abimin resmen kısmetı kapandı ona cok üzülüyorum

ikincisans88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
959
-4
0
İzmir
merhaba;
abim resmen depresyona girdi yakısıklı duzgun karakterlı abım daha once kız arkadasları vardı fakat cesıtlı sebeplerden ayrıldı sımdıde annemlerın baskıları yuzunden evlenmek ıstıyor fakat kendıne duzgun bır aday bulamıyor bende ondan baya kucugum ama ondan once evlendım resmen depresyona gırdı moralı cok bozuk eskı nesesı yok o uzuldukce bende cok uzuluyorum , kendı ewlılıgımle ılgılı bır konu acmıstım o kapanmıs o yoluna grdı bırkacgundur cok ıyı coksukur sımdıde abımı dusunuyorum gecenhafta kalp krızı gecıren annemı dusunuyorum .hayatta sıkıntılar hıc bıtmıyormu:(:(:(

Geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun ..

Abinizin sıkıntısına gelince,bu konuda bir psikoloğa gitmesini tavsiye edebilirim. Zor dönemlerden geçiyor anladığım kadarıyla. Herşey gönlünüzce olsun ..
:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
bir erkeğin evlenemedim diye depresyona girdiğini ilk defa duydum valla .herşeyin bir zamanı vardır bol bol dua edin .kimsenin kısmeti kapalı değildir

Tesekkurler arkadaslar anlamadıgım okadar kız arkadası vardı ama evlenebılecek kapasıtede deıldı ozamanlar maddı durum falan askerlık vardı . Sımdı engeller kalktı sımdıde kafasına gore uygun bırını bulamıyor aılem sehır dısına tasınıcak annem babam emeklıler burda gecınmek zor malum ...ama abımın evlenmesını beklıyorlar yalnız kalmasın dıye baskı yapıyorlar oda cok sıkıldı konusmuyor , gulmuyor:(:(

merhaba;
abim resmen depresyona girdi yakısıklı duzgun karakterlı abım daha once kız arkadasları vardı fakat cesıtlı sebeplerden ayrıldı sımdıde annemlerın baskıları yuzunden evlenmek ıstıyor fakat kendıne duzgun bır aday bulamıyor bende ondan baya kucugum ama ondan once evlendım resmen depresyona gırdı moralı cok bozuk eskı nesesı yok o uzuldukce bende cok uzuluyorum , kendı ewlılıgımle ılgılı bır konu acmıstım o kapanmıs o yoluna grdı bırkacgundur cok ıyı coksukur sımdıde abımı dusunuyorum gecenhafta kalp krızı gecıren annemı dusunuyorum .hayatta sıkıntılar hıc bıtmıyormu:(:(:(

Evlılık bır cıkıs yolu degıl bence. Kac yasında olursa olsun ınsan. Evlenıcegı ınsan beklıyor bır yerde bu bır gercek

Bende de kısmet yok abin kaç yaşındaki ? Umutlansam mi acaba.
şaka biryana umarım gönlünce birine âşık olur ve evlenir biran önce.

koca adam evlenemedim diye oturup depresyona girermi. ayrıca evlenmek isteyen bu kadar kız var nasıl bulamıyor ki. siz aracı olsanız. komşulardan vs.?

merhaba;

aday kriterleriniz nedir öğrenebilir miyim?

abinizin yaşı ve diğer özelliklerini yazarsanız bir de kriterlerini yazarsanız sorununuzun çözümünü belki de burada bulabilirsiniz. Malum bu sitedeki en ciddi sorunlardan biri de evlenememek..

Arkadaslar abım 31 yasında , daha oncede uzun surelı cıddı bır ılıskısı var ıdı mahalleden ama kızın babasının vefaatı annesının kıza baskıları nedenıyle kız bunalıma gırmıstı ve ayrılmıslardı sonra kız kacarak baska bırıyle evlendı abım ondan sonra uzun bır sure ılıskısı olması sonrada oldu ama ya yası kucuk cocuksu oluyorlar yada abımın yasıtları buyuk gosterıyor cunku o mınyon tıplı 25-26 gosterıyor .30lu yaslarda bayanlar buyuk duruyor . aslında abım annemın bulmasını pek ıstemıyor cunku araları gergın cok baskı yaptıkları ıcın bunaldı yoksa kafasında ıllede hemen evleneyım dıye bırsey yoktu...komsulardan vs dedıgım gıbı ya yasları kucuk oluyor yada tıp olarak uyusmuyorlar ona cok uzuluyorum. zayıf, orta boylu , ela gozlu beyaz tenlı kırmızı yanaklı tatlı bır abım var oysa ama gercekten sankı buyu yaptılarda kısmetı kapandı:(

