Abisine kredi cekecekmis mis mis

sana inat... ben senin eşinim inat yapacağın biri değilim de.. ben onay versem yine çekecektin bahane bulma de..
Kusura bakma ama inş kaynın parayı ödemez de sana inat neymiş görür o kocan.. kaynını da ara inş hayrını görmezsin de.. bizim yuvamızın yıkılması pahasına kredi çektirdin helal olsun sana ama hem benim hakkım hem evladımın hakkı haram olsun sana de..
Bende aramamak için kendimi zor tutuyorum adam krediyi cekicek eee ben arayıp kendimi niye kötü edeyim diyorum kötü gelin olacağım ve aileden dislanacam elime ne gecicek.esimde vefekar evlat kardes olacak....rabbime havale ediyorum bu sabah cekersen o krediyi ikinci çocuğu unut asla sana çocuk yapmiycam dedim hak eden biri değilsin dedim...

Araba benim zaten 30 bin birikmisim vardı kendime araba alacam dedim ,eşim o parayı istedi kredi borçları için altı ay sonra kredi çekip araba aldı ...sonra ogrendimki benim paranin bi kısmını ailesine göndermiş ses etmedim ama bune ya sinirden nasıl yazıyorum bilmiyorum

Şuraya kadar gözümde eşin saf aile bağlarına inan biriydi ama burada bir dur dedim .
Neden senin ailen bu paraları yemiyor da eşinin ailesi yiyor ?
Bu ne terbiyesizlik ya . Bildiğin aile boyu seni kullanıyorlar .
Bence ipleri biraz eline al eşinin seni maddi anlamda kullanmasına izin verme

sonu babam gibi olacak olmasın inşallah ama maalesef kolay lokma hep el altında hazırda olan insanlara verilen değer kuruşla ifade edilir

bizden kıstı ailesine verdi
biz eksik gedik okula gittik amcamın kumasının kirasını ödedi

şimdi ailesinden kimse adam yerine koymuyor
çünkü kolay lokmaydı
yardımcı olduğu abisinin bir tanesinin oğlundan damadına durumları çok iyi annem ameliyattayken biz borç öderken kimse yardımcı olmadı

verdiği hiçbir para geri dönmedi bir tek ilk zaman aldıkları oldu, onun dışında hepsinin üstüne yattılar
şimdi artık para vermiyor

şimdi adam yerine koymuyorlar

maalesef erkekler gerizekalı
senin yemediğini başkasına yedirecek
onu sürekli borçlandır
ve para hesabını eline geçirmeye bak
yoksa boş boğazlılık yapıyorlar
hemen borcum bitti diye herkese söylüyorlar daha ödemeyi yapmadan şugün son ödemeyi yapacağım diye söyleniyorlar
aranıyorlar resmen

sonu babam gibi olacak olmasın inşallah ama maalesef kolay lokma hep el altında hazırda olan insanlara verilen değer kuruşla ifade edilir

bizden kıstı ailesine verdi
biz eksik gedik okula gittik amcamın kumasının kirasını ödedi

şimdi ailesinden kimse adam yerine koymuyor
çünkü kolay lokmaydı
yardımcı olduğu abisinin bir tanesinin oğlundan damadına durumları çok iyi annem ameliyattayken biz borç öderken kimse yardımcı olmadı

verdiği hiçbir para geri dönmedi bir tek ilk zaman aldıkları oldu, onun dışında hepsinin üstüne yattılar
şimdi artık para vermiyor

şimdi adam yerine koymuyorlar

maalesef erkekler gerizekalı
senin yemediğini başkasına yedirecek
onu sürekli borçlandır
ve para hesabını eline geçirmeye bak
yoksa boş boğazlılık yapıyorlar
hemen borcum bitti diye herkese söylüyorlar daha ödemeyi yapmadan şugün son ödemeyi yapacağım diye söyleniyorlar
aranıyorlar resmen
Kesinlikle öyle daha kredisi bitmeden iki ay sonra kredim bitiyo demeye başlamıştı hetkese bittiği gibi kv söylemiş hemen abide bu ay bitti ....benim babamda böyle yıllarca amcalarima yedirdi şimdi kocam yediriyor ...ben senin baban değilim kardeşlerim senin amcana benzemez diyo ....çok kavga ettim gidiyorum dedim ben annemin kaderini yaşamak zorunda değilim dedim ...ama nafile inşallah sen annenin gibi bir kaderin olmaz evli misin bilmiyorum benimki aynı çünkü

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle daha kredisi bitmeden iki ay sonra kredim bitiyo demeye başlamıştı hetkese bittiği gibi kv söylemiş hemen abide bu ay bitti ....benim babamda böyle yıllarca amcalarima yedirdi şimdi kocam yediriyor ...ben senin baban değilim kardeşlerim senin amcana benzemez diyo ....çok kavga ettim gidiyorum dedim ben annemin kaderini yaşamak zorunda değilim dedim ...ama nafile inşallah sen annenin gibi bir kaderin olmaz evli misin bilmiyorum benimki aynı çünkü
Gitmiceksen gidiyorum dememelisin..

O krediyi cekmeyeceksin diyeceksin. Ve esin de cekmeyecek
Yok senin lafina ve basina bunca gelene ragmen yinede cekicem diye tutturursa hatta sana sormadan cekerse kapiya koy az hava alsin kendine gelir.

O krediyi cekmeyeceksin diyeceksin. Ve esin de cekmeyecek
Yok senin lafina ve basina bunca gelene ragmen yinede cekicem diye tutturursa hatta sana sormadan cekerse kapiya koy az hava alsin kendine gelir.
O aşamayı geçtiler. . Inadına çekecekmiş..

Çalışıyo musun bilmiyorum ama resmen sömürülüyosun

Gerçi çalışmasan da fark etmez.
Değişeceğini sanmıyorum bu modelin
Aynısından tanıyorum

inanın bu korkumdan evlenemiyorum
çünkü
kızlardan biri annenin kaderini alırmış
derler bizim oralarda o yüzden tırsıyorum
babama benzeyen huy göreyim görücüyü yolluyorum

gerçekten çeken bilir
aptallıklarıyla kalıyorlar

aslında herşey ortada abisi, ailesi kullanıyor düğünde takılarını,paralarını almışlar ee sen borç içinde yüzerken yardım teklif eden oldu mu? yok
ama ailem benim melek melek
sinir oluyorum şimdiden belli olan şeyler için ileride mükafat alırım mantığıyla aptallık yapan erkeklere

Back
X