Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Abimin kına gecesi için aldığım elbisem ve tavsiyeleriniz...

umutdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
1.905
0
0
Bursa
:71::71::71:Arkadaşlar merhaba...1,77 boyunda 62 kilo röfle saçlı beyaz tenli 23 yaşında bir bayanım...Abimin kına gecesi için bu elbiseyi satınaldım altına dore yada lame taşlı ayakkabı saç makyaj modelleri neleri tercih etmeliyim sade ve şık olmak istiyorum neler tavsiye edersiniz...

Eklentiler

• $5322-siyah-2_276x385[1].webp
    $5322-siyah-2_276x385[1].webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 154
  • $5322-siyah-1_276x385[1].webp
    $5322-siyah-1_276x385[1].webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 111
  • $5322-siyah-3_276x385[1].webp
    $5322-siyah-3_276x385[1].webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 135
bu işlerden pek anlamam ama yinede yorum yapayım. bnce ayakkabı olarak gümüş rengi giymelisin. aynı renkte portföy çanta. saçlarında elbiseyi göstersin die topuz yapmalısın. dağınık topuz olabilir mesela tek tarafta toplanmış. benim görüşlerim bu şekilde cnm..

elbisen şık beebndim. kaça aldın??

elbisenin yaka kısmı kapalı olduğu için kesinlikle topuz diyorum. lame ayakkabı daha hoş durur gibi. beyaz tenli olduğun için de siyah ve gri tonlarında makyaj gider diye düşünüyorum ama röfleli saç aklımı karıştırıyor açıkçası:44::44:

bu işlerden pek anlamam ama yinede yorum yapayım. bnce ayakkabı olarak gümüş rengi giymelisin. aynı renkte portföy çanta. saçlarında elbiseyi göstersin die topuz yapmalısın. dağınık topuz olabilir mesela tek tarafta toplanmış. benim görüşlerim bu şekilde cnm..

elbisen şık beebndim. kaça aldın??

Yorumun için teşekkür ederim cnm...Elbiseyi bende çok beğendim ve 28 liraya aldım 70 tlden düşmüştü...Kınaya gider değilmi?Basit kalmaz....

güzel elbiseymiş maşşalh boylu poslusun yakışır eminim. Ben olsam ayakkabılarımı ve çantamı da siyah alırdım. Resimdekine benzer topuklu bi ayakkabı ve portföy çanta. Çanta ve ayk.üzerinde gümüş işlemeler taşlar da güzel olur. Saçların için de Dağınık topuz güzel olur. Yada şöyle güzel bir atkuyruğu da çok şık olur aslında. ve de hafif yine grili tonlarda bir makyaj.

Son düzenleme:
elbisenin yaka kısmı kapalı olduğu için kesinlikle topuz diyorum. lame ayakkabı daha hoş durur gibi. beyaz tenli olduğun için de siyah ve gri tonlarında makyaj gider diye düşünüyorum ama röfleli saç aklımı karıştırıyor açıkçası:44::44:

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim cnm...Dağınık topuz hoş durur değilmi???Saçlarım röfleli ama sarı değil nasıl desem koyu röfle yani buğday gibi duruyo anla işteee:60::71:

çok güzel boyunda uzunmuş çok göz alıcı olacaksın güle güle giy

saçını mutlaka topuz yap arkan gözüksün:nazar::nazar:

Bence kesinlikle ayakkabı ve cantanı siyah seçmelisin

güzel elbiseymiş maşşalh boylu poslusun yakışır eminim. Ben olsam ayakkabılarımı ve çantamı da siyah alırdım. Resimdekine benzer topuklu bi ayakkabı ve portföy çanta. Çanta ve ayk.üzerinde gümüş işlemeler taşlar da güzel olur. Saçların için de Dağınık topuz güzel olur. Yada şöyle güzel bir atkuyruğu da çok şık olur aslında. ve de hafif yine grili tonlarda bir makyaj.

Teşekkür ederim canım yorum için...dağınık topuza karar verdim sizlerin sayesinde makyaj ve takı kaldı????:66:

Elbisen çok hoş bence.

Bence ayabbıda ve çantada siyahı düşünebilirsin.Üzerinde taşlar olabilir.Açık tenlisin uzun boylusun ve saçların röfleli.O yüzden lame de dorede elbiseyi basit gösterebilir.Saçların konusunda elbise kapalı olduğu için açık olmamalı.Dağınık topuzda değilde ya derli toplu sade ama şık bir topuz olmalı.Yada bir arkadaşın dediği gibi at kuyruğu.Ben düzgün yapılmayan bir topuzun tüm güzelliği alıp götürdüğüne inanıyorum dikkatli olmalısın.Makyaj konusundada gri ve siyah tonlar hoş olabilir.

canım dağınık değil de daha sıkı bir topuz derim ben. ama yüzüne hangisinin daha çok yakışacağını sen daha iyi bilirsin. hem sade hem de şık olur sıkı bir topuz.

Çok karalar bağlamış gibi olmam mı cnm görümce konumundayım biraz daha neşeli tavır olsun diyorum ama???:34:

Tabikide tercih senin canım.
Ama bence siyah rugan topuklu ve rugan canta cok hoş olabilir.
Ben gümüş rengi ayakkabıları daha cok abiye türü elbiselerin altına yakıstırıyorum
Yinede secim senin canım.
Elbise çok sık zaten:nazar:

Arkadaşlar inci setim var broşlu sizce o nasıl durur????

Yoksa altın geniş şık bir bileziğim var trabzon setinin bileziği gibi onu mu taksam???

Back
X