Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..