- Konu Sahibi mydarkheart
-
.Benden 10 yaş küçük kardeşim var birgün kız arkadaşının onu bozacağını düşünmedim,daha hiç getir de tanıştır demedim.Galiba yanlış yoldayım.
konu sahibi seni alkıslıyorum hala ısrar feryat figan kimsenin fikrini önemsemeden atgözlügü ile baktıgın için. hep böyle olur zaten
konu acılır sonra istemeyen cevaplar gelince bi tersleme sen konusma dogru oku vs.. bravo
keşke benimki de 10 yas küçük olsaydı! ama evlenmek istiyor
bana da bi jet hızıyla cevap verirseniz sevinirim
yoksa hoşuna gitmedi mi yazdıklarım
.Benden 10 yaş küçük kardeşim var birgün kız arkadaşının onu bozacağını düşünmedim,daha hiç getir de tanıştır demedim.Galiba yanlış yoldayım.
Benimki de evlilik çağında canım,25 yaşında askerliğini yaptı işi gücü var sevgiliside var ama ismini bile söylemez.Bende bunaltmıyorum çocuğu ,dana kadar olmuş benmi karar vericem kiminle evleniceğine.
hayır yanlış yoldasın
bi kızı çağır ölç tart bi nüfustan vukuatlı nufus kayıt örneği al
sonra adliyeden sicil kaydı
üniversiteden diploma aslı yada noter onaylı
bağımlılık polk. kanda ki alkol oranı
incele araştır bak bakalım uygun mu sonra karar verirsin evlenebilir mi evlenemez mi
senin yazdıkların onda gözükmez canım..hem fikir olcaktın konu sahibi ile olmadı simdi cıkkssssssssss
hayır yanlış yoldasın
incele araştır bak bakalım uygun mu sonra karar verirsin evlenebilir mi evlenemez mi
canım kac yasındasın ?abin kac yasında_?? abin dünya yakısıklısı .kız ise dünya cirkini oldu bir anda.. belli ki abin durumundan halinden memnun 5 yasında cocuk mu ki kandırma ile kızla bulussun etsin.. ayrıca güzellik göreceli kavramdır. dısa degil içe bak derler!!! annen ve sen abini kıskanıyorsunuz sanırım,hayatına baska biri girecek diye ..annen abinin en sevdigi yemekleri yaparak mı onu kandırmaya calısıyor!! cidden gülerek okudum mesajını oldukca cocukca geldi..ayrıca alkol sigara kullnıp kullanmamakla mı insanların ahlakları yargılanıyor !!!!!!!!!!
hayır yanlış yoldasın
Güzel yazmışsın ama eksik yazmışsın canım, önemli olan sırf güzel ahlak değil, dış görünüşte önemli, bence kemik yaşı tespiti, gerekirse robot resimde yaşlandırma tekniğine başvurarak kızın bi 20-30 yıl sonra kardeşine uygun olup olmayacağı incelenmeli. eski geleneklerimizden kızı hamamda beğenme devreye sokulup, hanımkızımız tepeden tırnağa incelenmeli, malum her aile gelininin kim olacağını bilmek hatta belirlemek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?