Abimin toksik eski nişanlısı ve sahte hesap ile stalklamalar

outofhemospectrum

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
2
0
6
27
Abim 2023'ün başlarında 5 yıllık nişanlısından ayrıldı(abimi bir kaç aydır aldatıyormuş) ve aynı yıl içinde Kasım ayında o sıralar iş arkadaşı olan yengem ile evlendi. Gayet mutlular ve çok şükür sağlıkla büyüyen bir yaşına yeni girmiş bir yeğenim var. Sorun şu; abim eski nişanlısından ayrıldığından beridir ara sıra abim, yengem veya benim Instagram hesabımıza yeni açılmış veya belli bir tarihte açılmış(mesela ayrıldıkları ayda açılanlar, abime iftira atmaya çalıştığı ayda açılanlar vs.). Bugün yine yeni bir hesap istek attı ve ilk başlarda fotoğraf bile yoktu daha sonra tekrar baktığımda biyografi eklemiş, fotoğraf eklemiş ve fotoğrafı google lens ile arattığımda pinterestten alınmış olarak çıkıyor. Bir şekilde o sahte hesaptaki numaranın son iki rakamını buldum ve annesine ait olan numara ile aynı yani o son iki rakam. Bu tesadüf olamaz. Peki annesin telefon numarasını nereden biliyorum? Ayrıldıktan sonra saat gecenin 2sinde beni annesinin telefon numarasından aradı ve açmayınca whatsapptan mesaj atarak "aççç o telefonu" diye mesaj attı ve ben bize karşı işlediği tüm suçların kanıtını yani mesajlarını hâlâ tutuyorum ve ss'ler de var. Örneğin benim yazım şeklimi kopyalayıp, sahte bir hesap açarak kendi kendine mesaj atmış. Kullanıcı adında da benim ismimin sessiz harfleri mevcut yani o mesajları ben atmışım gibi anlaşılması için halbuki ben öyle biri de değilim ve ona anneme, babama karşı yaptığı saygısızlığın ardından haddini bildirdiğim için bana diş bilemişti. Ebeveynlerimle tartışıp, küfürlü konuşmuştu ben de yalanlarını ortaya çıkarmıştım. Abim aslında ona dava açacaktı ama annem korktuğu ve onun ailesiyle uğraşılmaz ve hakkımızdan gelirler diye düşündüğü için abimi vazgeçirdi. Abim bu 5 sene içinde para biriktirmek yerine ona yedirdiği için yengem ile evlenirken borç içinde evlendiler. Peki neden abim aklı fikri yokmuş gibi ona sürekli para yedirdi? Size şunu söylemeliyim ki abime bir şeyler olmuş gibiydi. Sürekli onun yanındaydı hep ve onun dediklerini ikiletmedi hiç. Mesela sabaha işe gidecekken bir telefonu ile gece gece uykusundan uyandırılıp, eski nişanlısına sigara götürmüşlüğü bile var o dereceydi. Bizi hiç dinlemiyordu. Ben ve annem defalarca onun iyi bir insan olmadığını belirtsek bile dinlemiyordu. Bir ara makyaj malzemelerimi ve kıyafetlerimi almaya başlamıştı. Ben ilk başta ondan şüphelenmek istemedim. Henüz yeni aldığım ojelerimden ikisi adeta yok olmuştu ama ben "belki buralarda kaybetmişimdir" diye her yeri aradım. Kıyafetlerim ve bir kaç ürün daha kaybolunca(biz evde yokken "kayboluyordu" ve abim biz yokken onu eve getiriyordu. (İçilen ve fincanı yıkanmayan türk kahvelerinden belli olurdu veya çöp kutusundaki abur cubur paketlerinden)

