Abimin eski sevgilisi ailemize bulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abim bir kızla 1-2 ay çıkmış hatta birlikte olmuşlar ( kız söyledi) her neyse ayrılmışlar aralıkta. Abim ortak arkadaşlarına şakasına kız hakkında etik olmayan bir şey söylemiş tahmin edersiniz çok hatalı evet asla haklamıyorum bunu kıza demişler. Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış “al sen önce kendi kardeşine bak ben tayt giyince amacın ne diyor diyordun asıl bunun amacı ne senin baban hapse girdi siz basit bir ailesiniz benim ailem Ve ben okumuş kıskançlar kardeşin travestilerin evinde kalıyor” (Yakın arkadaşım travesti ama bu onun kendi tercihi) Gibi bir sürü mesaj atmış abim bana saldırcaktı annem ayırdı kıza mesaj attım abim Adına özür diledim oda abimi müşteri hizmetlerine şikayet edeceğine bu işin burda kalmadığını söyledi ne yapacağımızı bilmiyoruz çok dişli biri ve akrabalarımıza mesaj atacakmış babam duysa kötü olacak :KK43:((
Onunda cani yanmış demekki.eee kimsede ben namussuzum demez tabiki

kız sen ne manyak çıktın. waterlily olarak açtığın son konuda banlanmıştın sonra geri geldin, senin zaten daha bu forumda devam etmemen gerekiyordu, nasıl döndüğüne şaşırmıştım. Bir de gelip milletin aldatma konularında aldatılan kadınlara, metresleri savunuyordun, sallıyordun ahlaksız seni. eğer evli adamı evli olduğunu bile bile ayartmadığını bilsem üzülürdüm bile sana ama, sen şeytani bir şeysin. Evli biriyle onun yatağında yatıp kalkıp eşine sen kadın olsaydın kocanı elinde tutardın gibi bir şey yazmıştın. Sende ağır kişiliksizlik sendromu var, tedavisi falan da yok maalesef
Tabi ayırmak lazım yuva yıkan kadın ile yuvayı yapan kadın olarak, ama kişilik bozukluğun tedavisi yok , toplumun yüz karası bunlar her yerdeler

ben gerçek bi kişi olduğundan tam emin değilim ya diğer hesaplarındaki konuları sürekli farklı şekillerde açışı falan ya cidden hasta ya da trollemeye gelmiş çünkü ortalığı ban savaşına çeviriyo her seferinde :D

Abiniz çok terbiyesizlik etmiş haddini bildirmesi çok iyi olmuş lakin kızın meseleye sizin üzerinizden gitmesi de ayrı bi terbiyesizlik.
Tencere dibin kara seninki benden kara olmuş bu mesele.

ben gerçek bi kişi olduğundan tam emin değilim ya diğer hesaplarındaki konuları sürekli farklı şekillerde açışı falan ya cidden hasta ya da trollemeye gelmiş çünkü ortalığı ban savaşına çeviriyo her seferinde :KK70:
Bi de aklı başında biri gibi milletin konularında akıl dağıtıyordu 🙄

Aslında fake değil
Aynı konuda,Zaman zaman mağdur kişi oluyor
Kah adamın karısı oluyor kah olayı yaşan bir arkadaşının arkadaşı oluyor
Yeri geliyor kendisi oluyor
Ama hikaye sabit kişilerin yerine geçip canlandırma yapıyor
o_O Canı sıkılıyorsa demek...
Az ötede oyna deniliyor yine geri geliyor o zaman doğru mu anladım:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X