Abimin nişanlısıyla ne yapmalıyız?:(

oceanofgreen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2
0
16
Abim daha yeni bayramdan sonra nişanlandı. Ancak nişanlısı nişandan önce iyiyken şimdi değişti. Sürekli benim istediğim olsun istiyor bizimle de pek görüşmüyor. Kaç kez davet ettik onu birinde bile gelmedi artık mecbur kaldık bir piknik ayarladık anca orada görebildik yani değişti nişandan sonra. Yani ne bizimle ne abimle anlaşabilecek birisi değil aslında. Çok inatçı ve dediğim dedik. Düğün salonu araştırıyoruz. Ona çok uzak bir yerden bakmayın yoksa kimse gelmez dedik. Ancak o sırf böyle söylediğimiz için bize inat ta şehrin bir ucundaki düğün salonunda diretiyor. Söylediği yere bir kez bile gitmişliğimiz yok oradan tutsalar biz bile zor buluruz salonu. Hatta bu yüzden annemle de telefonda konuşurken kendi istediklerini söyledi yine ve yüzüne kapattı. Kadıncağız üzülüyor. Abim de iki arada bir derede hissediyor. Onu da sıkıştırıyor. Yani nasıl inadını kırabiliriz ya da bu nişan biz karışmadan bozulur mu? Ne yapmalıyız?

Yani nasıl inadını kırabiliriz ya da bu nişan biz karışmadan bozulur mu? Ne yapmalıyız?

Aaa aaa ! resmen abinin nişanı bozulsun diye mi bekliyorsunuz ?

Abinde iki arada bir derede kalmıyordur , siz sıkıştırmasanız eşini seçmiş , arası deresi belli işte ...

Çiftlerinin ilişkilerine , kararlarına bu kadar müdahil olmazsanız , ahhh gelin vah gelin diye boş yere dövünmezsiniz .

Tavsiye .

bence karışmayın, abinin hayatı, bir ömür geçirebileceğine inanmasa evlenme kararı almazdı sanırım

sizi zerre kadar ilgilendirmeyen bir durum bu.
şöyle ki düğün günü gelin ve damadın günü. ne ailenin ne gelen misafirin değil.
istedikleri yeri bulabilirler. ayrıca nişan da o ikisi arasında anlaşamazlarsa ayrılırlar. siz hangi sıfatla nişanı bozacaksınız ki??
yani konuyu okurken sürekli hayret deyip durdum.

Abinle ikisi düğün yeri seçemiyor mu? Benim bildiğim zaten ya ikisi kimseyi karıştırmayıp kendi yapacak ya da erkek tarafı. Siz düğün için bir kaç yer önerin gelin hanım birini onaylasın.

Abin demekki eli maşalı kadın seviyor, bırak annesini hiçe sayan kadınla evlenmeyi göze aldıysa evlensin, kendisi bir ömür yaşayacak, size maalesef laf düşmez bu saatten sonra. Haaa sizden birşey isterse de yapmazsınız olur biter.

Ayrıca düğün salonunu erkek tarafı kendine yakın tutar. Tutun bi salon olsun bitsin işte. Kendi istediği olsun diyorsa da ver parasını tut diyin.

maddi konularda tam destek sizden çıkıyorsa belki karışabilirsiniz ama onun dışında istekleri, inadı, gelip gelmemesi vs sizi ilgilendirmez. abiniz düşünsün. ayrıca hiç bi kadın inat olsun diye saçma bi yerden salon tutmaz. herşeyi kendinize yormayın.

gercekten baska derdiniz yokmu? ne is yapiyorsun cok merak ettim gercekten.
abinin nisanlisini niye bu kadar kafaya taktinki sen. abin seviyoki almis, dugun salonunuda buyukler abin nisanlisi halleder, bence buna kafa yormasi gereken son kisi sensin. hem senin icinde iyi olur, bosuna yorulmamis olursun, bunca evlilik derdinin icine girmemis olursun. birak nasil istiyorlarsa oyle yapsinlar. elbet bir sekil bulursunuz salonu, alti ustu bir kere gideceksiniz hayatinizda, hergun gideceginiz yer degilya, inatciymis falan bosver, belkide oyle degildir sana oyle geliyorsdur, abin oyle seviyordur belkide.
kisaca kendi haatinla ilgilenip bunlara fazlaca kafa yormamani tavsiye ederim.

Bu onun dugunu küçük hanim.nerde isterse orda tutar salonu

Peki kimin dedigi olmali?erkek tarafinin dimi?

Gelin dedigin eri,kaynanasi,gorumcesi ne derse onu yapmali

Ceyizini alip,aklini baba evinde birakip gelmeli

Cunku onun bi salonu bile secmeye hakki yok.

Fikrini diretmesi inat oluyo.

Bak canim sen buyuklerin isine hic karisma.kitap oku film izle.

Sen kaynananin istedigi yerden tutarsin salonu.sozlerinden de cikmassin
Ama boyle herkesi idare etmeye kalkmayin.

Günde kaç konu okuyoruz KV görümce vs. Hakkında onun için gayette normal geldi. Bu konuyu gelininiz açıp istediğim şeyleri zorla yapıyor lar gibisinden şeyler söylese herkes neler söyler tahmin etmek zor değil. Herkesin kendi hayatı

şu evlenecek insanlara bi karışmayın ya.kızcağız sevdiği adamla evlenecek bi zahmet evleneceği yeri bari kendisi seçsin.yanlış anlamayın iyi niyetlisinizdir mutlaka ama size aynı şeyin yapıldığını düşünün bu kez de buraya " düğün yerime bile kayınvalidem görümcem karışıyor" diye başlık açacaktınız.

Iyide dugun salonunu ona neden soruyorsunuz ki? Yani onlar neden tutuyor ki?

Dugunu erkek tarafi yapmayacak mi? Siz enden salonu tutmuyorsunuz da onlar tutuyor? Burayi anlamadim.
Diger problemlere karismayin abin kendisi gorsun kendisi bir onlem alsin.

Vay gercektende armudun iyisi meselesi.
Oyle kisiler kıymetemi biniyor acaba. Bizler herdeye eyvallah dedikce olur dedikce bizi eziyorlar.

Allah kolaylık versin İnşllah abin yol yakınken gözü açılır yoksa sizde o da çok çekersiniz
aynısından bizdede var ben en son ipleri kopardım görüşmüyorum. Hayatımda böyle şeytana pabucunu ters giydiren insanlar görmemiştim

Lütfen biraz empati.
Evli misiniz bilmiyorum ama değilseniz yarin öbür gün buraya k.validem görümcem her şeye karişiyor, düğün salonunda bile istediğimiz yer için olmasin diye diretiyolar diye konu açabilirsiniz.
O zaman bu yaşadiklarinizi bi zamanlar kendinizin yaptiğini unutmazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…