abimin resmen kısmetı kapandı ona cok üzülüyorum

Annenize geçmiş olsun abinize de hayırlı bir eş nasip olsun inşallah
Ama bu işler nasip kısmet
Yaşa başa bakmıyor
Bu devirde hala kardeşim evlendi vah vah ben evde kaldım denilebilmesine şaşırdım
Sevdiği biri olursa evlenir, aceleye lüzum yok
Nasipte ne varsa o olur..

Teşekkür ederım aslında o cok takmıyordu ama konu komsu herkes ee sen ne beklıyorsun neden evlenmıyorsun dıye sıktılar annemlerde oyle..tesekkur ederım annem yarın tektıkler ıcın doktora gdıcek ınsallh ıyı cıkar sonuclar:(:( inşallah hayırlısı olur yorum ıcın tesekkurler

geçmiş canım her insan bunalıma girer ama abın bıraz fazlamı duygusal cok dagıtmıs kendını nebılım kızı sevıyorsa barıssın bırı yok dıye depresyona gırılmezkıı allah yardımcınız olsunn hayırlısı kısmet cıkar ınş. karsınaa konus abınle nebılım belkı yardımcı olursun

evet duygusaldır benım gıbı ıcıne atar :(:( temız kalpli ıyı bırısıdır herkes buara cok ustune geldı sanırım oda normalden fazla duygusallastı:( o kız evlendı cocugu bıle var barısamaz kı artık sevmıyor ve sevgıye ınancını yıtırmıs gıbı:( konusuyorum ama konuyu kapatıyor yalnız oleceğim bu gidişle diyor:( tesekkürler yorum için

İyi günler annenize geçmiş olsun öncelikle rabbim şifasını verir inşallah abinizede gelince rabbim hayırlı eş nasip eder inşallah kısmet kapanaklıgına yada muska tarzı ifadelere inanmayın arkadaşım kısmet kapama yada bağlama diye bir şey olamaz ilahiyatçılar bu kavramı kabul etmiyor herkesin bir kısmeti vardır elbette onun ne zaman çıkacagı belli olmaz karşısına demekki bir iş olmuyorsa bir hayır var demektir siz bol bol dua edin kısmeti kaplı diye oraya buraya gidelim diye düşünmeyin çünkü para tuzagından başka birşey degil onların yaptıkları.

KISMETSE GELİR HİNTDEN YEMENDEN,KISMET DEĞİLSE NE GELİR ELDEN.

yok yok Allah korkusundan gidemeyiz öyle yerlere:(

abin görüntüye çok önem veriyor sanırım.İnşallah gelecek bayanın kalbi temiz olur.
birde bayanların kaderi sanırım.erkek yakışıklı düzgün fizikli olunca, çok kilolu bir bayanı yakıştıramıyor kendine.
bende zayıfım ama bu durum bana da dokunuyor.
evet bir arkadaş da demiş hazır abinin bütük kriterlerini de yazmışken bulunur belki bir talip :18:

aslında görüntüye çok önem vermiyor çok çok güzel olsun demiyor ama fiziken biraz yanına yakışşın istiyor annemin buldukları kilolu tipler oluyor kendi buldukları güzel ama çocuk evlenilecek tarzda değil:( ınsallah ama abim bilse beni öldürür hahaha:)burada bunları yazdıgımı . ben buara buna sıkılıyorum burada paylaşmak istedim sadece bol bol dua ediyorum:(

Bence abiniz evlenememekten çok baskılardan sıkılmıştır..sürekli yanında evlilik konusu açılıyorsa oda bunalmıştır..anne babanız bu konuda fazla ısrarcı olmasınlar bence kerşeyin bir vakti vardır..o vakit gelince siz bile şaşırırsınız herşey olup biter yani..hayırlısı olsun..

Bence abiniz evlenememekten çok baskılardan sıkılmıştır..sürekli yanında evlilik konusu açılıyorsa oda bunalmıştır..anne babanız bu konuda fazla ısrarcı olmasınlar bence kerşeyin bir vakti vardır..o vakit gelince siz bile şaşırırsınız herşey olup biter yani..hayırlısı olsun..

aminn tesekkurler ınsallah benımkı cok anı oldu hıc ınanamıyordum bende evlenebılecegımıze 4yıldır beraber idik ama kısmet işte:)

31 yas nedir ki. :31:
Abim ve ablam 30lu yaslarda ve halen bekarlar :)
Annemde, bende bekariz :)
Bekar ailesi ilan edildik! :65: :65: :65:
En onemlisi huzur gerisi bos inan. Huzurlu, mutlu degilsem yemisim evliligi.
Yasi bu kadar dert etmesin, gec olsun ama iyi olsun :34:

31 yas nedir ki. :31:
Abim ve ablam 30lu yaslarda ve halen bekarlar :)
Annemde, bende bekariz :)
Bekar ailesi ilan edildik! :65: :65: :65:
En onemlisi huzur gerisi bos inan. Huzurlu, mutlu degilsem yemisim evliligi.
Yasi bu kadar dert etmesin, gec olsun ama iyi olsun :34:

tesekkurler ınsallah hayrlısı olur hakkında
:( hepımızın , hepınızın :):)

Back
X