• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 ay once kucuk kardesim nisanlandi
Kiz zorla kendini davet ettirdi
Neyse davete geldi
Ben boyle yapmam ben soyle yaparim diye 5 yildizli nisan hazirligi yapti
Ay bide bunun evlilik teklifini gorseniz, ben gormedim ilgilenmiyorumda... 1700 euroya pirlanta almis 700 euroya evlilik teklifi icin masraf yapmis
Manyak seyler gercekten
Değirmenin suyu ‘kan’, umarım abiniz bunu biliyordur…
Ne diyeyim herkes seçimi yaşar.
Lakin siz çok haklısınız, tavrınızdan vazgeçmeyin.
Bir katilin ailesinin her bireyiyle dost olabilirim dediğim gibi suç şahsidir ama terör başka bir boyut.
Aldıkları nefes haram zıkkım olsun, aynı havayı solumaya bile tahammül etmem, edemem.
Edersem eğer, bu ülkede toprağın altında yatan binlerce insana küfretmiş, yediğim kaba pislemiş, nankörün en önde gideni ve maalesef insanlıktan çıkmış olurum.

Bence direkt soybağı reddi davası açın. Yarın öbür gün sözlü beyanda “görüşmüyorum ki” demek asla yeterli olmaz. Hatta abiniz evliliğini resmî makamlara bildirdiği an terörist ilan edilebilir. Kendinizi koruyun, soybağını reddedin.
Boyle biseyin oldugunu bilmiyordum
Biz yurtdisinda yasiyoruz
Bana negibi zarari olabilir hic dusunmedim
Cunku ben esimin kutugundeyim ama abimlede hala ayni soyismini tasiyorum

3 ay once konu acmistim yine buyuk olaylar cikti abim kizdan ayrildi kiz annemin yanina gidip ben onlardan degilim sizle bir olmak istiyorum gibi sozler soyledi bunun üzerine annem inanarak nisan olayina ok dedi ama boyle degildi
Mesela kiz abimle nikah yapardi ailesini birakip gelirdi OK
Ama suan yarin icin buyuk organizasyon yapildi
Esimin arkadaso ailecek gidip geldigimiz kari koca professional fotografci onlari tuttular bide ay rezalet ben onlarin yuzune nasil bakicam
Hiç olur mu ya o aileyle yetişmiş sonuçta aynı onlar gibi düşünüyordur büyük ihtimalle. Küçüklükten beri kim bilir nasıl yıkadılar beynini. Kız belki abinizi de böyle kandırıyor ben öyle düşünmüyorum diye ama ortada yani, koca adam kanmasın, kandırılmasın.

Değirmenin suyu ‘kan’, umarım abiniz bunu biliyordur…
Ne diyeyim herkes seçimi yaşar.
Lakin siz çok haklısınız, tavrınızdan vazgeçmeyin.
Bir katilin ailesinin her bireyiyle dost olabilirim dediğim gibi suç şahsidir ama terör başka bir boyut.
Aldıkları nefes haram zıkkım olsun, aynı havayı solumaya bile tahammül etmem, edemem.
Edersem eğer, bu ülkede toprağın altında yatan binlerce insana küfretmiş, yediğim kaba pislemiş, nankörün en önde gideni ve maalesef insanlıktan çıkmış olurum.
Arkadaslarim nolursunuz benim icin babam ve kardesim icin dua edin
Annem ve abim gercekten kit akillilar
Ama bize dua edin bunlarla muattap olmayalim
Ben kendimi tutamam
Kizla karsilasinca agzima geleni sayiyorum
Kurt bayragi sallayacakmis dugunde
Oyle bise yok benim esimde kurt kayinbabam kurt oyle bayrak yok
Sizin pis pkk bayraginiza kurtleri karistirmayin diye bi cok kez uyardim

Boyle biseyin oldugunu bilmiyordum
Biz yurtdisinda yasiyoruz
Bana negibi zarari olabilir hic dusunmedim
Cunku ben esimin kutugundeyim ama abimlede hala ayni soyismini tasiyorum
Soy isme çok takılmayın, artık tek dilekçe ile kızlık soy adı eklenip silinebiliyor. Eşinizin kütüğünde olmanız abi kardeş bağını değiştirmez ki. yarın öbür gün abiniz bir suç işlese ailesi olarak sizi sorguya çekmezler mi? sonuçta kız ve ailesi resmî olarak yasaklılar. Ne yapıcak devlet, tebrik mi edip ömür boyu mutluluk mu dileyecek bu çifte? Ben sanmıyorum resmî nikahtan sonra devlet eli kolu bağlı otursun.

