Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

Madem cok mutaassipsiniz Adnan Hoca nin programina cikan kizlardan bir tane alin abinize... malum onlar mutaasip adam nerdeyse diri diri yiyecek kizlari.... Kizlarda desen 5 kilo makyaj kiyafetlr disco ya gider gibi surat hep estetik... sanki din programi degil baska birsey. Size oyle bayanlardan yakisir ancak. Alti kaval ustu sishane.

kızz adnan hocanın kızları ağır gelir bence ..sonra mumla arar istemediği bayanı

yalan söyleyebilen biriyle beraber olması yetmez mi

Maşallah maşallah
inşallah maşallah

yalan söyleyebilen biriyle beraber olması yetmez mi

Yalan söyleyebilen bir insani, birlikte olunamyacak kadar ahlaksiz olarak görüyorsaniz, bu konuda ki ilk mesajlarinizla celismiyormusunuz?
Madem yalan söyleyen biri beraber olunamayacak kadar ahlaksiz, neden yalanci ahlaksiz kizi elestirmediniz ilk yorumlariniz.

Bundan sonra yazim alintilansa bile cevap veremeyecegim, hem nete olmayacagim icin, hemde cok uzadigi icin. ( bunu yazimi alintilayan ama saygi cercevesinde soru soranlar icin söylüyorum, muhattab almayacak kadar saygisiz gördügüm kisilere zaten cevap vermiyorum, alintilasalarda alintilamasalarda onlar üzerine alinmasin)

kızz adnan hocanın kızları ağır gelir bence ..sonra mumla arar istemediği bayanı

Ya ne demezsin zaten koptum kiz estetik dudaklarini buzusture buzusture -Hocam sevgiyi Allah sevgisini sizden ogrendim diyo peh kaslar o bicim botoxlar yuzde estetik desen haliyle..ama bayan tesetturlu guya. Hoca da insallah masallah yiycek kizi.Bir digeri ustu pariltili straplez bluz giymis,dico topu gibi yanar doner. Digeri desen sapsari kafada sac ama basit sari gene 10 kilo makyaj o nedir yahu... sastim valla cikarmasinlar bunlari tv ye. Ne rezilliktir.

Ayrica madem dindar bu kadar bu Hoca evli olmadigi bayanlarla ayni ortamda bu kadar yakin olup nasil program yapabiliyor. Anlam veremedim cok cirkin bir program bence. Birakin elamin kizini yahu 1 tane bira icmis gezmis tozmus biraz.Hemen kotu yaptilar.

Son düzenleme:

zaten onlar kurgu..

facede görmüştüm, koptu valla..
bu ne rezıllıktır yahuuu

Vauv bu yaziya bayildim. Ne guzel demis Guzel insan Mevlana...

Oyh cok guldum:)) you are a big cat dediydi ednan hodja bikeresinde yabanci kiza kedi canininin ingilizcesi olmasindan korktum:)))

Bence üstüne gitmeyin kendi vazgeçer..

Son düzenleme:
Ben kilitten seslenen bir kapı anahtarı gibiyim sanki. Sanır mısın ki benim sözüm sadece bir sözdür.

-Mevlana-

bu benim de aklıma takıldı. bence bir erkek eve gelip kız arkadaşım şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatmaz yahu... hastalandı diye peşinden gitmiş, şöyleymiş böyleymiş,, nasıl öğrenmiş bunları konu sahibi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…