Abimin eski sevgilisi ailemize bulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konuyu hatirladim. 😂 Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu cikar mi? 😁 Tek ben hatirlamis olamam. 😬😬😬😬

Sen niye onu burda deşifre ettin, amacın ne?
Burada suçlu olan besbelli!

Abim bir kızla 1-2 ay çıkmış hatta birlikte olmuşlar ( kız söyledi) her neyse ayrılmışlar aralıkta. Abim ortak arkadaşlarına şakasına kız hakkında etik olmayan bir şey söylemiş tahmin edersiniz çok hatalı evet asla haklamıyorum bunu kıza demişler. Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış “al sen önce kendi kardeşine bak ben tayt giyince amacın ne diyor diyordun asıl bunun amacı ne senin baban hapse girdi siz basit bir ailesiniz benim ailem Ve ben okumuş kıskançlar kardeşin travestilerin evinde kalıyor” (Yakın arkadaşım travesti ama bu onun kendi tercihi) Gibi bir sürü mesaj atmış abim bana saldırcaktı annem ayırdı kıza mesaj attım abim Adına özür diledim oda abimi müşteri hizmetlerine şikayet edeceğine bu işin burda kalmadığını söyledi ne yapacağımızı bilmiyoruz çok dişli biri ve akrabalarımıza mesaj atacakmış babam duysa kötü olacak :KK43:((
valla burdan bakınca hak yerini bulmuş gibi duruyor ama sizin yerinizde olmak istemezdim...keşke o kız size bulaşmadan sadece abinizin ipini çekseymiş diycem ama eski sevgilim benim de namusunma çamur atsa ben de böyle sıradan dümdüz yürürdüm açıkçası....bilemedim

Kız iyi yapmış diyenlere katılmıyorum sonuçta seninle bir derdi yok tamamen seni karıştırması terbiyesizlik.Bunu hiç anlamam zaten birinin biriyle derdi vardır sağına soluna sataşır gereksiz insan hareketleri.

Abim bir kızla 1-2 ay çıkmış hatta birlikte olmuşlar ( kız söyledi) her neyse ayrılmışlar aralıkta. Abim ortak arkadaşlarına şakasına kız hakkında etik olmayan bir şey söylemiş tahmin edersiniz çok hatalı evet asla haklamıyorum bunu kıza demişler. Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış “al sen önce kendi kardeşine bak ben tayt giyince amacın ne diyor diyordun asıl bunun amacı ne senin baban hapse girdi siz basit bir ailesiniz benim ailem Ve ben okumuş kıskançlar kardeşin travestilerin evinde kalıyor” (Yakın arkadaşım travesti ama bu onun kendi tercihi) Gibi bir sürü mesaj atmış abim bana saldırcaktı annem ayırdı kıza mesaj attım abim Adına özür diledim oda abimi müşteri hizmetlerine şikayet edeceğine bu işin burda kalmadığını söyledi ne yapacağımızı bilmiyoruz çok dişli biri ve akrabalarımıza mesaj atacakmış babam duysa kötü olacak :KK43:((
Abinize hiç üzülmedim. Edepsiniz teki. Kızın namusuna laf ediyor ve Sanki kız kendi kendine birlikte oldu. Ortada bir suçlu varsa Abinizin de suçlu o zaman. Size yaptığı ayrı terbiyesizlik. Ne İsterseniz onu giyersiniz. Size niye saldırıyor? Kendi çok düzgün sanki. Abiniz tutuşmuş, saldıracak birini aramış ve o da siz olmuşsunuz.
Ayrıca hangi devlet dairesinde müşteri hizmetleri var Allah aşkına😂 edilen tehdit bile ciddi gelmedi bana

Abinize hiç üzülmedim. Edepsiniz teki. Kızın namusuna laf ediyor ve Sanki kız kendi kendine birlikte oldu. Ortada bir suçlu varsa Abinizin de suçlu o zaman. Size yaptığı ayrı terbiyesizlik. Ne İsterseniz onu giyersiniz. Size niye saldırıyor? Kendi çok düzgün sanki. Abiniz tutuşmuş, saldıracak birini aramış ve o da siz olmuşsunuz.
Hep bu annelerin yetiştirme tarzlarından
Olan yine kadına oluyor , konu sahibi bir anlatın bakin abinizin hangi üstünlükleri vardı size göre , büyütülürken

Ben bu konuyu hatirladim. 😂 Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.

Üyeyi hatirlayan cikar mi? 😁 Tek ben hatirlamis olamam. 😬😬😬😬

Ayy ben hatırlıyorum ablası dansöz kıyafetleri giyip tik tok videosu cekiyo ben de o videoları atıp sen ablana bak dicem demişti :D ben konu sahibine hak vermiştim at kız demiştim :D görüyoruz ki işe yarıyor fişe diş göze göz. Konu sahibi sana üzüldüm ama abine çok iyi olmuş

Dinsizin hakkindan imansiz gelmis, cok da iyi olmus. Evdeki kizkardesini annesini (yani ailesinde de var olan kadini ve bu kadinlarin ne kadar degerli, onemli oldugunu) dusunmeden beraber oldugu kadini orda burda milletin agzina sakiz eden abinize coooook da iyi olmus

bir de siz de bir kadin olarak boyle bir platformda abinizin “sakaciktan” konustugunu yazmissiniz hic utanmadan hala abinizi hakli cikartmaya calisiyorsunuz o yuzden size de mustehak

Dinsizin hakkindan imansiz gelmis, cok da iyi olmus. Evdeki kizkardesini annesini (yani ailesinde de var olan kadini ve bu kadinlarin ne kadar degerli, onemli oldugunu) dusunmeden beraber oldugu kadini orda burda milletin agzina sakiz eden abinize coooook da iyi olmus

bir de siz de bir kadin olarak boyle bir platformda abinizin “sakaciktan” konustugunu yazmissiniz hic utanmadan hala abinizi hakli cikartmaya calisiyorsunuz o yuzden size de mustehak
Yetiştirilme tarzları öyle erkek ne yaparsa yapsın hep bir yüceltme, hep haklı görme

Ne güzel bir aile tam Girgiriye 😍
Kizin anasi da ortaya cikarsa tam olacak.
Sabayat nerde?
Sabayaatttt! Sabayaaaattt!
Ah ah ah fena güldürdün beni birde o sesin catlamalariyla okudum🤣🤣🤣 sebayaaaaaaatttt sebaayyyyaaaattt

Ne var aç küpek🤣🤣🤣

Tayt giyince amacın ne diyen adama da zaten kız kardeşini ortaya atan biri layık olurdu. Tam tencere kapak.

Abiniz eski sevgilisi olsun olmasın kimsenin namusunu diline dolamaması gerektiğini öğrensin artık. Kızın da sizi öne sürmesi çok yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X