Abisine kredi cekecekmis mis mis

kayra12

Güven ruh gibidir gittimi bi daha geri gelmez
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.447
1.074
83
İyi geceler hanımlar çok ama çok sinirliyim bu akşam eşimin abisi aradı ki zaten sadece para için arar icimden kesin yine para mevzusudur dedim ve dediğim çıktı esimden 10 binlira kredi çekmesini istedi esimde tamam ben bakarım bankalara dedi ....benim tabi içim içimi yiyo sinirden kesinlikle Hayır dedim eşimde abim diyo nasıl yok derim diyo ya bu adam düğünde bize bişey takmadi bebeğim oldu altin takmadi eşim onun hem kızına hem oğluna çeyrek takmış ayrıca uc yıldır hal hatır için aramayan adam sadece bu zamana kadar dört kez oda para için aramış, istemememin diger nedeni daha önce eşimin diger kardeşine iki bilezik vermiştim yapmadı en son kavga çıkardım kv yaptı onun yerine sonra diger bir kardeşi zincirimi istedi vermedim kadinligima kadar laf etti tüm ailenin içinde neler neler dedi yetmedi düğünümde gelen altınları kv ve iki kaynim alıp yediler odemesi bize düştü halen her düğüne altın parası isterler ....zamanında o kadar kavga ettimki eşimle boşanma noktasından döndük kaç kez ...stresten dış gebelik oldum düşük yaptım....kısacası ailesi sadece yiyici tipler geçen ay araba kredimiz bitti nerden ogrenmisse bu ay bizden kredi çekmemizi istiyor beyfendi ...açıkçası güvenmiyorum bu zamana kadar sadece bizi somuren insana doğal olarak güvenmiyorum ve biliyorum ki bi sıkıntı çıkacak .. eşim oder diyo bu adamın düzgün işi bile yok araba alacakmis iş yapacakmis onla ...kızlar ne yapayim da eşim o krediyi çekmesin akıl istiyorum sizden

Eşine açık açık söyle senin ve çocuğunun da rızkı var o parada. Kredi ödemesini geciktirmiştik o nedenle kredi çekemiyorum desin hem sizin gönlünüz olur hem de eşiniz mahçup olmaz

Araba benim zaten 30 bin birikmisim vardı kendime araba alacam dedim ,eşim o parayı istedi kredi borçları için altı ay sonra kredi çekip araba aldı ...sonra ogrendimki benim paranin bi kısmını ailesine göndermiş ses etmedim ama bune ya sinirden nasıl yazıyorum bilmiyorum

Eşine açık açık söyle senin ve çocuğunun da rızkı var o parada. Kredi ödemesini geciktirmiştik o nedenle kredi çekemiyorum desin hem sizin gönlünüz olur hem de eşiniz mahçup olmaz
Eşim annesine söylemiş kredim bitti diye abisi de ordan öğrendi zar

Abisini
Kusura bakma da senin eşinde iş yok.
Onca şey olurken eşin bostan korkuluğu gibi durmuş belli ki ve de akıllanmamış.
Eşin çıkıp "ben evli barklı adamım, bize de para lazım kusura bakmayın" dese kim sizi para için arayabilir ki?
Aynen abisini kramazmis beyfendi eğer kredi cekersen valizini al git dedim

Eşini al karşına geçmişi hatırlat, ve ben kredi çekmeni istemiyorum de !! eşinin karakterini bilemem benim eşim olsa ve krediyi çekmek istese kavga ederdim!! valla hic kusura bakmasın kimse, hayatta herşey karşılıklıdır madem onlar size Zaman'ında yardımcı olmadı sizde olmayın !!

Of cok sınır bozucu bu erkeklerı anlamıyorum ya bı turlu anlamıyorlar kafaları basmıyo sizde dıyın kendi abim bile istese kredi cekmem bu devırde eşiniz abısıne borcum cıktı onu odemem lazım desın kesınlıkle kredı cekmesın
Kız kardeşim ev alicakti kefil olmasını istedi eşimden olmadı ama abisine kredi için tama diyo ...on yargilisin diyo bana ya

Kardeşler arası ilişkilerde gerektiği yerde fedakarlık yapılabilir eğer istirmar edilmiyorsa. Hakikaten çekilen kredi faydalı bir amaç için ise. Eğer o insan asalakça birilerinin sırtından birşeyler koparmak peşindeyse bunun için mücadele vermeli ve kocanı iyilikle uyarmalı ve bir şekilde vazgeçirmelisin.

Eşim annesine söylemiş kredim bitti diye abisi de ordan öğrendi zar
Öğrensinler bunda Bi şey yok ki. Ödemeleri geciktirmiştik bir iki sefer kredi çekemiyoruz o yüzden diyecek. Böyle bir durum var. Yani eğer ödemeyi 1 ay geciktirseydiniz kredi almak istediğinizde zorluk yaşardınız. Bankalar vermez.

Allah sabir versin ayni dert bizde de var ben çözüm bulamadim

Eşini al karşına geçmişi hatırlat, ve ben kredi çekmeni istemiyorum de !! eşinin karakterini bilemem benim eşim olsa ve krediyi çekmek istese kavga ederdim!! valla hic kusura bakmasın kimse, hayatta herşey karşılıklıdır madem onlar size Zaman'ında yardımcı olmadı sizde olmayın !!
Güzellik le söyledim kizdimda nasıl hayir diyeyim diyo kafayı yiyecem ya

Kocanda iş yok o sülükler emer emer durur yine gıkı çıkmaz onun pasif mi nedir? Onlar senin kadınlığına laf ederken o napıyordu merak ettim ya çok sinirlendim akşam akşam ne yap et engel ol yine de on bin az para mı üstünüze kalır o saf kocan yine öder kuzu kuzu

Öğrensinler bunda Bi şey yok ki. Ödemeleri geciktirmiştik bir iki sefer kredi çekemiyoruz o yüzden diyecek. Böyle bir durum var. Yani eğer ödemeyi 1 ay geciktirseydiniz kredi almak istediğinizde zorluk yaşardınız. Bankalar vermez.
Adamı ikna etsem yalanı da uydururum adam ailem diyince titreyen tiplerden ofof seytan diyo ara kv yi ağzına geleni söyle

Back
X