ABIMIN KRITERLERI:
DUZGUN ,GUVENILIR, KILO VE BOY TAKINTISI VAR COK KISA YADA COK KILOLU OLMASIN YETER .. DIGER OZELLIKLERE GELINCE INSANI OZELLIKLER ARIYOR DURUSTLUK,SADAKAT GIBI .ANNEMLE GERGIN OLMASININ SEBEBI ANNEMIN ONA COK KILOLU BIR KIZI OLMADI BUNUNLA EVLEN DEMESIYLE BOZULDUGUNDANDIR.ABIM YAKISIKLI DUZGUN FIZIKLI CUNKU:( ANNEM SAKAYLA KARISIK KALBINI KIRDI:s

Karşısında evlen evlen dye başının etini yiyen bir aile varsa erkekte bunalıma girer evet.
Bir arkadaşımdan biliyorum .Çocuk 28 yaşında annesi evlen neden evlenmiyorsun diyip duran tiplerden.
Çocuk çabalıyor tanışıyor tanıştırılıyor ama yok olmayınca olmuyor işte.
Arkadaşım bunalıyor artık kör topal evlenicem biryle napayım yoksa bu baskıyla evden kaçacağım diyor.
Erkek yada kız farketmez baskı yapılmasını geri kafalıca buluyorum ben.
Zorla evlenip mutsz olmaktansa bırakın evlenmsin yahu.
Ailelere düşen anlayışlı sabırlı olmak.
Ha diyince olmaz evlilik.
Kısmet kapanıklığı diye bişey de yoktur.
Herkesin mutlaka vardır bir kısmeti.

Karşısında evlen evlen dye başının etini yiyen bir aile varsa erkekte bunalıma girer evet.
Bir arkadaşımdan biliyorum .Çocuk 28 yaşında annesi evlen neden evlenmiyorsun diyip duran tiplerden.
Çocuk çabalıyor tanışıyor tanıştırılıyor ama yok olmayınca olmuyor işte.
Arkadaşım bunalıyor artık kör topal evlenicem biryle napayım yoksa bu baskıyla evden kaçacağım diyor.
Erkek yada kız farketmez baskı yapılmasını geri kafalıca buluyorum ben.
Zorla evlenip mutsz olmaktansa bırakın evlenmsin yahu.
Ailelere düşen anlayışlı sabırlı olmak.
Ha diyince olmaz evlilik.
Kısmet kapanıklığı diye bişey de yoktur.
Herkesin mutlaka vardır bir kısmeti.

ANNEMLER BEN ONDAN ÖNCE EVLENDIGIM ICIN SANIRIM COK BASKI YAPIYORLAR YOKSA O TAKMIYORDU KISMETIM CIKAR DUZGUN BIRI OLSUN EVLENIRIM DIYORDU SIMDIDE NASIL SEVECEGIM BU YASTAN SONRA DIYOR:s ICI ISINMASI LAZIM BIDE ZORLADIKLARI ICIN SANIRIM INATLADA OLMUYORKI BU IŞLER. YANI PESINDEN KOSANLAR MI DERSIN ABIM ICIN BENI ARAYA SOKANLARMI DERSINIZ OKADAR KISMETI VARKEN SIMDI NEDEN BOYLE OLDU ANLAMADIM:(:(

Kısmet kapanıklıgı yok demıssınız ama dıyorum ya okadar zaman sevgılısı oldu ama sımdı yok bulamıyor kafasına gore sevemıyor elektrık alamıyor kısmetının kapandıgını dusunuyor:(:(

Er yada geç karşısına biri çıkar elektrik alabileceği.
Bu elektrik alma olayı iyice klişe oldu ama ben inanıyorum.
Bak benim kaynım 38 yaşında ama hala bekar.
Hiç anlatmaz özelini.
Biara bnle paylaştı.
Çıktıkları olmuş ama öyle ciddi düşünülecek tipte değillermiş.
Yani istediğini alıyor işte anlatabildim mi...
Böyle kızlar oldukça daha çook bekar kalır bu erkekler diyesim geliyor bazen...

