Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

Asıl sorun bence şu
Abinle sınıf arkadaşın sevgili olursa okuldaki sınıftaki tüm haraketlerin kısıtlancak ya abime söylerse diye korkuyosun
Yani bencillik yapıyosun ailene söylesende bence sanane bi namussuzluk yapmamışlar kötülük yapmamışlar sevgili olmuşlar derler sana s3n abini bi arkadaşından hoşlansan da böyle süşünür müydün acaba

Bu abinin hayatı sen neden bu kadar dert ettin ? Sınıf arkadaşından da hoşlanabilir başkasından da. Ayıp değil günah değil. O mutluysa mutlu ol sen de. Hani kız seni kötülese ,arkandan olur olmadık şeyler dese anlarım da öyle bir şey de yok. Hoşlanmışlar belli ki birbirlerinden. Senin arkadaş çevrende sıkıntı olacak diye (ne gibi bir sıkıntı olur onu da anlamadım gerçi) sana göre hareket edecek değil ki. Abin tapulu malın değil ki sana sorsun ya da sen böyle bir durumda ona sorasın.

Abinin telefonunu karıştırman cok yanlış

(abim 19 yaşinda kiz 17 ?????)

Yaşa neden bu kadar takıldınız? Hiç tanımadan mesaj attığınız çocuk yaş yüzünden sizi reddettiğinde "ama küçük duruyooo" falan diyordunuz.
Kız sizden büyük, abiniz yürüdüğünüz çocuktan küçük. Problem nedir?
Ayrıca insanların özelini karıştırmayın. Daha açık şeyler görseydiniz abinizin yüzüne nasıl bakacaktınız bir daha?

Hem izinsiz telefonu almışsin hemde ortada bir şey var gibi konuşuyorsun. Abinle kızın yaşları gayet normal. Ay iyi ki erkek arkadaşımin kiz kardeşi yok. Böyle bir görümcee... Ben 15 o 19 yaşındaydi ilk konuştuğumuzda üstünden 8 yıl geçti şimdi iyi ki diyorum. Seni ilgilendiren bir olay yok karışma. Belki evlenecekler insanlarin hayatına müdahale etme hakkin yok

Hanımlar,
tiye aldığınız 16 yaşında bir çocuk, peki sizler kaç yaşındasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…