• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Millet gelecek mi bakalım o düğüne ben bunu merak ediyorum. İlla duyulur ne oldukları.
Duyulursa gitmezler. Akabinde de evlerine bir daha kimse gitmez bence.
Bizim burada başka bir sebepten aileye cephe aldılar, düğüne kimse gitmedi, üç kişi ile düğün yaptılar. Valla oluyor böyle şeyler.

Selam kizlar,

3 ay oncesinden bir konu acmistim

Abimin gorustugu kiz ailesi ve gorusleri hakkinda

Yarin nisanlari olucak ve ben katilmicam
Buyuzden annem beni siliyor

Bilmeyenler icin ufak bi ozet gecim
Kiz tarafi bi teror orgutune mensuplar
Turkiyeye girisleri yasak
Vs vs
Ben o aileyle asla bi araya gelmek istemiyorum diye direndigim icin annem bundan sonra bizi bilme gorme gibi laflar etti
Bu arada annemde istemiyor nisan ve evliliklerini
Aileye acik acik soylendi
Ama ikisi yani gencler istiyor diye mecbur birakiliyo

Ikiside istiyosa gitsin nikah yapsin bizi bitirsin denmesine ragmen, genclerde asiri derecede yuzsuzluk ve psikopatlik var

Onlar umrumda degil artik ama okadar gergin gunler yasaniyor ki cok yoruldum bu baskidan
Siz onları silin... Onlara çanak tutan kim varsa silin gitsin... Bu konularda ben analık evlatlık, aşk meşk anlamam, vatan ve bayrak esastır, ciğerim olsa söküp atarım net, siz doğruyu yapıyorsunuz geri adım atmayın

Ulkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdı

Ulkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdım
Benim bayrağimi görmeye bile tahammülleri olmayanlar net teröristir.
Vatan mevzu olduğunda sevgi pıtırcığı olamam.

Ulkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdım
Hayir
Bu insanlar Tc vatandasligindan atilmis
Turkiyeden atilmis
Avrupa ulkesinde vr acik acik p.. Orgutu
Akrabalrdan kimse asla katilmaz
Cevremizden de kimse katilmaz

Sanirim yok

Pardon ?

Allahim bana sabir ver diyorum
Sanki delirdim gibi hissediyorum
Seytan diyo evlerinin onune bayragi al git

Cok iyi tahmin edebiliyorum
Ama annemin argumani
Anneyim ben!

😔😔😔😔😔
Sende anneydin galiba dimi sende çocuklarını düsün ve hayatlarından çık asla görüşme çok korkutucu

Annem babam ayrilar
Sadece onemli gunlerde bir araya geliyolar
Mesela benim dugunumde kucuk kardesimin nisaninda vs vs
Babam cok ugrasti ama laf geciremiyo
Size de laf geciremesinler gitmeyin madem oğluna laf geciremedi silemedi, sizi de silemezler . Dik duruşunuz kaynaklı tebrik ederim sizi.

Babam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Iyisinden dedik anlamadi kotusunden dedik anlamadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Babam acik ve net soyledi
Annem psikolojik olarak saglam bir yapiya sahip degil
Abim onun aklina girip nisana ikna etti
Babama gelmezsen intihar ederim gibi sozler soylemis babam bitkin bi durumda
töbe bismillah
tutucam kendimi

Duyulursa gitmezler. Akabinde de evlerine bir daha kimse gitmez bence.
Bizim burada başka bir sebepten aileye cephe aldılar, düğüne kimse gitmedi, üç kişi ile düğün yaptılar. Valla oluyor böyle şeyler.
Kimse gelmez
Cunku biz gurbetci olarak Turklugu gercektende burada heryerde yasatmaya calisiyoruz
En azindan bizim cevremiz oyle
Sende anneydin galiba dimi sende çocuklarını düsün ve hayatlarından çık asla görüşme çok korkutucu
Biz gitmiyoruz annem kizima yaziyo
Yarin elbisenin altina sunu giy falan diye
Kizim hayir annanene biz gelmiyoruz diyo
Annem bana yarin bu cocuk buyuyunce sana hesap soracak beni dayimin nisanina goturmedin hevesim kirdin diye diyor