Ben kendimi tutamam
Bizde kürtüz yok oyle bir bayrak, kürdüz deyip adımızı lekelemesinler. Cok sinir bozucu bir durum Allah yardımcınız olsun

Abiniz görmüyor mu bu bir nisan kız alıp verme merasimi değil kendini kanıtlama merasimi . Keske böyle birseye izin vermeseydi abiniz

Ben kendimi tutamam
Etnik köken tartışması mazide kaldı, yemezler onu.
Biz birçok farklı kökenle güzelim ülkemizde yaşamayayı seviyoruz, kaldı ki artık dünya ülkesi gibi bir şeyiz, ortadoğu bize aktı.
Türkü kürdü lazı çerkezi rumu mu kaldı yahu, kürt bayrağı sallayacaklarmış😂
Hepimizin bayrağı da ülkesi de milleti de bir, soylarımız ayrı olabilir.
Kanına dokunan varsa bir zahmet de vatandaşlığını sildirsin, bunu önerin abiniz ve annenize.
Böyle kalleş bir işe kalkıştıklarına göre, çoktan gözden çıkarmışlardır herhalde.

Bizde kürtüz yok oyle bir bayrak, kürdüz deyip adımızı lekelemesinler. Cok sinir bozucu bir durum Allah yardımcınız olsun

Abiniz görmüyor mu bu bir nisan kız alıp verme merasimi değil kendini kanıtlama merasimi . Keske böyle birseye izin vermeseydi abiniz
Siz kurtlere kurban olun dedim zaten
Ay yok canim bide ne istiyor yaptiriyor biliyormusun
Kardesimde guzel aynali tepsilere sus yapmistik 10tane tepsiye
Kiza annem bir taki ben bir taki yaptim
Bunlarin aynisini istiyolarmis

Annem hala kizin onlarla ayni dusunmedigini soyluyor kendini kandirdigini saniyor benide kandiracak gibi
Kucuk kardesim babam benim gibi dusunuyor
Ozellikle kucuk kardesim = ben dusunceler ayni
Ben unide okurken kizkardesimin bolumunde 10 15 pkkli vardi. Malesef ki yasadigim ulkede el ustunde tutulduklari icin, istedikleri gibi at kosturuyorlardi. Birbirlerini acayip tutuyorlar. Sonra bu gruptan bi kizla fetocu bi oglan evlendiler cok acayipti. Simdi dusununce zaten ayni amaca hizmet ettikleri icin sorun olmamistir. Tehlikeliler valla ben olsam kim bunlarla icli disli olursa bagimi keserdim. Abim bile olsa. Anneniz cok safmis kiz oyle dusunmuyor derken. Bunlar tutucudurlar birlikte hareket ederler. Abini de vatanina dusman ederlerse sasirma. Buna unide iken sahit oldum ben...

Abiniz çok sevmiş istiyor göğüs geriyor da,
Bu kız ailesine bayrak şartı koşamazsınız,karışamazsınız kendimi öldürürüm diyemiyor mu?
Ortada aşk varsa,yanlış yolundan dönsün sizin içinize girsin. Abiniz değil.!

Yurtdışında yaşıyorum.
Hristiyanların elinden su içer yemek yerim ama bu teröristlerden aslaaaa.
İğrenç insanlar. Keşke gururla,namusla taşıyabilecekleri davaları olsa..
Hırsızlık namusuzluk pislik her bişey bunların içinde.
Çevremde başka Türk te olmadığı için 3 sene yalnız kaldım ama bunların evinde 1 kez o bayrağı gördüm yaaa,yalnız kalırım bir daha bunlarla aynı sofrada oturmam dedim. Yüzlerine bakasım gelmiyor görünce 😢🤮

Tüm yorumlari okuyamadım.
Bu durumda siz çok haklısınız ben olsam asla gitmem,asla görüşmem.babaniza ve size çok üzüldüm.
Ben Kürt çoğunlukla okulda okudum hepsi çok iyi insanlardı.asiri iyi davranırlardi,yemek verirlerdi,babaları,abileri ve anneleri kendi cocuklari gibi severdi bizi.
Çocukluk arkadaşlarım ya Kürt ya alevi hâlâ çok iyi anarım hepsini iyiki tanımışım.
Lakin bir arkadaşım var çok severdim kendisini meğer terör örgütü sevicisiymis 😤asla konuşmam,görüşmem ve hâlen TC adliyesinde çalışıyor aşırı kızıyorum ama kanitlanamadi rahat yani.
Demem o ki herkes bir değil o arkadaşımın ailesi öyle insanlar değiller ama bu pislik aralarından çıktı.
Umarım bu nişan bozulur.
Çünkü marifetmis gibi övünen,anlatan aileden hayır gelmez.
Kardeşimin kaybı şehit oldu annesi, oğlu,kardeşleri hâlâ ağlıyor,içlerindeki ateş asla sönmüyor.vatani savunan askere,vatandaşa kıyan hangi terör örgütüne bağlıysa Allah belasını versin.hepsinin soyu kurusun.

