- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayamadik ki abi namusçu tayfa mi, pinti mi paraya mi çökmek istio, yoksa gerçekten iyi niyetle ben kardeşimi ortada birakmam kafasinda mi? Konu sahibi cevapladi mi bilmiyorum.Konu sahibi o evden uzaklaşırsa başına kötü şeyler geleceğini düşünen yorumlar var. Şuan ne misafir ne ev sahibi sayıldığı bir ortamda ne kadar huzuru olabilir ki.
yetime öksüze kıyamıyorsan önce işe kendi kardeşinle başlaOrtada yetim bir kız var mandalina, medem anlamıyorsun bem yetime , öksüze kıyamam..
90lı yıllar türk filmi değil bu. Başına bir şey gelip kötü yola düşmüyor insanlar şak diye. 21 yaşında aklı başında bir kız ayrı evde tek başına yaşayabilir. Hele ki maddi imkanı ve evi varsa![]()
Amin diyecek kadar çok nankörlük gördüm merak etmeyin. Kendi iyiniyetimden öyle eminim ki.Sadece Allah o çirkin, kapkara gönlünüze göre versin herşeyi demek isterim.
Bakin benim vurgulamak istediğim şey merhametti, belki de yanlış kelimeler seçtim ama şu bir gerçek hergun bir yerde birileri birilerinin eziyetine maruz kalıyor ve bizler eziyete değil başka şeylere odaklandigimiz sürece bu sıkıntılar devam edecek .. anlatılacak çok şey var tabi ama burası uygun bir platform değil çünkü bazı kişiler olayı o kadar çarpıtıyor ki Nasrettin hoca misali hırsızın hiç mi suçu yok diyesi geliyor insanın... yorumlariniz için teşekkürlerSiz onu vurgulamadınız. Geliniz küçük gördünüz , abinizin onun için bir nimet olduğunu yazdınız. İki gorumceli bir eve gelmesi onun için level atlamaktır dediniz.
Gelinizi tanımıyorum. İyi niyetli biri olmayabilir , görmüş geçirmiş biri değildir , doldurmamıştır kendini .. Tanımadan yorum yapmak zor. Ancak bakış aciniza bakılırsa sizlerde ona çok yakın davranmıyorsunuz. Kendinizi de elestirmelisiniz.
" Sizin hayatınıza çok özeniyordum " diyen bir kadın çok saf geldi bana. Kim söyler ki kolay kolay eşinin ailesine bunu.
Çok haklısınYa sayfalarca sana laf sokup sokup sen kendini savundukca bu senin konun degil dediler allah askina muhatap olma şunlarla içleri pis.
Dalga mı geçiyorsunuz nasıl sahip çıkmam abim bıraksa ben ayrı düzen bile kurarım ne kadar hadsizsiniz, gerçekten çok üzücü
İnşallah okulu açılır ne bileyim kendi evine çıkabilir .Amin inşallah, bende bunu vurgulamak isterken yengeseviciler yine meydana çıktı, Allah herkese merhamet versin ..
Es geçtiğiniz en önemli bir şey var hanımefendi bizde üniversite okuduk başka şehirlerde ama arkamızda anamızın babamızın olduğunu biliyorduk. Bu kızın artık bir yakını yookkk. Yerine koyuyormuşsunuz. Hadi o psikolojiye koyun kendinizi göreyim. Bu kız zaten yıllarca orada kalsın diyen yok dimi. Öyle demagoji yapmaya gerek yok. Bu kız zaten okuyor. Orada uzun uzun kalıcağını göstermez. Şurada kardeşi bu yaşta yetim kalacak ablaları bir seneliğine yanına almayacak he komiksiniz. Siz eşlerinizi vicdansızlıkla şurada suçlarsınız köpek çekersiniz yerden yere vurursunuz anında iş kendi ailelerinize gelince kusura bakmayın. Ha bu arada bu kızın maaşı evi veriliyorda benim mi haberim yok abinin cebine baya gidiyor kalıbımı basarım40 yaşındaki kadının başına da benzer problemler gelebilir. 21 yaş tek başına kalınamayacak bir yaş değil. 19 yaşında başka bir şehirde kısıtlı bir bütçe ile 4 yıl yaşadım üniversite dolayısıyla. Kira ve babasından maaş alıyor ayakları üzerinde durmak için yeterli değil mi? Mesleği olsa kazancı bu kadar olamazdı belki de.
Kendimi yenge yerine koyuyorum ve konu sahibi yerine koyuyorum sonuç aynı benim için. Artık yetişkin sayılan biri neden imkanlar müsaitken her iki tarafında mutsuz olduğu bir ortamda yaşasın ki ?
Konu sahibinin bir engeli olur, tek başına yaşayamayacak bir durumu olur evet o zaman kalmalı deriz. Ama şu durumda ne gerek var ?
Okula yakın bir bölgede aparta çıkması konu sahibini daha çok mutlu eder diye düşünüyorum. En azından arkadaşlarını davet edebileceği bir alan olur. Şimdi kendisi ne misafir ne ev sahibi pozisyonunda. Onun için daha zor bu durum.
Maaş yok maalesef , olayı çok doğru anlamışsınız teşekkür ederim gerçektenİnşallah okulu açılır ne bileyim kendi evine çıkabilir .
o şekilde yaşamak zor .
Yenge de buyur gel demiş . sonra kapris kapris
yengeniz konuşsun eşiyle . ayrı eve çıkmasına izin ver, desin . abi inat olsa da eşini dinleyebilir . söyler söyler kabul ettirir . bilemedim.
kız da rahat etsin .
babasından maaş almıyor mu sorusuna cevap alınmadı sanıyorum. okudum ama göremedim.
Bir dönem ben de dayım ve yengemle kaldım .Maaş yok maalesef , olayı çok doğru anlamışsınız teşekkür ederim gerçekten