Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu işlerden pek anlamam ama yinede yorum yapayım. bnce ayakkabı olarak gümüş rengi giymelisin. aynı renkte portföy çanta. saçlarında elbiseyi göstersin die topuz yapmalısın. dağınık topuz olabilir mesela tek tarafta toplanmış. benim görüşlerim bu şekilde cnm..
elbisen şık beebndim. kaça aldın??
elbisenin yaka kısmı kapalı olduğu için kesinlikle topuz diyorum. lame ayakkabı daha hoş durur gibi. beyaz tenli olduğun için de siyah ve gri tonlarında makyaj gider diye düşünüyorum ama röfleli saç aklımı karıştırıyor açıkçası:44::44:
güzel elbiseymiş maşşalh boylu poslusun yakışır eminim. Ben olsam ayakkabılarımı ve çantamı da siyah alırdım. Resimdekine benzer topuklu bi ayakkabı ve portföy çanta. Çanta ve ayk.üzerinde gümüş işlemeler taşlar da güzel olur. Saçların için de Dağınık topuz güzel olur. Yada şöyle güzel bir atkuyruğu da çok şık olur aslında. ve de hafif yine grili tonlarda bir makyaj.
Seçimindede belli zevkli birisin siyaha gümüş renkte güzel olur
Teşekkür ederim canım yorum için...dağınık topuza karar verdim sizlerin sayesinde makyaj ve takı kaldı????![]()
Bence kesinlikle ayakkabı ve cantanı siyah seçmelisin
Şık sallantılı bir küpe yeterli olacaktır bence![]()
Çok karalar bağlamış gibi olmam mı cnm görümce konumundayım biraz daha neşeli tavır olsun diyorum ama???![]()