Babam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Iyisinden dedik anlamadi kotusunden dedik anlamadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Babam acik ve net soyledi
Annem psikolojik olarak saglam bir yapiya sahip degil
Abim onun aklina girip nisana ikna etti
Babama gelmezsen intihar ederim gibi sozler soylemis babam bitkin bi durumda
Türk bayrağı desenli elbise giyip gidin düğüne. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Ya inanin ailenin butun yuku bende
Biz cok milliyetciyiz
Turkiyedeki akrabalarimizin hic birine haber etmiyolar
Babam utancindan
Annem korkusundan
Babam ben gidersem koydeki kucuk cocuk bile yuzume tukurur
Ne halin varsa gor diyor abime
Ama abimde kizda cok yuzsuz ve gurursuzlar gece babamin evinden kalkmamislar gelmezsen kendimizi oldururuz sizin üzerine atariz diyolar

Sizin davranışınız doğru. Nişana gitmeyin. Bizim bayrağımızın kırmızısı şehitlerimizin kanını simgeler. Şehitlerimizin genç nişanlıları, eşleri, çocukları aklınıza gelsin ki tavrınızda dirayetli olasınız. Nişanda Türk bayrağı olmayacak ne demek? Bayrağımız da vatanımız da annenizin histerik tavırlarının çok üstündedir. Annenize saygıda kusur etmeyin, ona iyilikte bulunun ama tavrınızı da koyun. Abiniz de ne hali varsa görsün.

En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
Çok çok çok üzüldüm… Allah anne ve babanızın yardımcısı olsun, onlara kızmayın elleri mahkum, evlat bu insan atıp silemiyor işte, korkuyorlardır abiniz canına kıyarsa ömür boyu vicdan azabı çekerler diye 😔 Abiniz en kısa zamanda doğru yolu bulur inşAllah 🤲🏻

Türk bayrağı desenli elbise giyip gidin düğüne. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Senin baban kim oluyorda benim bayragima karisir
Seni evimde agirladigim icin kendimden utaniyorum
Hayatimda cok hata yanlis seyler yapmisimfir ama suan benim hayatimin en igrenc utanc verici ani dedim

Beni en cok uzen seyde bu is bitsin diye kizi ve abimi benim evde topladik. Babamda geldi (annem babam ayrilar)
Hepimiz ama hepimiz kiza soyledik olmaz etmez diye kiz anlamak istemiyor
Gayet sakindim taaa ki
Babam dugunde turk bayragi istemiyor diyince ayagi kalktim
Bizim 2 degerimiz vardir
Biri dinimiz, ama hristiyan bile gelsin ailemize basimiz ustunde yeri var
Fakat bayragimiz ulkemiz bizim serefimiz namusumuz dedim
Abime donup dua etki benden buyuksun yoksa yuzune tukururdum yaziklar olsun dedim ama ikiside psikopat yuzsuzler
Valla hiç yorum dahi yapamıcam bayrak konusunda çok hassasım.
Abiniz yolunu sapıtmış, onların arasına girdikten sonra malesef onlar gibi olup çıkar.
Daha ortada düğün yok bişey yok direkt bayrağa göz dikmişler zaten.
Üzülürsünüz haklı olarak çok zor şeyler ama haklıyım ve doğruyum diye teselli edin kendinizi.

Kimse gelmez
Cunku biz gurbetci olarak Turklugu gercektende burada heryerde yasatmaya calisiyoruz

Annem bana yarin bu cocuk buyuyunce sana hesap soracak beni dayimin nisanina goturmedin hevesim kirdin diye diyor
Anneniz çok başarısız bir manipülatör ve çok acımasız. Bir çocuğu kullanarak istediğini yaptırmaya çalışması iğrenç.
Bazı seçimlerin bedeli olur. Eğer abiniz bu seçimi yapıyorsa, bedeli de kardeşini kaybetmek olacak. Sizleri de arkasından sürükleyemez, kendi yolu kendi seçimi, yalnız yürüyecek artık.

Yüzgörduluk gitseydiniz..boyle seylerde aileye rest olmuyor. Olunca rest ceken de uzüluyor bayramda seyrana. En iyisi bir iki gorevo yapıp uzak durmaktı. Düğüne gidin düzelsin. Sonra gorüşmeyin isterseniz bayramda seyranda araşın..yani adi küs olmasın demek istedigim küsluk gerginlik getiriyor ailede huzur kaçıyor
bu insanlari insan yerine koyup evlerine gidip bir bardak su icmek bile yillardir ulkede katledilen binlerce insana vefasizlik olur.

Kimse gelmez

Yarın o çocuk büyüyünce ülkesine dönmek isterse aptal dayısı onun da başını yakacak. Bunun farkındalar mı acaba? Uzaktan akrabası terör örgütüne maddi yardım yapmış diye bir arkadaş soruşturma geçirdi, meslekten uzaklaştırıldı.

Kimse gelmez

Evladınız büyüdüğünde dik duruşunuzdan dolayı sizinle gurur duyacak.İste benim annem diyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X