Abimin küsmeleri , nişanlısına babamı kötü yönüyle anlatması..

Öyle yapacağız canım , düğün sonrası artık Allah ne verdiyse :))) Şaka bi yana sonrasında üzmelerine izin vermem.

Evlat babasını düşünmüyorsa el kızı hiç düşünmez. Abiniz buldumcuk delisi olmuş sanırım şimdiden havalara girmiş. Babanızın yerinde olsam resti çeker ne haliniz varsa görün derim

Babana üzüldüm.
Ben olsam düğünü de yapmam.
Neresine güveniyorsa abin, gitsin kendisi yapsın.
Baba ahı da tutar derler..
Elbet abinin de çocukları olur.

Nişan kız tarafının değil mi? Bi de niye çeyiz sermeye siz gidiyorsunuz?
Bence esas olaylar (halanızla-babanızın ilişkilerine bağlı tabi ama) altlı üstlü oturdukları halayla çıkar heralde :/

nasıl ıyı kalplı babanız var allah onu basınızdan eksik etmesın. Abıne gelınce de bıraz şımarıkmıdır saygısızmıdır bılemedım Allah yardımcınız olsun

bana abin çok şımarık yetiştirilmiş gibi geldi
ya tek erkek çocuk diye ya sanırım küçükken lösemiymiş ondan dolayı olabildiince şımartmış ne isterse almışlar sanırım
bana kalsa o abin zırnık koklatmam babanın yerinde olsam
heralde haberde yollardım kuzenindeyse düğüne kadarda gelmesin evdeki huzuru kaçırmasın diye ordan direkt kendi evine geçsin bazısı iyilikten başının okşanmasından sensin denmesinden anlamaz
böyle nankör tipler çıkar

Evlat babasını düşünmüyorsa el kızı hiç düşünmez. Abiniz buldumcuk delisi olmuş sanırım şimdiden havalara girmiş. Babanızın yerinde olsam resti çeker ne haliniz varsa görün derim
Düşünmüyor canım zaten , her ikisi de iyisi olsun kim kırılırsa kırılsın kafasında. Babam yapamıyor öyle de.

Babana üzüldüm.
Ben olsam düğünü de yapmam.
Neresine güveniyorsa abin, gitsin kendisi yapsın.
Baba ahı da tutar derler..
Elbet abinin de çocukları olur.
Diyor evlatlarından bulur diye ,
Bir insana kötülük edersen iyi olursun diye boşuna dememişler.

Nişan kız tarafının değil mi? Bi de niye çeyiz sermeye siz gidiyorsunuz?
Bence esas olaylar (halanızla-babanızın ilişkilerine bağlı tabi ama) altlı üstlü oturdukları halayla çıkar heralde :/
Nişan da erkeğin çeyizini kız evine seriyoruz , kıza alınanlar hepsi gidiyor o gün. Halam dediğim babamın kardeşi değil , babamın halasının kızı onlar olaylara pek karışmıyorlar sadece söze ve nişana geldiler. Halamla ilgili bir durum olmadı hiç.

nasıl ıyı kalplı babanız var allah onu basınızdan eksik etmesın. Abıne gelınce de bıraz şımarıkmıdır saygısızmıdır bılemedım Allah yardımcınız olsun
Amin canım amin , normalde sabırsızdır babam Allah sabrını veriyor demek ki.

Biraz şımartıldı , altında arabası cebinde parası maaş soran yok .. Çok sevgilisi oldu hepsinde de sorunlarını eve yansıttı evlensin ki bizde rahatlayalım derdindeyiz.

A erkek çeyizi sizde de mi var :) Ben olsam sinsice aralarından kaçırırdım nasıl olsa kıymet bilecek değiller diye
Bu kadar ağızlarında bakla ıslanmayan yapıya sahip olduklarından birbirlerine gidip gelmelerine bakar. O yüzden dedim umarım gelin mesafe koyma işini becerebilen yapıya sahiptir :/

e tabi baba parası olmayınca gümüşüne yetti para.
baba parasıyla marka,kendi parasıyla gümüş.
çok iyi olmuş.
Babam zaten alınacak her şeyi aldı , ekstra masraf arıyorlar.. Evet iyi oldu , çok beğendiyse o da çalışır alır.

Sözde götürdüklerimizi hepsini poşete doldurmuşlar annem sinirlendi o kadar uğraştım ben , kıymetini bilmiyorlar mı diye , bir de biz de çok önemlidir çeyizin güzel olması. Mesafeyi kızlar olarak biz koydurcaz annemlere artık.

Babaniza cok uzuldum.
Cok simartmissinz abinizi cok.
15 yasinda calis dendigi icin evi terk etmek ne demek.
Sizin kolyenize goz dikmek ne demek.
Maasi anca yetiyor kendine demissinz.
Su yazdiklarinizj okuyunca calisyor olmasina sukrettim bu adamin.
Ama tabi tum maasi nerelere ucuyor onuda anlamadim. Nereye harciyor bu paralarida geri gelmis ezip gectigi babasindan maddi destek bekliyor.
Isiniz cok zor.
Bence siz yine kotu gorumce olmayin aman.
Disimi gosteriyim felan gibisinden dusunmeyin.
Sonra abiniz geri sizi sucluycak.
Siz uzakta kalin. Sonra sucu size atar.
Siz karsmayinki kendim ettim kendim buldum diye dusunebilsin abiniz.
Insallah ozur diler sizden o vakit gelince.
Cok kirmis kendi ailesini cok.

Tam Tencere kapak olmuşlar.Kız da biraz sizden yana olup erkeği biraz dinginler istese.Babana da üzüldüm ben olsam eve adım attırmam bırak düğününü yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…