Annenize geçmiş olsun abinize de hayırlı bir eş nasip olsun inşallah
Ama bu işler nasip kısmet
Yaşa başa bakmıyor
Bu devirde hala kardeşim evlendi vah vah ben evde kaldım denilebilmesine şaşırdım
Sevdiği biri olursa evlenir, aceleye lüzum yok
Nasipte ne varsa o olur..

beyaz tenli kırmızı yanaklı abiye kısmet bekliyoruz :P belki formda ilki gerçekleştirir evlendiririz :P canım kader kısmet işleri bunlar bi anda çıkıverir oluverir..abine tavsiyelerde bulun aktivitelere katılsın spor vs gözü açsın etrafına baksın biriyle tanışıcaktır bu şekild olur bu işler :)

geçmiş canım her insan bunalıma girer ama abın bıraz fazlamı duygusal cok dagıtmıs kendını nebılım kızı sevıyorsa barıssın bırı yok dıye depresyona gırılmezkıı allah yardımcınız olsunn hayırlısı kısmet cıkar ınş. karsınaa konus abınle nebılım belkı yardımcı olursun

İyi günler annenize geçmiş olsun öncelikle rabbim şifasını verir inşallah abinizede gelince rabbim hayırlı eş nasip eder inşallah kısmet kapanaklıgına yada muska tarzı ifadelere inanmayın arkadaşım kısmet kapama yada bağlama diye bir şey olamaz ilahiyatçılar bu kavramı kabul etmiyor herkesin bir kısmeti vardır elbette onun ne zaman çıkacagı belli olmaz karşısına demekki bir iş olmuyorsa bir hayır var demektir siz bol bol dua edin kısmeti kaplı diye oraya buraya gidelim diye düşünmeyin çünkü para tuzagından başka birşey degil onların yaptıkları.

KISMETSE GELİR HİNTDEN YEMENDEN,KISMET DEĞİLSE NE GELİR ELDEN.

Arkadaslar abım 31 yasında , daha oncede uzun surelı cıddı bır ılıskısı var ıdı mahalleden ama kızın babasının vefaatı annesının kıza baskıları nedenıyle kız bunalıma gırmıstı ve ayrılmıslardı sonra kız kacarak baska bırıyle evlendı abım ondan sonra uzun bır sure ılıskısı olması sonrada oldu ama ya yası kucuk cocuksu oluyorlar yada abımın yasıtları buyuk gosterıyor cunku o mınyon tıplı 25-26 gosterıyor .30lu yaslarda bayanlar buyuk duruyor . aslında abım annemın bulmasını pek ıstemıyor cunku araları gergın cok baskı yaptıkları ıcın bunaldı yoksa kafasında ıllede hemen evleneyım dıye bırsey yoktu...komsulardan vs dedıgım gıbı ya yasları kucuk oluyor yada tıp olarak uyusmuyorlar ona cok uzuluyorum. zayıf, orta boylu , ela gozlu beyaz tenlı kırmızı yanaklı tatlı bır abım var oysa ama gercekten sankı buyu yaptılarda kısmetı kapandı:(

ABIMIN KRITERLERI:
DUZGUN ,GUVENILIR, KILO VE BOY TAKINTISI VAR COK KISA YADA COK KILOLU OLMASIN YETER .. DIGER OZELLIKLERE GELINCE INSANI OZELLIKLER ARIYOR DURUSTLUK,SADAKAT GIBI .ANNEMLE GERGIN OLMASININ SEBEBI ANNEMIN ONA COK KILOLU BIR KIZI OLMADI BUNUNLA EVLEN DEMESIYLE BOZULDUGUNDANDIR.ABIM YAKISIKLI DUZGUN FIZIKLI CUNKU:( ANNEM SAKAYLA KARISIK KALBINI KIRDI:s

abin görüntüye çok önem veriyor sanırım.İnşallah gelecek bayanın kalbi temiz olur.
birde bayanların kaderi sanırım.erkek yakışıklı düzgün fizikli olunca, çok kilolu bir bayanı yakıştıramıyor kendine.
bende zayıfım ama bu durum bana da dokunuyor.
evet bir arkadaş da demiş hazır abinin bütük kriterlerini de yazmışken bulunur belki bir talip :18:

Back
X