• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suraya yuze tukuren emoji koysunlar ya gercekten
Ruh hastasısınız cidden. Konunuzu okudum ve acaba başka insanlar dedikodumu yaptı yanlış mı anlaşıldı diye düşünürken nasıl öğrendiniz diye sordum. Aldığım yanıtlara bakın. Siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız? Gidin kendi suratınıza ya da abinizin suratına tükürün. Bir daha da bana yazmayın. Terbiyesiz.

Aynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun biraz
Devletin demesi senin için önemli değil ise TC vatandaşlığını da kabul etme. Devlet terörist diyor ise halk da ......gibi kabul edecek terörist olduğunu. Devlet diyoruz hükumet değil önce hükumet ve devlet tabirini ayırt edebilmek gereklidir. Devlet terör örgütü ilan etmişse ben kabul etmiyorum deme lüksünüz yok. O zaman bende devletin yasalarını kabul etmeyip kendi yasalarımı çıkarıp kafama göre yaşayayım.

Ruh hastasısınız cidden. Konunuzu okudum ve acaba başka insanlar dedikodumu yaptı yanlış mı anlaşıldı diye düşünürken nasıl öğrendiniz diye sordum. Aldığım yanıtlara bakın. Siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız? Gidin kendi suratınıza ya da abinizin suratına tükürün. Bir daha da bana yazmayın. Terbiyesiz.
Konu sahibi bence sizi diğerleri ile karıştırdı öğrenmek için sormuş gibiydiniz çünkü bende şaşırdım.

Ay o nişana tüm Türk tanıdıkları toplayıp ellerinizde bayraklarla gireceksiniz Allahım ne güzel olur 🇹🇷

Kız tarafının da ısrarla abinizi istemesi de garip yani bi plan bir şey var gibi.

Silin annenizi abinizi gerçekten ağzım açık okudum annenizin tavrına. Ne işiniz var teröristlerle acaba

Ruh hastası değil de sinirden sorunuzu yanlış algılayıp habire hoş olmayan cevaplar vermiş malesef.. Galiba sizi şu diğer kişilerle karıştırdı ya :/

Selam kizlar,

3 ay oncesinden bir konu acmistim

Abimin gorustugu kiz ailesi ve gorusleri hakkinda

Yarin nisanlari olucak ve ben katilmicam
Buyuzden annem beni siliyor

Bilmeyenler icin ufak bi ozet gecim
Kiz tarafi bi teror orgutune mensuplar
Turkiyeye girisleri yasak
Vs vs
Ben o aileyle asla bi araya gelmek istemiyorum diye direndigim icin annem bundan sonra bizi bilme gorme gibi laflar etti
Bu arada annemde istemiyor nisan ve evliliklerini
Aileye acik acik soylendi
Ama ikisi yani gencler istiyor diye mecbur birakiliyo

Ikiside istiyosa gitsin nikah yapsin bizi bitirsin denmesine ragmen, genclerde asiri derecede yuzsuzluk ve psikopatlik var

Onlar umrumda degil artik ama okadar gergin gunler yasaniyor ki cok yoruldum bu baskidan
Kardeşin nasıl evleniyor peki? Türkiye de mi yurtdışın damı? Türkiye de ise Ararım polisi ihbar ederim keyfime bakarım...
Annende siliyorsa siksin çokta önemli değil.

Cemkiren sizsiniz hadi yallah bi bakin itleriniz nerede leslenmisler bi gidin
Iste ayni gelin adayifa siziin gibi uzaktan kuzensiniz belli
Bi defol git benim konuma yazma pislikler sizi
İyi de o kadıncağız olayı anlamaya çalışmış, neden direkt hakaret ettiniz ki? Birilerini savunduğu yok, muhtemelen neden terörist deniyor gerçekten bağlantılı mı ayağını yan bassa terörist olarak adlandırılan muhaliflerden mi onu anlamaya çalışmış. Sakin olun, Atatürkçü biri olarak söylüyorum.

Cemkiren sizsiniz hadi yallah bi bakin itleriniz nerede leslenmisler bi gidin
Iste ayni gelin adayifa siziin gibi uzaktan kuzensiniz belli
Bi defol git benim konuma yazma pislikler sizi
Sadece soru soranlari da bir güzel azarlayip yaftalamissiniz. Yaşananların acısını burdan çıkarmayın isterseniz. Hicbir konuda konu sahibine bu kadar destek verilmemişti, en ufak bir soruda azarliyorsunuz insanları.

Hanımlar,
konuda üslupların bozulması, asker, polis, sivil demeden katleden terör örgütü hakkında yazılması, devletle hükümet ayrımının bilinmemesi gibi sebeplerle konu kapatılmıştır.

Toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal örgütlü bir ulusun ya da uluslar topluluğunun oluşturduğu tüzel varlığa devlet denir.
Devletin görevlerini yerine getirmesi için bizim yetkilendirdiklerimize de hükümet denir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti biziz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X