- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.208
- 198
- 35
Bende merak ediyorumKonu sahibi yorum yaptımı, yoksa biz kendi kendimize mi konuştuk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorumKonu sahibi yorum yaptımı, yoksa biz kendi kendimize mi konuştuk![]()
Benim de var başımda sizin gibi hatta 23 yaşında bi görümce. Neyse ki bu sene gidiyor. Ayyss konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu. Yengen başta kabul etmiştir benim gibi (zira bir insanla aynı evde yaşamadan gerçekten huyunu suyunu tam anlamayarak iyiniyetli düşünebiliyor insan ) kabul etmiş bulunduğu için git diyemiyordur. Pandemi bitince gidin okulunuza bi zahmet hatta arada ablanıza teyzenize amcanuza falan gidin kalın birer hafta biraz nefes olur yengenize. Şu an gitti mesela benimki ay dedim odasından çıkmasa bile varlığı bile ne yükmüş. Kimse kimseyi durduk yere rahatsız etmemeli yha. Jj
Bende merak ediyorumbirisi cevaplarsa sevinirim
Konu sahibi sadece ilk dakikalarda 2 kez yorum yaptı başka yapmadıKonu sahibi yorum yaptımı, yoksa biz kendi kendimize mi konuştuk![]()
Inşallah bu hayat sana ve senin gibilere bir ders verir... Eski ve yeni evliyken actigim konular üzerinden konuşmak kolay , ortada kalan bir kızın durumu asla tartışılamaz ... Yine diyorum eğer birgün Görümcem veya ailesinden birisi yanlz kalırsa dışarı atmam , yetim, öksüz, boşanma hali başkadır hicbir durumla kıyas edilemez ... Dünya bu ya hiç belli olmaz belki de siz kardeşim ve bu kızcağızın konumuna düşersiniz ve o zaman sizin gibi insanlarla karşılaşırsınız hayat bu belli mi olur?? Allah bu yazdıklarını görüyor sen ve senin gibilerin...Birgün böyle bir sınav önüne gelirse beni , kız kardeşimi ve buraya bu konuyu açan masum kızı hatırla... senin nezdinde diğer vicdansizlara da söylüyorm...
Sapla samanı karıştırmak kolaydır... Ne yaşadığımızı ancak biz biliriz o evde neler yapıldığını, gidecek bir yerinin olmamasını, psikolojik şiddeti, hepsini ... Allaha havale ediyorum ben ...
Öncelikle burada herkes psikolog kesilmiş bir ebeveyn gibi düşünemeyen çok insanla aynı mecrada bulunmaktan, vicdan yoksunu insanlarla birşeyler paylaşmaya çalışmaktan ve empati kuramayan şahıslarla bir arada olmaktan utanç duyuyorum. Buradaki bazı NARSİST= BENCİL insanlara kulağımı tıkayıp yazmak istiyorum. Burada söz konusu rollerimiz değil yengenin de görümcenin de iyisi kötüsü vardır burada söz konusu sahip çıkmamız gereken şeyler kaybetmeye yüz tutmuş İNSANİ değerlerimizdir. Evet ne yazık ki iyiler kötülerle sınanabiliyor ve ayrıca muhtaçlık çok farklı birşey buradan insan değil de sadece narsist yenge, narsist görümce, koca vs. olabilmiş insanlara şunu söylemek istiyorum belki yarın siz görümcenize muhtaç olursunuz hepimiz birer engelli adayıyız neticede yarın halimiz nicedir ALLAH bilir.... Her rolde kötü bencil insanlar var onlarla bir arada yaşıyoruz ve onlar fark ettiyseniz karşı taraf dışında kendi ailelerini saha dışında tutarlar. Kimse kimsenin evini yaşadıklarını belki bilemez ama bizim de empati kurabilme iç güdümüz var değil mi? Eğer ki üzülebiliyorsan, utanabiliyorsan, anlayabiliyorsan, empati kurabiliyorsan bunları yaşayacak bir kalbe sahipsen İNSANSIN.. 21 yaşında aile güvencesi olduğu halde bir gölgesi olduğu halde hatta yaşa bakmaksızın birçok kötü olaylar yaşamış genç kızlar var vee hiçbir dayanağı olmayan birine 2 odalı duvar verip oraya dayan diyorsunuz öyle mi..? Bunlar kurguladığınız kadar kolay değil bunun için hayalperest düşünmek lazım.. Dayanağın olacak geride her kimin varsa ona sıkıca tutun seni dalından koparmak isteyen herkesi herşeyi görmezden gel bazen bir kitabı kendine arkadaş edin ve şuanki fırsatçı toplumdan kaçın dünya bir genç kız için çok temiz değil kendini başka bir kaosa sürükleme kimseyi dinleme sonra kendini bir programda yakarırken görme yada bu daha kötüsü ALLAH muhafaza bu yüzden mantığınla ilerle kötülüğünü isteyen kişiler isterse yüzünü beton gibi yapsınlar bırak onlar orada kalacak sen ilerlemeye bak hayatının en güzel serüvenin de en sevdiklerin kalacak ve kendine yakışanı yaparsan ölenlerinin de ruhu şâd olacak sen sana yakışanı yap görebildin kadar git olgunlaşmadan da dalından kopma bir meyve bile zamanını bekler değil mi olgunluk veya psikolojikmen iyi olma hali yaşa indirgenemez ne zaman iyi hissediyorsan o zaman sağlıklı olgun düşünen bir bireyin. Cahil cesurdur hemen kararlar alır ve öyle tavsiyeler de bulunur sen bunu yapma kozandan çıkacağın günü sen daha iyi bilirsin doğru zamanda doğru yerde kanat çırpmalısın. Tutunduğun dalı bırakmaman, doğru kararlar verebilmen dileğiyle Anne ve babanın mekanı cennet olsun Selametle kal..
![]()
En önemli sorular bunlar. Abinin niyeti de buradan belli olur. Acaba kız kardeşi tek kalmasın diye mi yoksa yanımızda kalsın öğününü vereyim de babadan kalan maaşla kirayı cebime indireyim diye mi.babanın maaşını sen alıyorsun dimi abine.mi veriyorsun ?
kira peki sanamı veriliyor abine mi?