Ya ben anlamiyorum dunyada baska kiz mi kalmamis?
Bir insan hangi kadin ya da erkek icin fark etmez vatanini bayragini hice sayabilir. Neden yani ne ugruna? Ataturkun adini dahi almasin ağzına o abi dediginiz insan. Ömur boyunca vicdani rahat birakmaz insallah.

Ben unide okurken kizkardesimin bolumunde 10 15 pkkli vardi. Malesef ki yasadigim ulkede el ustunde tutulduklari icin, istedikleri gibi at kosturuyorlardi. Birbirlerini acayip tutuyorlar. Sonra bu gruptan bi kizla fetocu bi oglan evlendiler cok acayipti. Simdi dusununce zaten ayni amaca hizmet ettikleri icin sorun olmamistir. Tehlikeliler valla ben olsam kim bunlarla icli disli olursa bagimi keserdim. Abim bile olsa. Anneniz cok safmis kiz oyle dusunmuyor derken. Bunlar tutucudurlar birlikte hareket ederler. Abini de vatanina dusman ederlerse sasirma. Buna unide iken sahit oldum ben...
Ben diger konumda yazmistim
Yabancilar ofisinde calisirken bunlarin memleketinden gelen tc kimligiyle politik sebeplerden oturum almak icin gelirlerdi
Burada belirtmedim ama bu kizin ablasi ermeniyle nisanlandi
Ilk duydugumuzda cok tuhafimiza gitmisti mesela
Sonra bunlarin ne oldgunu ogrenince anlam verdik

Abiniz büyülenmiş gibi, zerre gurur yapmıyor anladık da ulan karşı taraf da mı hiç gurur yapmaz?! Türk'ün bayrağına bile tahammül edemeyenler kızlarının Türk'ün koynuna girmesinde sorun görmüyor?? Hahaha burda bile IQ seviyelerini gösteriyorlar gerizekalılar.. Cidden Allah bir an evvel bu işi bozsun. Ailecek huzura kavuşun. Âmin!

Abiniz büyülenmiş gibi, zerre gurur yapmıyor anladık da ulan karşı taraf da mı hiç gurur yapmaz?! Türk'ün bayrağına bile tahammül edemeyenler kızlarının Türk'ün koynuna girmesinde sorun görmüyor?? Hahaha burda bile IQ seviyelerini gösteriyorlar gerizekalılar.. Cidden Allah bir an evvel bu işi bozsun. Ailecek huzura kavuşun. Âmin!
Amin amin amin
Olaya bak
Babam annem ben kardesim kiza bitti diyoruz olmaz diyoru 2 saat kalkmadi ikna etmeye calisti
Sonra babamin evine gitmis yalvarmis
Ertesi gun babam kizin evine gidiyo
Babasina bagiriyo cagiriyo biz sizle olmaz
Biz oglumuzi silmeye raziyiz istemiyoruz diyor
Adam israrla siz gelin isteyin sonra kendileri nikahlansin
Kizda zerre gurur olmadigi gibi abimde ayni, ikiside hem psikopat hem yuzsuz

Babam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Iyisinden dedik anlamadi kotusunden dedik anlamadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Babam acik ve net soyledi
Annem psikolojik olarak saglam bir yapiya sahip degil
Abim onun aklina girip nisana ikna etti
Babama gelmezsen intihar ederim gibi sozler soylemis babam bitkin bi durumda
TÜRK BAYRAĞININ Direği bile olmaz onlardan..Ben anne babanın yerinden olsam silerim öyle evladı hic olmamış hiç yokmuş gibi davranıp önüme bakarim çünkü böyle bi evladım olacağına hiç olmaması çok daha iyidir..bırakın abinizi ne hali varsa görsün..

Ailecek yanlis yapiyorsunuz abiniz sizden daha cok kopacak, zaten boyle seylerde genelde oncesinde de ailede kopukluk oluyor, simdi daha fena olur. Ben aile baglarinin her seyden ustun olduguna inaniyorum, kotuye sapsa da sana katilmiyorum ama kardesimsin demeli
Pkk diyor alo,hani şu kundaktaki bebeleri katleden örgüt var ya o.Siz hala daha aile bağları falan diyorsunuz,olmaz olsunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X