Şüphelerim arttı. Bizler evdeyken geldiklerinde ikisi terasa sigara içmeye çıktıklarında merakıma da yenik düşerek sırt çantasını yarıya kadar açtım(doğru bir şey olmadığını biliyorum) ve daha bir sefer bile kullanmadığım allık, dudak nemlendiricisi içindeydi. İşin kötüsü abim bunu biliyor ve sesini çıkartmıyordu. Bir süre sonra yeni aldığım maskara da ortadan kaybolunca abime çıkıştım ve bana verdiği cevap "Malın kıymetli di'mi babam gibi?" dedi. Onun ödünç aldığını savundu ve varlığını unuttuğum salopet etekle maskarayı geri getirdi o gün içinde. O, pazarlarda bulununan ucuz ürünlerden kullanıyordu yeni tanıştığımızda ve benim de marka ürünler kullandığımı(cildime önem verdiğim için marka kullanırım) gördükten sonra abime marka ürünler aldırmaya başlamış ben de olabilir yani diye düşündüm sonuçta içeriği bilinmeyen ürünler zarar verebilir cilde, benden imrenmişte olabilir sorun yok o konuda; asıl sorun bana sormadan, söylemeden eşyalarımı almış olması. Söylemiş olsa ödünçte verebilirdim, hediye olarakta. Karşı taraf sorun etmediği sürece bana ait olanları kimseden sakınacak değilim, paylaşabilirimde hijyene dikkat ederek. Annemle gezerken ayıla bayıla aldığım yeni tişörtü de üstünde gördüm ama olay çıkmasın diye sustum. Hakkım zaten helal değil.

Bir de annesi kızının abimi aldattığını biliyormuş ama ses çıkarmamış sonuçta abimi tavuk gibi yola yola parasını yiyorlardı. Babası bir aralar işsizdi ve abim onların evine poşet poşet alışveriş torbalarıyla gidiyordu(aracımız ile eve giderken kaç sefer denk geldik de öyle gördük) bir de abim "Ben de onlarla yiyorum" demişti. Annem de hep "bu kızdan yiyeceği bir kazık var da ondan ayrılamıyor" demişti, bir de ne zaman kız bir konu bulup, tartışma başlatsa ve abimden anlık olarak ayrılsa anında bana "biz ayrıldık, abine söyle bana ulaşmasın" diyordu. Abimi aldatmasıyla ve abimin öğrenmesiyle bitti ve abimin 5 yılı çöp oldu.

Aradan iki yıl geçmesine ve o, artık nişanlı olmasına rağmen galiba abimin mutlu bir yuva kurmuş oluşunu kendine yediremiyor ve bizi stalklıyor sahte hesaplarla. :))

Ne yazık ki o kız bu kafayla nişanlısı ile evlendiğinde de bizi sahte hesaplarla yoklar gibi. Kısacası bu toksik insandan kurtulamadık tam olarak. Bu senenin başında yengem balkondayken onu evimizin yakınındaki yokuşun orada gördüğünü söyledi ve yengem ona baktığında başını çevirmiş dediğine göre.

Yapabileceğim bir şeyler var mı bu konuda? Zira ben yaklaşık 16+ sahte hesap engelledim 2 yıl içinde. Üçümüzü de stalklıyordur o.
Bir de kusuruma bakmayın lütfen olabildiğince derlemeye çalıştım anlattıklarımı ama biraz dağınık olabilir.

Engellemeye devam.

Manyaklığın cinsiyeti olmuyor. Ailesine söylediniz mi tehditvari konuşun. Önlem almazlarsa belgelerle birlikte hukuki yola başvuranacağınızı söyleyin
Ailesi de ondan yana oluyor ve onu savunuyorlar. Eğer bir gün bir şekilde haddini tekrar aşarsa belki o zaman bir adım atarım bir şekilde. Ailesi de kendisine tam uyacak tipten.

Benim eski esimin eski sevgiliside kendisi evli oldugu halde biz henuz nisanli dahi degilken bize sardigi için böyle manyaklarin varlığına aşinayim. engelleyin ve umursamayin, umursarsaniz bu manyagin istedigi ilgiyi vermis olursunuz.

Böyle birini tanımıştım. Bırakmıyor. Dava açımca daha da saplantılanıyor. Onu ilgi olarak mı görüyor nedir. Çözüm ne bilmiyorum. Ama sakın sakın iletişim kurmayın. Mesela en ufak tepkiniz olsa kısa koşa dava açmaya gider. Öyle bir psikopat bu türler. Klinik vaka cidden. Çok yapışkan oluyorlar

onu bunu bilmem de böyle kızlar amma değer görüyor ya sessiz sakin kendi halinde bi kız çiçek istese kırk laf olur, böyle çirkef insanların evine poşet poşet yiyecek taşınıyor.
kızı boşverin de abinizi gözetleyin. yine kendini yolduracak bi şeyler bulur. böyle insanlara iyilik yaramaz illa bi yolunacaklar kaşınırlar yani.
yengeye de ayrı üzüldüm. millet sefasını sürmüş yenge cefasını çekmiş. kazığı yiyince bakmış iş yerinde temiz bi kız var evleneyim demiş. o da borç harçla.
şimdi kızarsınız bana ama yengeyle empati kurmaktan olaya odaklanamadım. abinize de aşırı kızdım.

