Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

keşke benimki de 10 yas küçük olsaydı! ama evlenmek istiyor

Benimki de evlilik çağında canım,25 yaşında askerliğini yaptı işi gücü var sevgiliside var ama ismini bile söylemez.Bende bunaltmıyorum çocuğu ,dana kadar olmuş benmi karar vericem kiminle evleniceğine.

.Benden 10 yaş küçük kardeşim var birgün kız arkadaşının onu bozacağını düşünmedim,daha hiç getir de tanıştır demedim.Galiba yanlış yoldayım.

Ya ona da karisilmaz aslinda, hani ablalik icgudusuyle dedim. Kardeslik icgudusu diye birsey yok. Olmamali. Gorumce icgudusu iste o fena:)

Son düzenleme:
abin için endişelerini anlıyorum ama yanlış yapıyorsun bence...
bana göre şu an abini uzaktan izlemekten gerektiğinde müdahale değilde içinde ya da aklında ne soru varsa onu bir arkadaş gibi uygun dille sorman gerekiyor.
ne de olsa abinle arkadaş gibiymişsiniz.ayrıca gerçekten de insanların dış görünüşüne bakarak yorum yapılması çok yanlış
benim abim yok ablam var daha yeni evlendi ama 8 yıl çıktılar ama ben hep ablamın yanında oldum ona destek verdim
hayatı o yaşıcak bir ömür o kişiyle olucak bırakında abiniz karar versin siz değil.
ayrıca sen abini o kadar arkadaşınla tanıştırdın onlardan biriyle beraber olsaydı gerçekten mutlu olabilcekmiydi.
bunu sadece zaman gösterir.bırakında abiniz hayatına sadece kendisi müdahale etsin
bende mi sorun var ya anlamıyorum hiç böyle ablamı kıskanmadım sadece yanın da oldum.
ve ilerde şu an yaşlıca dediğiniz kız belki çok iyi anlaşabilceğiniz yengeniz olabilir
şu an hayır olamaz dersin ama ilerisinde neler olucağını kimse bilemez
ön yargılı olmaktan vazgeç ve sadece abinin yanında ol

hayır yanlış yoldasın

bi kızı çağır ölç tart bi nüfustan vukuatlı nufus kayıt örneği al

sonra adliyeden sicil kaydı

üniversiteden diploma aslı yada noter onaylı

bağımlılık polk. kanda ki alkol oranı

incele araştır bak bakalım uygun mu sonra karar verirsin evlenebilir mi evlenemez mi

Kandaki alkol oranı

Bende tam olarak bu içerikte bir mesaj attım şimdi kardeşime.

Ben seni çok boş bıraktım,bundan sonra ayağını denk al ona göre dedim.

İlk fırsattada o kızın özgeçmişini isterim ona göre dedim.

Son düzenleme:
sadece ilk mesajı okudum. kaç yaşındasınız bilmiyorum, abinizle aranızda kaç yaş var? eğer kızın size uygun olmadığını düşünüyorsanız da sizin yapacağınız bişey yok, anneniz veya babanız konuşmalı bu durumu abinizle. onun haricinde abinizin arkadaşlığı, ilişkisi falan sizi ilgilendirmez ki....

ha bir de kıza yaşlı gösteriyor falan demeniz çok yanlış. başkası sizi fiziki görünümüzle yargılasaydı hoşunuza gider miydi?

Son düzenleme:
İşte sonra da konular açılıyor kocam niye ana kuzusu, niye beni dinlemiyor bilmem ne... Sonra başka bir yerde de tartışıyoruz bu ülkede neden kadın her hareketi yüzünden etiketleniyor diye. Vallahi topluma dair her şeyin suçlusu yine kadın, görüyoruz işte. Koskoca adama bebekmiş gibi muamele yapılıyor resmen.

Şimdi konu sahibi arkadaşım bilmeniz gereken bir şey var, herkesin bir ailesine gösterdiği yüzü vardır bir de kendi kurduğu çevresine. Kolay kolay kimse çıkıp da ailesine karşı fikirlerini onlar benimseyemiyorsa savunamaz. Bunu ergense korktuğu için yapar, büyükse kırmamak, üzmemek için. Abiniz ne küçük bir çocuk, ne de 15ine yeni basmış bir genç kız ki aklına girip bir şeyler yaptırsınlar. Abinizin iradesi konusunda kuşkularınız varsa bunu abinizle çözün mümkünse, çevresindeki kızlara taş atmakla olmaz. Kaldı ki bira içmiş, dışarı çıkmış, nasıl annesi babası varmış falan olabildiğince çirkin ve komik söylemler bunlar. Hayır anlamadığım neden iyilik, güzellik ölçütünüz birinin size ne kadar benzediğidir ki? Ve neden koskoca adamın tercihleri size dert oluyor? Ve neden ısrarla alkol alan, istediği saatte evine girip çıkan insanların tümünü ahlaksız olarak yaftaladığınızı bir türlü göremiyorsunuz?

Son düzenleme:
bence abin kendine uygun olup olmadığını zamanla anlar karar verir dışarıdan bu konuda etkileneceğini sanmıyorum belki sizin görmediğiniz abinin gördüğü çok güzel yönleri vardır kim bilebilir ki

evet katılıyorum. alkol ve sigara kullanmanın ahlaksızlık olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...

sen bira içti eve geç gitti diye kızcağıza nerdeyse ahlaksız demişsin ama abin de bira içmiş abin de mi ahlaksız oldu şimdi çok ahlaklı olduğunu söylemişsin oysa ki... bence de abini çok kıskanıyorsun onu yüceltmek için karşı tarafı alçaltmana gerek yok.

Son düzenleme:
keşke bana verecek bi cevabın olsaydı da öyle çıksaydın

kendi hayatlarına bakmadan başkalarını böyle internette yerden yere vuran insanlardan olma bir daha

o kızın da günahına girme muhafazakar aileyiz diyorsun ya bunları benden daha iyi bilmen gerekmez mi

kızın haberi yok ne ahlaksızlığı ne yaşlılığı kalmış

utanmasa abimin içeceğine ilaç attı zorla içki içirdi diyeceksin komik duruma düşme bari

sana da tavsiye geçmişte ne yaşamış olursan ol yaşadıklarının arkasında durmayı öğren

Güzel yazmışsın ama eksik yazmışsın canım, önemli olan sırf güzel ahlak değil, dış görünüşte önemli, bence kemik yaşı tespiti, gerekirse robot resimde yaşlandırma tekniğine başvurarak kızın bi 20-30 yıl sonra kardeşine uygun olup olmayacağı incelenmeli. eski geleneklerimizden kızı hamamda beğenme devreye sokulup, hanımkızımız tepeden tırnağa incelenmeli, malum her aile gelininin kim olacağını bilmek hatta belirlemek ister

doğru diyosun yaa geç kaldım ben ama abim evlendi diğeri de ciddi ilişkisi var çok geç artık

neyse bu yazdıklarımızı başkaları okur da liste haline getirip kızın eline tutuşturur

çıkan sonucu da konseyde karara bağlanılır artık

aslında para filan varsa acuna haber verilsin tv de halk oylamasına da sunulabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…