ben dünden beri kendisine bunu anlatamadım, sonucunda da beddua yedim kuyruk acım olduğunu söyledi
belki siz anlatabilirsiniz
benim sabrım kalmadı artık cevap vermiyorum şimdi de emojiler atarak beni tahrik etmeye çalışıyor
size kolaylıklar dilerim ama nacizane tavsiyem uğraşmayın derim. anlamıyor çünkü![]()
Hiç şaşırmadım biliyormusunuz. Genelde böyle ulu orta yakınan, merhamet vicdan diye bağırıp bahsi geçen kişiyi olur olmadık yerin dibine sokanlar, konu kendileri olunca hiç taviz vermiyor. Her koyun kendi bacağından asılır diye boşuna dememişler. Önce iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batırmalı insan. Realist ve adaletli olmalı. Abim onu istemez, kardeşim bunu istemez, bizde ayrı ev olmaz diyip gözlerini yengenin suratına odaklayacağına daha gerçekçi ve adaletli davranmalı bence. Yengeninde kendine göre düşünceleri beklentileri olamaz mı. Yetim hakkı bir kere hepimizin boynunun borcudur. Burada sanki yenge kızı kapıya koymuşçasına davranması ve geldiği yere, evlenme amacına kadar yazmasında pek iyi niyet göremedim. Surat asmışsa belki onunda kendi içinde ne sorunları vardır... öyle kınamakla olmuyor o işler. Hepimiz gelin, kayınvalide, görümceyiz veya olacağız. Hiçbir zaman büyük konuşmamak gerek. Şekil a da gördüğümüz gibi... huzurun burada yazdıkları ve kendi konuları arasındaki çelişkiler gibi. Yapılacak onca şey varken de bahanelerin arkasına sığınıp anca sızlanmak bana mantıksız geldi. Buna bir dur denmeli yoksa yaşayacakları tek konu bu olmayacak, devamıda gelecektir diye düşündüm
Son düzenleme: