Abimin eski sevgilisi ailemize bulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konuyu hatirladim. 😂 Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.

Üyeyi hatirlayan cikar mi? 😁 Tek ben hatirlamis olamam. 😬😬😬😬

Evet bende hatırladım o kız omu acaba

Tabi lütfen IP numaralarımıza bakılsın

Merhaba,
IP bizim kriterimiz değil ama işin ilginç tarafı @waterlily1 ile IP adresleriniz maalesef çakışıyor. Tesadüf olur bu kadar olmaz sanki. Biri sizi zan altında bırakmak için sizin IP'nizi de mi taklit etti?

Merhaba,
IP bizim kriterimiz değil ama işin ilginç tarafı @waterlily1 ile IP adresleriniz maalesef çakışıyor. Tesadüf olur bu kadar olmaz sanki. Biri sizi zan altında bırakmak için sizin IP'nizi de mi taklit etti?
Hahaha.
Bir de kendinden çok emin yazmıştı. :)

ya ama belliydi bi yerde mesela diyor ki kiza ulastim ozur diledim.

Simdi biri benim patavatsiz abim icin benim bikinili ya da kostumlu fotoğraflarımi atsa ben o kizi parca pencil ederim banane abimin yedigi nanelerden ben ayriyim o ayri.

Vallaha aferin kıza.Yattıysa yattı kız abinin ortalık yerde söylemesi hiç etik deil.Kıza aferin vallaha helal olsun.Ben anlamıorum erkeklerın biten ılıskının arkasından konuşmasını.Ne kadar kaba ve iğrenç bi hareket .Kız dişliymiş vallaha.Boyle hakkını savunan kadınlara bayılıyorum.

Sizi harcamış kız burda sizin suçunuz yok ama.Gidin kızla konuşun.Abim yapmış bir patavatsızlık ama venimle konunun ılgısı yok detın.

Ben bu konuyu hatirladim. 😂 Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.

Üyeyi hatirlayan cikar mi? 😁 Tek ben hatirlamis olamam. 😬😬😬😬

İki konuda da "üzerinde iş kıyafetinin olması" diyor anlamadım o kısmı niye özellikle belirtiliyor?

Burada abiniz çok hatalı tamam ama ben burada abiye verilen bir ceza göremedim. Kız direk gitse şikayet etse anlarım. İşinden atılır, bir bedel öder anlarım. Burada yorum yapıyorsunuz oh iyi olmuş dersini almıştır diye. Kim dersini almış? Kime oh olmuş iki kadın hakarete uğramış abi kız kardeşine saldırmış,travestiler yine ötekileştirilip, arkadaş olunmayacak iğrenç insanlar gibi lanse edilmiş. Abiye olan bişey yok. Olan kadınlara olmuş. Abinin gördüğü ufak bir zararı, bedeli gören varsa bana da yazsın bir zahmet.

abin travesti biriyle kalmana, bikinili resimler paylaşmana karışacak düşüncede biriyse madem evlenmeden kimseyle birlikte olmayacaktı; olduysa da evlenecekti. abin ahlaksız iki yüzlü biri. sen babanın öğrenmesinden önce kızın ailesinin öğrenmesinden kork, ailesine bir söylerse sen o zaman gör cümbüşü. ne de güzel yapmış kız, böyle aileye böyle gelin bence tam olmuş. benim abim kafa yapısı olarak bikinili resimleri kaldıramayacak biri olsa ve bir kızla beraber olsa annem ve ben bunu bilsek erdemli davranır suratına tükürürdük, o kızla da evlenirdi. Çünkü bu bizim ailemize aykırı derdik, siz susmuşsunuz bir de kızın durumunu bildiğiniz halde. o yüzden size zerre üzülmedim,kız şanslıymış ki sizlerden kurtulmuş şimdi de eğleniyor sizle

Ayy bu ucuz senaryoyu iki kez pazarlayacağini zannedip yakayi ele vermis ya ahahahahah 😀

Daha önce de aynı şeyi yapmıştı. Bir aldatma hikayesini iki taraflı yazmıştı.
Konunun birinde kendisi aldatılan kadının arkadaşıydı, diğerinde aldatan adamın sevgilisi...
Eski adı da tirsi zaten. Bu adını da susluTRS diye almış.
Yakayı ele vereceğini bile bile aynı şeyi yapıp duruyor niyeyse :deli:

Daha önce de aynı şeyi yapmıştı. Bir aldatma hikayesini iki taraflı yazmıştı.
Konunun birinde kendisi aldatılan kadının arkadaşıydı, diğerinde aldatan adamın sevgilisi...
Eski adı da tirsi zaten. Bu adını da susluTRS diye almış.
Yakayı ele vereceğini bile bile aynı şeyi yapıp duruyor niyeyse :deli:
Allah kimseyi boş etmesin😀

Namusuna laf atılan bir kadın yine başka bir kadının namusuna laf atarak intikam alabiliyor. Ne acı. Abinin ağzı yanmış mıdır bilmiyorum bu durumda.

Eminim sizin başiniza gelse sizde aynisini yapardiniz. Her koyun kendi bacagindan asilir birakin abiniz cözsun

kız sen ne manyak çıktın. waterlily olarak açtığın son konuda banlanmıştın sonra geri geldin, senin zaten daha bu forumda devam etmemen gerekiyordu, nasıl döndüğüne şaşırmıştım. Bir de gelip milletin aldatma konularında aldatılan kadınlara, metresleri savunuyordun, sallıyordun ahlaksız seni. eğer evli adamı evli olduğunu bile bile ayartmadığını bilsem üzülürdüm bile sana ama, sen şeytani bir şeysin. Evli biriyle onun yatağında yatıp kalkıp eşine sen kadın olsaydın kocanı elinde tutardın gibi bir şey yazmıştın. Sende ağır kişiliksizlik sendromu var, tedavisi falan da yok maalesef

kız sen ne manyak çıktın. waterlily olarak açtığın son konuda banlanmıştın sonra geri geldin, senin zaten daha bu forumda devam etmemen gerekiyordu, nasıl döndüğüne şaşırmıştım. Bir de gelip milletin aldatma konularında aldatılan kadınlara, metresleri savunuyordun, sallıyordun ahlaksız seni. eğer evli adamı evli olduğunu bile bile ayartmadığını bilsem üzülürdüm bile sana ama, sen şeytani bir şeysin. Evli biriyle onun yatağında yatıp kalkıp eşine sen kadın olsaydın kocanı elinde tutardın gibi bir şey yazmıştın. Sende ağır kişiliksizlik sendromu var, tedavisi falan da yok maalesef
Tabi ayırmak lazım yuva yıkan kadın ile yuvayı yapan kadın olarak, ama kişilik bozukluğun tedavisi yok , toplumun yüz karası bunlar her yerdeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X