Abiniz ne yaşadıysa hak etmiş.Benim nişanlım evde benim kardeşimin eşyalarını çalacak ben de bunu normal karşılayıp, üstüne kardeşime ne kıymetli malın varmış diyeceğim.Ben sadece size ,anne babanıza ve borç içinde evlenmek zorunda kalan yengenize üzüldüm.Abinize söyleyin o belayı nasıl sardıysa başınıza öyle halletsin .Siz kimsenin psikopatlığı ile uğraşmak zorunda değilsiniz

Valla ben konulara asla ama asla tek tarafın anlattığıyla bakamıyorum,yanlış anlamazsanız eski nişanlıdan ziyade sizinde bir insana bu kadar takmanız bana tuhaf geldi,çantasına bakmak,kızın annesinin numarasını hatırlamak,tek tek tespit etmekle uğraşmak o kadar hesabı bunlar asla kesinlikle normal değil,birde abinizin 5 yıllık nişanlısından beni aldattı diye ayrılıp ne teaadüfse aynı iş yerinde çalışan yengenizle evlenmesi bu 5 yıl içinde iş yerinde abinizinde şimdiki yengenizle alakası olduğunu düşündürüyor,ben şahsım adına gece gündüz hesap açılıp abimi yengemi beni vs ekleseler ohaaa dur hele hele bu anasının numarasıydı,dur google dan aratayım sahte resimmi bu vs demezdim,siz varya....konu hiç bu şekil değil gibi.

Bence sizde de bir şeyler var abinizde de
Konuyu yazım şeklinizden ve kendinize ekstra savunma açıklama ihtiyacınızdan böyle hissettim
Abinizin Aynı yıl iş yerinden biriyle evlenmesi de çok ilginç
Kız Aldattı demişsiniz hiçbir detayı yok, diğer konular ise full detaylı
Ayrılmalarında, abinizin başkasıyla evlenmesine ne kadar payınız var?
Abiniz onunla beş yıldır birlikteymiş ona bir şeyler alması bile size niye batmış?
Hırsızlık konusunda abinizin böyle bir cevap vereceğini de hiç inanmadım kusura bakmayın

Instagram'da birini engelleyince o kişi aynı telefon numarasıyla açılmış fake hesapla sizi göremez. Hadi 2-3 tane farklı numara kullanmış olsun diyelim ki gene çok zor ihtimal. Benim Gmail adresiyle açtığım hesabım engel yemişti sonra o kişinin hesabını diğer hesaplarımdan asla göremedim. Yani 16 tane fake hesap biraz abartı geldi bana

Konuda anlattığınız hemen hemen hiçbir şey mantıklı değil.

1- Bir kere bir insan neden abisinin yıllar önce ayrıldığı eski nişanlısını bu kadar kafaya takar ve beni stalkluyor diye 1500 paragraflık konu açar?

2- Instagramda yıllardır olan bir özellik: eğer birini engellediyseniz aynı cihazla açılmış ve açılacak tüm hesaplar engellenir. Bu kadın iki yılda kaç telefon değiştirdi de +16 tane cihazdan hesap açtı? Bence siz gördüğünüz her fake hesaba o diyorsunuz. Ayrıca fake hesaplardan stalklanmaktan bu kadar rahatsız olan bir insan hesabını kilitli olarak kullanabilir.

3- Abiniz 2023 başlarında nişan atıp aynı yılın kasım ayında yani maksimum 9-10 ay sonra işyerindeki bir kadınla evleniyor.

4- Ayrıca kadının yaptığı her şeyde abiniz masum, her şeyi kadın yaptırmış ne hikmetse. Üff içim bayıldı konuyu okurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…