• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin evliliği

Ya hep orda kalmayaca ben bana hiç gelmez demiyorum arkadaşlar düzgünce anlayın yenge hanim annem küfür etti.düzgün bir dille konuşaydi olay olmayacaktı
gelin hata etmiş evet . küfür yakışmaz zaten kimseye ama , yine de kayınvalidenin girdiği evlerde eşler arasında huzur kalmıyor malesef .
tatile gelmemiş ki yaşamaya gelmiş .
siz kayınvalidenizle kalır mısınız peki , çıktı geldi. siz ne hissedersiniz .özel hayat kalmaz ki . kendi evimde misafir olurum.

İnsaf ya öncekinde 9 sene kalmış daha nasıl kalsın. O kadına da yazık değil mi onun hiç mi özel hayatı yok??
O da çıkarsın sesini madem 9 yıl susunca memnun sayılmış baksana.
Aferin istemeyen geline valla başta kızdım hakaret etmiş diye ama bence baska dilden anlayan insanlar yok karşısında

Benim de abim var evli annem kalsın isterim tabi bana giren çıkan yok. ama kaynanam kalsın istemem. ee şimdi ne olacak o zaman sen kendi annene bak gelinde kendi annesine. 9 yıl nedir bakıma muhtaç değilse. hepinizde kalsın 2şer ay madem tek yaşayamıyo. Hep bir insana yük olunmaz

Yaaa bence kaynana uyduruyor hic bir gelin bu kadar kufur etmez...oglu kulaklariyla mi duymus hep annenin anlatilarina kulak veriyorsunuz...bence uydurulmus...gelini kotulemek icin...

Bir laf var cook severim..Uveye etme özünde bulursun., geline etme kızında bulursun......

Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
anneniz hasta ya da bakıma muhtaç mı?
kendi evınde neden kalmıyor
illa birileri ıle mı kalması gerek

boşanma işine siz karısmayın
iki kişi karı koca olarak karar versın

annenizin nesine bakıcakar bir söyleseniz.
kaç yaşında, çok mu düşkün? hastalığı mı var? varsa zaten siz bakmalısınız elin kızı değil.
bunlara cevap veremiyorsunuz. annenizin bakıma muhtaç olacak durumu nedir?
zannımca tek kaygınız maddiyat.
gelinin küfür etmesine takmışsınız tamam gelin haksız o konuda hak veren yok.

abiniz baştan kızla nasıl konuşmuş o da önemli
karşı tarafa sürekli abinizle mi kalacak diyesöylenerek evlendi
ki öyle de olsa gerçi
mantıken
annenizin belli evi yok mutlaka ki kalacaktı küçüğünde de

yani gelinin tutumuna göre değişir sizin alttan almanız
diğer abinizin hanımı diğeri de gelin o üzülmesin diye o kavga çıkardı diye mi bana kaldı diye söylenirse kimsenin verecek cevabı olamaz

kimse kusura bakmasın ama gelininiz haksız
diğeri gelinse o da gelin diğeri erkek evlat ise kocası da erkek evlat

gelinin tutumuna göre abiniz karar versin
ama abiniz net olmalı
birde anne baba diğer çocuklar da da eşit kalmalı insan yeri geliyor kendi ailesini çekemiyor
gelininizle konuşup annenizin dönüşümlü kalacağının açıklanması lazım

Anneni istemek zorunda mı evinde? Hasta, muhtaç, yaşlı, düşkün olur alıp bakar ama değilse anneninki bencillik senin onu destekleyen tavrın da inanılamaz.
Ayrıca gelini çıldırtmışsınız zorla evine gitmişsiniz sonra da bir de şikayet etmişsiniz.
Zorlamayın abinizi de kurtulsun elalemin kızı. Bu kadar anneci adam, inanılmaz görümce, düşüncesiz kayınvalide ile zor.
Mecbur mu elin kızı kocasıyla başbaşa olacağına annesi ile oturmaya? Ayrıca siz kaynanalık ve görümcelik yaparken.

anneniz evini, parasını oğullarına mı verdi....genellikle anneler kızları ayırıp neyi var neyi yok oğullarına veriyorlar...benim annem 2 evinin ikisini de oğluna verdi ve onunla oturmaya başladı...gelin tabii ki hoşnut değildir ama yüzgöz olmadılar...

Al anneni yanına sen bak. İşine gelmez tabii.

İllallah geldi şu başkasının evine çöreklenenlerden, hiç mi gurur olmaz insanda.
O benim annem neden işime gelmesin ya düzgün yapın yorumuznuzu ben kocamla yatak odamda yaparım ne yapacaksam.bu anneleri istememek neden eşimi seviyorsam annesine saygı duymak zorundayım ki bakarimda sizin gibi dusuncesiz insanlardan yorum isteyende kabahat.

Bence gelin durup dururken öyle konuşmamıştır illa ki damarına basılmıştır ve hatta abartılarak size aktarıldığını düşünüyorum.
Konu sahibi, diyorsun ya kv için bir tabak fazla koyardım gelip kalsaydı falan diye...
Madem annen için bu kadar üzülüyorsun; bundan sonra gelip bende kalacaksın de.
Ya da ablanız, kız kardeşiniz varsa onlarda kalsın. "Başka yerde yapamam" demekle olmaz bu işler

Back
X