Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Abimin kına gecesi için aldığım elbisem ve tavsiyeleriniz...

elbiseye bayıldım ya. ben de öğrencilerimin mezuniyeti için elbise almayı düşünüyorum da bir türlü bulamadım. nereden aldığını öğrenebilir miyim?bu arada alakasız olacak ama nasıl bir elbise seçmeliyim. fikir verebilir misiniz?

aynı elbiseyi ben mezuniyetim için almıştım ama sonra bi elbise daha aldım. bunu da giyebilirim suan kararsızım. ama ben altına nar çiçeği renginde platform topuk aldım. çanta da nar çiçeği kırmızı arası çok beğenerek aldım. öyle de yapabilirsin.

elbiseyi cok begendim cok güzelmiş :) saçlarını topla bencede dağınık topuzda olabilir ama at kuyruğuda yakısır bence düz fön cektirip önlerini spreyle yapışrınca çok hoş görünüyo bence sora altın bilezik takıcam diyosun ozman bence gri renkte bi ayakkabı alma derim ben siyah ayakkabı ole bi durumda daha iyi olur burnu açık platformlu siyah bi ayakkabı al bence bide altın renkte top küpe tak :)

oww çok uygunmuş :) trendyoldanmı aldın orda görmüştüm sanki çok yakışacak eminim bende dagınık topuz gümüş ayakkabı tek taş takı seti ve gümüş cantadan yanayım:)

Kızlar kıyafeti giymekten vazgeçtim başka alacağım bu hafta çarşıya çıkacağım bakalım kısmet...

Back
X