Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

Bak, bak sen küçük görümceye. Yakalayacakmış da, abisini utandıracakmış da, kızı her gün görmek istemiyormuş daaa.
Tam ergen tavırları. Yoruma en iyi liseyi okuduğunu (alt mesaj hem bir yıl önceden okula başladım diyerek herkesten zekiyim imajı veriyor) söyleyerek kendini yücelt, abinin özeline gir telefonunu kurcala sonra da abiye ders vermeye kalk.
Size ne yahu adamın hayatından.

Abinin telefonunu kurcalaman baslica zaten senin en buyuk hatan. Kiskanma gibi bir luksun yok, ne guzel masumca flort ediyorlar ve bu seni zerre ilgilendirmez.
Otur kosene okulun dersinle ilgilen abinide rahat birak.

Yorumların tamamını okumadım ama ilk bes sayfaya kadar dayanabildim. Ilk once bazı birkaç yoruma gülsem de, daha sonra yorumların git gide ağırlastigini düşündüm.

Konu sahibi sınıf arkadasinın 17 yasinda olduğunu, kendisi de okula erken başladığı icin bir yas kucuk olduğunu yazmış. Yani karşımızda 16 yasinda bir cocuk var.

Yanlış düşünebilir, yası gereği mevcut durumdan utanabilir ya da abisini de kiskanabilir. Kocaman kadınların, bir kız çocuğunu bu kadar tiye almasını, alay etmesini, kızı yazdığına yazacağına pişman etmesini hiç dogru bulmuyorum.

Bu cocuk icin yası kucuk deyip geçebiliriz ama bu kadar kadının, 16 yaşındaki kıza bu kadar yüklenmesi nasıl mantıkla açıklanabilir bilmiyorum.

Son zamanlarda kadınlar klubüne ergenler de ilgi duymaya başladı hey Allah'ım. Ben senin yaşındayken üniversite sınavında daha çok soru çözebilmek için internette dolaşıyordum. Şimdikilere şaşıyorum ya cidden. Git dersine çalış kendi geleceğinle ilgilen, sanki kendinle her derdin bitti abinin özel hayatı kaldı?
Ayrıca en iyi lisede sınıftakilerden bir yaş küçük olmana rağmen okuman senin geleceğini garantilemiyor. Buralarda gezineceğin vakti derslerine ayır sonra üniversitede senin de sevgilin olur.

Bu konunun sizi uzaktan yakından ilgilendiren bı yanı yok.
Ne abiniz ne de kız size açıklama yapmak zorunda değil.

Siz acaba şu tribe girmiş olabilir misiniz? Abim tıp okuyor diye belirtiğinize göre, "benim sınıf arkadaşım abim tıp okuyan geleceği parlak biri diye abime kancayı taktı ben de bunu hazmedemiyorum." Sebep her ne ise durumdan hoşlanmadığınız ortada, bu konuda tavsiyem şu "Karışmayın daha fazla kıymete biner." Olmayacaksa ayrılırlar zaten olacaksa da yapabileceğiniz akıllı ve mantıklı bir şey yok.

Kız lise son abin sanırım üni 1. Problem göremedim ben. Sokma burnunu hiç.

Reactions: bay

Sanırım geleceğin eli maşalı görümce adayısısınız !

Senin yaşında yeğenim var benim de o yüzden sana kızamıyorum ama abin eğer sınıf arkadaşından hoşlanıyorsa bunu sorun etmesen daha iyi olmaz mı? Bende abim evlendiği zaman yengemi çok kıskanmıştım acaba abini paylaşmak mı istemiyorsun? Tabi bu benim düşüncem :)
Sen derslerine odaklan abini bırak sevgili mi olmak istiyor olsun o onları bağlar. O yaşlar biraz deli çağları sen olmasını istemiyorsan da elbet olacak bunu engelleyemezsin.

1- abinin telefonunu neden kurcalıyorsun çok ayıp , saygısızca .
2- arkadaş olmuş olabilirler ve hatta sevgili olabilirler bundan sanane
3- senin başka derdin tasan yokmu ki insanların özeliyle saat harcıyorsun
4-bence sana kimse söylemedi ilişkşnin dışındaki kaldın diye celallendin
Kendi işine bak çocuğum banane kelimesini hayatının önemli bir yerine yerleştir

Sorunun ne olduğunu anlamadım ki?

aralarında cinsel etkileşim olmadığı sürece sorun yok. çünkü 17 yaş demek çocuk demek.

anlattığımız haliyle ise durum çok abartmışsınız . derslerine odaklan yeter. hayır ne var anlamadım. abinin arkadaşı sana aynı şeyi yapsa. birbirimizi seviyoruz bizi anlamıyorsunuz diye yaygara basarsın.

abinin telefonunu kurcalamam da ayrı bir mevzu .

Ne var bunda normal tanisma konusma.. yas farkida yok ki gayet normal....
Bence siz kıskanmışsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…