- 24 Nisan 2015
- 6.986
- 7.194
- 398
- Konu Sahibi Melisaslan7
-
Diğer insanların hayatı bizim keyfi isteklerimiz etrafında dönmüyor canım. Lütfen enerjini başka şeylere yoğunlaştir.Abimin sınıf arkadaşımla sevgili olmasini istemiyorum
Ama abin istiyor demek ki !Sınıf arkadaşimi mi bulmuş bula bula veya abimi ? Ben o şahısı istemiyorum
lise cagina bile belli ki uygun degil gelisiminizsonuncu sınıfim okula erken başlamam sebebiyle 1 yaş ufağım
Bana niye kötü davraniyorsunKızı kıskanıyorsun..
Sen kimsin ki, abiciğinin hayatına müdahaleyi kendinde hak görüyorsun?! Alt tarafı aynı ana-babadan doğdunuz..sen doğurmadın !
Abin, tıp kazanacak kadar akıllı ama iyi sevgili seçemeyecek kadar aptal mı?
Sinemada onları basacakmış hahah..sanki kocasını basacak gibi anlatıyor..hem zina suç olmaktan çıkalı yıllar oldu:))
Abiciğine layık bulamadığın liseli kız, ünv.li sevgili yapmış..sen hala sosyal mecralarda dm.den yürü :))
Liste uzar gider..
O mesaj olayiyla bu bir değil amaKonuda kullanilan yuzlerce soru isaretinin iticiliği?
Neyse..
Fake olmama ihtimalini dusunerek yaziyorum guzel kardesim, bu her şeyi aşırı aşırı abartan kezo tavirlardan vazgeç rica ederim.. Biri oyle bi bakar, pesime takildi taciz etti dersin, abin biriyle görüşür, sanki jigololuk yapiyor gibi tepki verirsin, iyi misin nesin?
Hem sen 20 yasindaki cocuga (sizin de 4 yaş fark vardi), ustelik otobüste gorup hic tanimadigin birine mesaj atip ısrar etmedin mi? Ne bu tepkiler şimdi?
Bizimle alay ediyorsan vaktine yazik, onu da soyleyeyim.. Burada kimseden bi sey eksilmiyor zira..
Abini rencide edince eline ne geçecek.ayrica 19 yaşında yetişkin abinizi anneniz dovcekmi.vede bu utançtan demissiniz çok saçma.Öncelikle şehrimin iyi bir lisesinde sonuncu sınıfim okula erken başlamam sebebiyle 1 yaş ufağım. Bugün abimin telefonunu kendisinin parmak hareketini görmem sonucu ders calisirken yan odada elime alıp kurcalamaya başladım whatsapp kismina girince bizzat kendi sınıfımdan olan bir arkadaşımla samimi bir şekilde yazıştığini gördüm (abim 19 yaşinda kiz 17 ?????) Abim burada tıp okuyor ve arkadaşım abime ilk başlarda mesaj atıp fakülte hakkinda sorular sorarken sonradan muhabbet iyice koyulaşmış sosyal yaşamlardan gündelik hayattan birbirlerinden iyice bahsetmişler birbirlerine fotoğraflarini atmışlar (abime sırtin çok güzel demiş utanmadan ????!?) ve sinemaya gitmeye karar vermişler nun diye bi korku filmine gidecekler bu hafta ve benim bu olaylardan hiçbir şekilde haberim yok ?? Ek olarak benden de muhabbet açılmış ve cok düşünceli abim derslerimle ilgili okuldaki sosyal yasamimla ilgili ne varsa utanmadan da sormuş. Kız sınıfta hedefini farklı söylüyorken abime bulunduğum şehirdeki fakülteyi kazanmak istediğini söylemiş ayrica. Ben bu kızla siniftada görüşüyorum üstelik instagramina girdim muhabbet ordan takipleşme ile başlamış abim okul cikislari beni almaya geliyor bazen babam ofisten eve erken gelince muhtemelen orada falan gördüler birbirlerini veya geçen seneki veli toplantima gelince arkadaslarimla tanistirmistim orsan olabilir. Sizce bu hafta sinemaya gidip onlari yakalamış gibi yapip abimi rencide edeyim mi ? Annem sinirli birisi muhtemelen haberi olursa abimi mahveder bende bu utançtan kurtulurum simdilik abime birsey diyemiyorum kizar diye sizce ne yapmaliyim ?
Abimin olabilecek sevgilisini her gün görmek istemiyorum ve arkadaş çevremde iyi olmaz bu
Hahaha kıyamam, kimsenin sana kötü davrandığı yok tatlım ancak abini yanlış tanıtıyorsun. Bırak abin zaten ağır derslerle yoruluyordur belki bu kız abini mutlu ediyordur, kafasını dağıtıyordur. Kızı sevmiyor olabilirsin ancak abin sana bu durumu söyleyene kadar bir şey deme. Söylediğinde de onun hakkında düşüncelerini usturuplu bir şekilde anlatırsın.Bana niye kötü davraniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?