri doldu anlatirken insallah abiniz unutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?