Abimin mevzuniyetin de ne giysem

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.747
333
Kızlar konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama acil yardım abimin mevzuniyetine gidecem ve ne giyeceğimi bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sadece kep atma mı olacak nasıl olacak? Çok abartılı olmadan bir elbise yada etek-kolsuz gömlek tarzı bir şey olabilir. Ya da ince kumaştan bol paça pantolon üstüne yine kolsuz bir şeyler olabilir. Yaşın kaç bu arada?

Son düzenleme:
Sadece kep atma mı olacak nasıl olacak? Çok abartılı olmadan bir elbise yada etek-kolsuz gömlek tarzı bir şey olabilir. Ya da ince kumaştan bol paça pantolon üstüne yine kolsuz bir şeyler olabilir. Yaşın kaç bu arada?

21 yaşındayım bende bilmiyorum nasıl olacak sağolun yorumunuz için

21 yaşındayım bende bilmiyorum nasıl olacak sağolun yorumunuz için

Hmm öyleyse dediğim şekilde uyar gayet. Sade ve şık olmaya çalış derim, daha asil oluyor bence.

tek parça detaysız sade diz üstü bir elbise. pudra somon mint yeşili renklerde olabiir. dağınık topuz ya da maşalı saç. elbise renginde ojeler. ve kesinlikle abartısız sade bir makyaj. simler, renkli farlar, abartılı rujlar olmadan.

Kızlar kendime göre elbise bulamadım maalesef benim siyah var ama diz altı giydim hoş durmadı:(ve tören Perşembe günü acaba kot üstüne Yelek tarzı bişey mi giysem altına siyah ayakkabı ve düz saç abartısız makyaj nasıl olur yardım Edin off

Merhaba
Abinin mezuniyetini kutlarım .
Tek renk düz bir elbise hafif topuklu bir ayakkabı münasip olacaktır

Merhaba
Abinin mezuniyetini kutlarım .
Tek renk düz bir elbise hafif topuklu bir ayakkabı münasip olacaktır

Çok sagol arkadaşlarda öyle söylediler ama benim diz altı olduğu için hoş durmadı almaya da vaktim yok :(

Bi terzide kestirebileceğiniz bir model mi, terziye falan verseniz yenisini almaya vaktiniz yoksa?

Back
X