• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor

Bir dönem ben de dayım ve yengemle kaldım .
çalışıyordum. evde değildim aslında. yatmadan yatmaya.
dayım harika biridir . yengem de öyle ama aynı evde olunca biraz farklı oluyor.
kendime aladığım bi şeyi çok beğendiğinde ona vermişliğim var .
yüzünün düştüğünü gördüğüm zaman işte canı sıkılınca suratına yansımasından dolayı. verdim .
ne bileyim . aylık alışverişler yaptım . maaşımı alınca . toplu alışveriş .
çok sıkıntı olmadı. yengem sizin yengeniz gibi çok bi huysuz değildi belki.
yenge var yenge var .
Ya konu para değil , sıkıntı maddi değil böyle insanlar eziyetten zevk alıyorlar, ne mutlu yengene Allah ondan razı olsun, ıyiki maaşın varmış kimseye muhtaç olmamışsın

bence abinize yakın bir ev tutabilirsiniz çünkü istenmediğinizi hissettiğiniz yerde bunalıma girip iyice içinize kapanırsınız hayatınız dersleriniz sağlığınız gider . En azından ayrı evinize kıza arkadaş çağırıp eğlenirsiniz, abinizde merak ettikçe uğrar zaten yakın olursunuz. 23 yaşındayım ayrı evde yaşamayı çok isterdim. senden başka kimse yoksa asla dert olmaz unutma ama istemediğin yerde durmak kalbe zarar

Arkadaşlar ben 1,5 yıldır evliyim eşimi seviyorum, benim ailem farklı ilde ailemden uzakta eşimin ailesi ile aynı sehirdeyiz uzaklık mesafesi bir araba yolu çok yakında değiliz ama arabaları var diye pat onlar bizde pat biz ordayız ailesi de kötü insanlar değiller ama sürekli yanyana olmak istiyorlar, beni çok darlıyorlar ha bire arıyorlar günlük malumat istiyorlar artık çok biktim ya ben orda olcam ya onlar bizde, en güzel yıllarım harap oldu, eşim de hemen yanlış anlıyor bisey desem ,kaç kere bu konuda kavga ettik , bu süreçte bebeği hep erteledim bu sorunlardan dolayı siz olsaydınız napardınız bana akıl verin , ya onları kırmayıp kendim harap olcam yada sıkıntımı sürekli eşimle tartışıp evliliğimi yıpratcam , şuan bile küs haldeyiz nedeni ise ben hasta iken ailesi emri vaki yapıp misafirliğe geldiler ben pert zaten gittiler ortalık battı sinirlenip eşime çattım bende

Bayanlar evlilikte nasıl başarılı olunur, eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bazı kadınlar çok zekiler , bende kimseyle kötü olmadan nasıl mesafeli ve güzel bir ilişki kurabilirim.
Evlilik tüyolarınız nelerdir bana akıl verin . Ben hemen sinirleniyorum ve bu bana pahalıya patlıyor...

Kızlar eşime nasıl davranmalıyım, eşim zaten makul biridir fakat daha düşünceli, bana daha bağlı biri olmasını isterim , sizler eşinize neler yapıyorsunuz, evde nasıl bir tipsiniz ve iletişiminiz nasıl , bu konularda sizlerin önerilerinize ihtiyacım var evliliğimi daha iyi hale getirmek için. Ailesiyle sıkı fıkı ol demeyin yapamıyorum 🙁

Eşinize nasıl davranıyorsunuz , yani bir erkeğin karısına bağlanması, evine bağlı olması , vazgeçilmez olmak biz kadınların elinde mi?
Bu konuda önerileriniz var mı, şimdiden teşekkür ederim 🙃

Eşim benden gizli ailesine bişey almış bende yakalayınca yalan söyledi sonra faturasına kadar çıkarttım, ailesine bişey almasında sıkıntı yok, fakat benim ihtiyaçlarımı kısmaya çalışan adamın bu tavrı beni delirtti , bende bağırdım çağırdım siz olsaydınız napardınız
( ayrıca ailesinin durumu iyi ev , araba herşeyi var biz kirada yaşıyoruz ev alamıyoruz) siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu

Burada bazı üyeler bu üyenin kendi eşinin ailesine ufak hediye almasından bile rahatsız olduğunu filan belirtince bende merak ettim bir konularına bakayım dedim. Kendisinin açmış olduğu konuları alıntı yaptım. Maşallah konu kendi kardeşi olunca burada merhamet, tevazu diye bağırıyor ama kendisi eşinin ailesine hiçte tevazulu görünmüyor. Kendisi eşinin ailesiyle içli dışlı olmak istemiyor, sıkı fıkı olunmuyor diyor.. açtığı konular belli. Sürekli eşimin ailesine nasıl mesafe koyarım, kocamı evime nasıl bağlarım derdinde olduğunu görüyorum ama kendi gelinlerinin böyle şeyler istemeye hakkı yok heralde çünkü o köyden gelmiş, bilerek kabul etmiş. Yersen. Neyi kabul ettiğide belli değil ya neyse bir türlü yazamadı zaten onu. Açtığı konulardan anlıyorum ki kendisi yengesinin yerinde olsaymış nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorum...

Burada bazı üyeler bu üyenin kendi eşinin ailesine ufak hediye almasından bile rahatsız olduğunu filan belirtince bende merak ettim bir konularına bakayım dedim. Kendisinin açmış olduğu konuları alıntı yaptım. Maşallah konu kendi kardeşi olunca burada merhamet, tevazu diye bağırıyor ama kendisi eşinin ailesine hiçte tevazulu görünmüyor. Kendisi eşinin ailesiyle içli dışlı olmak istemiyor, sıkı fıkı olunmuyor diyor.. açtığı konular belli. Sürekli eşimin ailesine nasıl mesafe koyarım, kocamı evime nasıl bağlarım derdinde olduğunu görüyorum ama kendi gelinlerinin böyle şeyler istemeye hakkı yok heralde çünkü o köyden gelmiş, bilerek kabul etmiş. Yersen. Neyi kabul ettiğide belli değil ya neyse bir türlü yazamadı zaten onu. Açtığı konulardan anlıyorum ki kendisi yengesinin yerinde olsaymış nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorum...
ben dünden beri kendisine bunu anlatamadım, sonucunda da beddua yedim kuyruk acım olduğunu söyledi
belki siz anlatabilirsiniz
benim sabrım kalmadı artık cevap vermiyorum şimdi de emojiler atarak beni tahrik etmeye çalışıyor
size kolaylıklar dilerim ama nacizane tavsiyem uğraşmayın derim. anlamıyor çünkü :KK19:

Yok cnm konuyu açan kızcağız maaş alıyormuş, kusura bakmayın konular karıştı keşke yazmasaydım konu içinde konu oldu , sizin nezdinizde özür diliyorum herkesten 🙃
28 sayfa sonra demeyeydin ablacım bunu iyidi.
Kör oldu burda gözler,kim kimin konusu cözcez derken:ruh:

ben dünden beri kendisine bunu anlatamadım, sonucunda da beddua yedim kuyruk acım olduğunu söyledi
belki siz anlatabilirsiniz
benim sabrım kalmadı artık cevap vermiyorum şimdi de emojiler atarak beni tahrik etmeye çalışıyor
size kolaylıklar dilerim ama nacizane tavsiyem uğraşmayın derim. anlamıyor çünkü :KK19:
🙄🤐

Back
X