Bana o beddua yengeye edildi gibi geldi.
B
beklenenan41
galiba ev meselesinden başladı olay. Kimi Allah razı olsun bu evi bulmamıza aracı oldu der, kimi de o ne karışıyor bizim aklımız yok mu der. Abinize uygun gelmiş ev almışlar ama yenge hırs yapmış belki de. "Ev aldırdım" lafını başka yerde de kullandıysanız zoruna gitmiştir. Suçlusunuz haksızsınız demiyorum herkes ister kardeşi ev sahibi olsun. Gelin belki de o semtte oturmak istemiyordu ama kocasına söz geçiremedi. Bunlar sadece olasılık. Ama eğer eve kinlendiyse her yaptığnız her söylediğiniz batmıştır.
Benim çocuğum oynarken oyuncak kutusunu kenara koysanız, keşke ben kaldırsaydım derim ne var bunda. Abinize "otlakçılığa mı başladın" şakası da ciddiye alınacak kadar kötü bir şey değil ama işte diğer tarafta bire bin katıp devamlı konusu yapılırsa etkilenmiştir. Bak çocuğun bile oyuncağına tahammül edemiyor evinde kalıyoruz diye bize otlakçı diyor demiştir. Belki de söylemediğiniz yapmadığınız şeyleri bile abartarak anlatmıştır.
Eğer karısının dolduruşlarına ve manipülasyonlarına göre hareket ediyorsa görüşmeyin olsun bitsin. Aynı anneden çıkmış aynı evde büyümüşsünüz, abiniz sizi tanıyor. Neyi söyleyip neyi söylemeyeceğinizi biliyor olması lazım. Üzüntünüzü anlıyorum ama siz de onlar yokmuş gibi davranın. Mutlaka bir gün bir yerde çözülür bu olay.