- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Melisaslan7
-
böyle ölmedim füze atNedir bu kk'nin coluk cocuktan cektigi
Birdiniz iki mi oldunuz yahu ? Gidin ders calisin , genclerle takilin ne isiniz var kadinlar klubunde hemde bdv'de yahu?
Benim kizim 17 yasinda buraya takilsa , yetistirememisim ben bu cocugu diye kafami duvarlara vururdum
Senden izin alır mı genelde abin?!!?!?Abimin sınıf arkadaşımla sevgili olmasini istemiyorum
Boyle sacma konular acmadigini umit ediyorumböyle ölmedim füze atben de buraya 17 yaşında üye oldum
Profil resmindeki aktör benim kuşağımın hayallerindeki yakışıklıydı,yeniden mi popüler oldu:))Abimin olabilecek sevgilisini her gün görmek istemiyorum ve arkadaş çevremde iyi olmaz bu
Neden milena,gençliğin de kendine göre dertleri olmuyor mu:))Boyle sacma konular acmadigini umit ediyorum
Foruma uye olup diger bolumlerden yararlanabilirsin ama 17 yasinda bdv de bu tarz konular acmak , buraya takilmak absurt geliyor bana
Ay ciddimisiniz bunu yazarken,herkesin kendi görümcesi canlandı gözünde galiba,konu sahibi 16 yaşında henüz ve kendince o da derdini paylaşmış,ne var bu kadar çıkışacakNe oldu abine her yediğin haltı yetiştirecek diye mi korktun ki anlamadim? Ne var bunda te allam ya.
Yapma kuzum ya , hani arada sinav , aile sorunu vs ciddi konular acan cocuklar oluyor da bu ne allah askinaNeden milena,gençliğin de kendine göre dertleri olmuyor mu:))
Kardeş kıskançlığı diye algılıyorum ben,ya da kardeşi başkasından kıskanma,o yüzden dert etmiştir sanıyorum:)Yapma kuzum ya , hani arada sinav , aile sorunu vs ciddi konular acan cocuklar oluyor da bu ne allah askina
Ama bak ben de eşimle tanıştım,kardeşleri de beni sevmemiştir fakat eşim bunu önemsemedi.Ve evlendik.Onların frekanslarının tutması önemli olan.Saygı duyarsan abinle aran daha iyi olur.Senin beğendiğin biriyle ilişkin onun kardeşinin isteğine bağlı olsa ne düşünürsün,çok saçma bulursun bence.Ha bak bu mesajlara yarın derste bakma sakın,telefonu öğretmene kaptırırsın,benden söylemesiAbimon hayatina giren kisiyi benimde tanimam gerekli degil mi ? Sonucta bu kisi abim ve bizzat kendi kan bağım. Ya karsidaki kisi iyi birisi değilse mesela ?
Gayet ciddiyim. Yasindan dolayi bu yorumu yaptim zaten. Bu kadar buyutmesinin sebebi abisine rapor verecek olmasi degil de nedir??Ay ciddimisiniz bunu yazarken,herkesin kendi görümcesi canlandı gözünde galiba,konu sahibi 16 yaşında henüz ve kendince o da derdini paylaşmış,ne var bu kadar çıkışacak
Kıskanma olabilir,paylaşmak istememe olabilir,sevmediği bir kızı ailede istememe olabilir,daha bir sürü şey.Bunlar normal demiyorum,fakat burada koskoca aklıbaşında kadınlar görümcelik yaparken ben hoşgördüm bu genç kızı şahsen,öğrenecek,törpülenecek,törpülenmese de gelin törpüler nasılsa:))Gayet ciddiyim. Yasindan dolayi bu yorumu yaptim zaten. Bu kadar buyutmesinin sebebi abisine rapor verecek olmasi degil de nedir??
Abimin olabilecek sevgilisini her gün görmek istemiyorum ve arkadaş çevremde iyi olmaz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?