- Konu Sahibi mydarkheart
-
Buda demek oluyor ki, insanlar ayni noktaya kitlenmis, yani üzerlerine alinmislar.
damgalamadım kendi açtığı konuları kendisine hatırlattım o kadar
bi insanın tek doğrusu vardır
kendime herşey serbest ama başkası dışarıya çıkmak için annesine yalan söylerse ahlaksız diyemem
ee nerde insanın değer verdiği yargılar
insanın karakteri yargıları kensine ve karşıda ki kişiye göre değişir mi sizce
benim için yanlış neyse karşımda ki içinde öyledir
eğer ki bi şeyin sonuna kadar arkasındaysam kendim için esneklik sağlayamam
şimdi benim eşimden önce sevgililerim oldu
kalkıpta başkası kocamdan önce sevgilimle de şu sebepten dolayı bitti dese
ben aa eşim benim ilk aşkım hayatta bana göre ters bi insan ilk sevdiği adamla evlenmeli çok ayıp ne öyle kocadan önce sevgili mi olunurmuş
ayıp ayıp desem ne düşünürsünüz
Bir kk klasiği konunun suyu çıkmış.
eğer ki ben ikiyüzlülük yapıyorsam
bi kızı bütün kk ya kötü kız ahlaksız olarak tanıtıyorsam
kendi abimi de öve öve bitiremiyorsam
ve bunu ortada hiç bişey yokken fesatlıktan yapıyorsam
varsın dalga geçsinler
bi kıza ahlaksız demek ne demek ya çok mu seviyeli bi açıklama sizce
Açılan konu birilerine hakaret,kötü söz ve aşşağılama içeriyorsa benim cevabımda aynı olur.
Konu sahibi birilerine yukardan bakmayı,hakaret veya kötü söz söylemeyi kendinde hak görüyorsa ve yapılan yorumlarada hazırlıklı olacak.
Bugüne kadar normal şekilde duygularını ifade eden hiçkimseye zaten bu tavır takınılmamıştır.
ben konu sahibini asla savunmuyorum yorum yapanları yapıcı olmaya davet ediyorum
belliki konu sahibi küçük (olmasa bile cahil olduğu ortada)dalga geçmek yada kırmak yerine ona iyi örnekler verebilirsiniz
konu sahibine akıl verecek bu yazdıklarının yanlış olduğunu o kızın hakkını aldığını kimse yazmıyor
maalesef konu sahibi saçmalıyorsa yorum yazanlar daha çok saçmalıyor , sadece bu konuya özgü değil pek çok konuda bu böyle maalesef
Ne düsünürdünüz dediginiz icin sizede cevap verecegim sonkez svdsvd;
Ilk olarak size damgalamissiniz demedim, ben insanlarin gecmisini arastirip onlari damgalayip, her konularini ona göre yorumlamam dedim.
Siz hala kizin kendi yasamina bakarak konuyu degerlendiriyorsunuz.
Bense okudugum konuda ki kizi.
Yalanci bir kiz.
Buda benim icin negatif bir özellik.
Siz bir genc kizin (üstelik bir kez degil, defalarca) ailesine yalan söyleyip, ailesinin bilmedigi bir insanla nerde aksam orda sabah yapmasini onaylayip onaylamadiginizi degil, konuyu acan kizin önce kendine bakip, ona göre buraya konu acmasina yorum yapiyorsunuz.
Yani farkli seyleri konusuyoruz.
Anlatabildim mi?
Konuyu başından itibaren okursanız konu sahibine akıl vermek amaçlı pek çok mesaj var.
Bu mesajların karşısında takınılan tavırdır insanlarıda bu noktaya getiren.
Biz nasıl yorum yapacağımızı biliriz,siz merak buyurmayın.
Konu sahibi konuyu hala okudugunuzu varsayarak yaziyorum.
Abinize konusmayi ve kizin ailesine yalan söylemesi ile ilgili ne düsündügünü sormayi annenize birakin.
Bu görev sizden önce anne babaniza düser.
Ayrica konuya istedigim kadar cevap veririm, ben bu konuda sizi son kez muhattab aliyorum demek istemistim:)
abisinin kız kardeşine ya da annesine gelip de x'le sabahlara kadar gezdik içtik dolaştık nerde akşam orda sabah diye anlattığını da hiç sanmıyorum birayı saklamış bunu mu söyleyecek:) araştırmacı ve dedikoducu ruhlu anne kız muhtemelen kendi çabalarıyla öğrendi olanları:)
Burada ben de dahil olmak üzere bir kaç insan neden o kızı değil de konu sahibini eleştiriyor anlamamışsınız sanırım. Bahsedilen kız ailesine yalan söylemiş, bira içmiş, sizin üzerine basa basa belirttiginiz üzere "nerde akşam orda sabah" yapmış, bunlar bence bizim üzerine yorum yapabileceğimiz şeyler değil. kendi hayatıdır, istediği yapar. diğer insanlara nasıl yaşamaları gerektiği söylemek, yadırgamak, eleştirmek bana göre doğru değildir. ben de böyle bir ailede yetiştim. konu sahibine gelince resmen başkasının dedikodusunu yapıp, ötekileştirmiş, kötü kadın ilan etmiş. eger bir insan başkasına bu şekilde zorbalık yapıyorsa bu bana göre kötü bir şeydir, o bahsettigi kızın haberi yoksa bile ben burda savunmak isterim. kimse başkalarının dogrularına göre yaşamak zorunda degil.
Burada ben de dahil olmak üzere bir kaç insan neden o kızı değil de konu sahibini eleştiriyor anlamamışsınız sanırım. Bahsedilen kız ailesine yalan söylemiş, bira içmiş, sizin üzerine basa basa belirttiginiz üzere "nerde akşam orda sabah" yapmış, bunlar bence bizim üzerine yorum yapabileceğimiz şeyler değil. kendi hayatıdır, istediği yapar. diğer insanlara nasıl yaşamaları gerektiği söylemek, yadırgamak, eleştirmek bana göre doğru değildir. ben de böyle bir ailede yetiştim. konu sahibine gelince resmen başkasının dedikodusunu yapıp, ötekileştirmiş, kötü kadın ilan etmiş. eger bir insan başkasına bu şekilde zorbalık yapıyorsa bu bana göre kötü bir şeydir, o bahsettigi kızın haberi yoksa bile ben burda savunmak isterim. kimse başkalarının dogrularına göre yaşamak zorunda degil.
merak etmeyin bende ona sevinmiştim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?