• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin evliliği

Kimse kimsenin yuvasını yakmiyor adam gibi insan gibi konusaydi kimse ses etmezdi ama o sağolsun anneme küfür ediyor ağzına gelini sayıyor size bizi yargılayın demedim.sizce nasıl bir yol izlenmeli dedim.

Sanmiyorum ki bi kadin durduk yere, hersey güzelken helede kv ye böyle laflar etsin. Kusura bakmayinda kimbilir nasil davrandi anneniz. Tahminen bas köseye otturmus, burasi benim evim havalarina girmis, sen kimsin ki ler uygulamistir geline oda fittirmistir dogal olarak. Yazik, yiktigi yuvanin vebalini nasil cekecek kimbilir.

Abiniz evlenmeden once yanliz mi yasiyodu niye annesiyle degilmis 9 yil bir oglunda kalmis kadin ayrica annenizin saglik sorunlari falan mi var yani kendine bakamayacak gibi aciklarsaniz ona gore yorum alirsiniz

siz doğum yaptıgınızda kendı kv denızı ıstememıssınız
anlasamamıssınız
abinizin karısı anneniz ile anlasmak zorunda mı?
siz kısacık sürecte katlanamamıssınız kv denıze
ama abınızın esı katlanamayınca suç

madem annenız sureklı gelınlerınde kalıyor , kendı evını aramıyor
bir 9 ay da sızde kalsın
kızının düzenını bozsun

Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
Abim evlendi boşandı simdi 2.evliliği ama bu da iyi gitmiyor.Sorun kaynana meselesi ise kesinlikle zaman versin derim.Zamanla hele ki anne olunca gelinler değişiyor.Hicbir iliski aileler yuzunden bitmemeli.Hicbir kaynana da gelinin evinde 2 gunden fazla kalmamali.Hem erkek hem kiz tarafı olmayi tatmış biri olarak söylüyorum

Gelininiz pek bi saygısızmış, evinde yaşamaya karar veren insana düzgün davranmamış!!!!
Bence bu akşam haddini bildirin, size küfür eden geline kendi terbiyenizle cevap verin.
Ben sinirimden çatladım burda
O gelinde inşallah biraz akıllıdır da eşini bin pişman eder.

siz doğum yaptıgınızda kendı kv denızı ıstememıssınız
anlasamamıssınız
abinizin karısı anneniz ile anlasmak zorunda mı?
siz kısacık sürecte katlanamamıssınız kv denıze
ama abınızın esı katlanamayınca suç

madem annenız sureklı gelınlerınde kalıyor , kendı evını aramıyor
bir 9 ay da sızde kalsın
kızının düzenını bozsun
evet D Delikadinnn kv yi istememişsin?
ne olurdu kalıverseydi kv.
neden anlaşamadınız ki??

Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan

davulun sesi uzaktan hoş gelir misali o öyle dediğiniz gibi bir tabakla olmuyor yaşamadan kimse bilemez..:KK20:

eşimin eski nişanlısı o kadar masum hanımefendi bir kız ki anlatamam
çok asil.
kendısı ile tanısma fırsatım olmadı ama her halınden belli.

benım şimdiki kv deme
onun eski kv si küfür etmıs kız.
ve bu sebepten ayrılmıslar eşimle
8 senelık ılıskınlerının sonucunda

eşim bana sevgililik dönemimizde bunu anlatırken kıza cok terbıyesız demıstım içimden
ama şimdi o kızı o kadar ıyı anlıyorum ki, ağzına saglık ıyı yapmıs dıyorum
kv eşimi kızdan hep kıskanmıs , hep kıskanmıs
8 sene politika izleyıp o kızdan sonunda ayırmıs
eşim cok severek ayrılmıs ve hayata küsmüş bi süre..

eee sonra ne mi olmuş
kv eşimi aynı sehırde eski nişanlısından kıskanırken
Allah eşimi şimdi benım buldugum sehire yollamış, beni sevdiği için aşık oldugu için gelmiş.
eskiden aynı sehırde oğlunu kıskanan kadın , şimdi farklı sehırlerdeyız dıye oğlunu senede 2- 3 gun anca goruyor.

bu da ona ders olmustur Allahın bir dersi bence.

anlayana tabi.
yani eski nişanlının ağzına sağlık dıyorum bazen, ben asla edemem küfür ama kızı çüldürtmıs yani belli.

Iki gelinede acıdım biri dokuz yıl oturmuş öteki desen daha yeni gelin sayılır neye uğradığını şaşırmış . tamam küfür etmesi saygısızca kötü bi davranış ama gelininizde emrivaki gelişen bu durumu kabullenmek zorunda değil siz annem bende kalmak istemiyor deyip elinizi eteginızı kolayca çekiyorsunuz ama elin kızı yuvası yikilmanin eşiğine geliyor . bu arada annenizin size gelmek istememesinin nedeni evinizi sahiplenemeyecek olması oğlunun evinde hakimiyeti ele alip keyfine bakacak cünkü . valla bence bencilce hareket ediyir kardesinizin yuvasini yıkmak için yemek atıyorsunuz doğru olan yakında başka bi ev bulmak

Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
Sizin anneniz bi ogullarinin yakasını bıraksın . Madem siz varsiniz sizinle kalsın . Yikmasin yuvayi yengeniz. Mecbur değil kimse kv ile yaşamaya. İster kavga eder ister barisir sizene

Back
X