• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abla evlenecek abiyem yok

Bence karıştırma değil ayni kişi Mune Mune araştırırmısınız lütfen. Onun da ablası evlenecekti 19 yaşındaydı. O üyelik banlanınca eski üyeliğine döndü sanırım.
kaç kere daha degıl demem gerek? çok emin konusuyorsunuz ya degilse ne yapacaksiniz? iftira atmak ne kadar kolay. ben 20 yaşindayim 19 değol ve ablasi bu sene evlenen tek kişi miyim?

nerde yaşıyorsun. Facebookta gruplar var ornegin ÖZGÜR DÖNÜŞÜM ANKARA gibi orda bu talebini dile getirirsen sana bir abiye hediye edebilirler :)

Aileniz dugun yapiyor yani ablaniz evleniyor illa masraf edilmistir 100_150tl bir abiyemi dokuncak ya.

kaç kere daha degıl demem gerek? çok emin konusuyorsunuz ya degilse ne yapacaksiniz? iftira atmak ne kadar kolay. ben 20 yaşindayim 19 değol ve ablasi bu sene evlenen tek kişi miyim?
Iftira attığım falan yok site yonetimi bu tarz şeyleri araştırmak için var bende araştırılsın diye etiketledim Mune Mune yi Eğer haklıysan saldırmanı gerektirecek bi durum yok.

Yorumlar şaka mı? Ne kadar kötü kalpli insanlar gerçekten hayret ediyorum! Öyle ya da böyle kızcağız yardım amaçlı bu konuyu açmış olsa bile yardım etmeyeceksen neden yorum yapıyorsun ki, sanane?!
Kızcağız kyk bursu çekiyor ev gideri,düğün masrafı diye elinden alınıyor, kusura bakmasın da o abla bu kızın okul harçlığına mı güvendi durumu yoksa asıl o çalışıp birikim yapıp öyle evlenseydi! Hadi onu geçtim abiyeye ne gerek var denmiş, kardeşim kızın ablası evleniyor şu hayatta en yakınlarından biri evleniyor gencecik bir kız heves etmiş, giyecek sen giymedin diye o da mı giymesin?!
Sevgili konu sahibi kardeşim, şu an yaz sezonu indirimi birçok mağazada mevcut abiye olmasa dahi şık bir elbise alarak daha sonra da kullanabileceğin bi yatırım gibi düşün ve kendine uygun bir elbise almayı dene. Yoksa beden ölçülerimiz uyuyorsa sana yardımcı olmaya çalışırım

Yorumlar şaka mı? Ne kadar kötü kalpli insanlar gerçekten hayret ediyorum! Öyle ya da böyle kızcağız yardım amaçlı bu konuyu açmış olsa bile yardım etmeyeceksen neden yorum yapıyorsun ki, sanane?!
Kızcağız kyk bursu çekiyor ev gideri,düğün masrafı diye elinden alınıyor, kusura bakmasın da o abla bu kızın okul harçlığına mı güvendi durumu yoksa asıl o çalışıp birikim yapıp öyle evlenseydi! Hadi onu geçtim abiyeye ne gerek var denmiş, kardeşim kızın ablası evleniyor şu hayatta en yakınlarından biri evleniyor gencecik bir kız heves etmiş, giyecek sen giymedin diye o da mı giymesin?!
Sevgili konu sahibi kardeşim, şu an yaz sezonu indirimi birçok mağazada mevcut abiye olmasa dahi şık bir elbise alarak daha sonra da kullanabileceğin bi yatırım gibi düşün ve kendine uygun bir elbise almayı dene. Yoksa beden ölçülerimiz uyuyorsa sana yardımcı olmaya çalışırım
gercekten bazen burada o kadar kalp kırıcı kötü yorumlar oluyor ki tıpkı sizin gibi düşünüyorum insanlar başkalarina olan sinirini nefretini tanimadiklari bi insanin üzerine kusuyorlar beni anlamaya çalıstiginiz icin empati kurdugunuz icin cok tesekkur ederim

Bence karıştırma değil ayni kişi Mune Mune araştırırmısınız lütfen. Onun da ablası evlenecekti 19 yaşındaydı. O üyelik banlanınca eski üyeliğine döndü sanırım.
Diger uye de cok fazla yazim yanlisi yapiyor hizli yazmaktan dolayi o yuzden direkt o sandim. Ama belki degildir. Bos yere gunahini almayalim :)

Aileniz dugun yapiyor yani ablaniz evleniyor illa masraf edilmistir 100_150tl bir abiyemi dokuncak ya.
dolapta annemin patronlarinin verdigoirüküs elbise tarzi 2 3 kiyafet olunca oyle oluyor maalesef ama kiyafetler 30 yaş ve fazlasi icin bana hic olmuyor babam onlardan giy diyor

gercekten bazen burada o kadar kalp kırıcı kötü yorumlar oluyor ki tıpkı sizin gibi düşünüyorum insanlar başkalarina olan sinirini nefretini tanimadiklari bi insanin üzerine kusuyorlar beni anlamaya çalıstiginiz icin empati kurdugunuz icin cok tesekkur ederim
Sen söylediklerimi bir düşün, uygun fiyata çok güzel elbiseler var. Ben tercihen abiyeden çok hoşlanmam sen ne düşünüyorsun bilemiyorum tavsiye olarak şık bir elbise almanı önerebilirim. Eğer problem devam ederse bana özelden ulaşabilirsin

Bir genç kızın abiye giymek istemesi çok doğal hele ki ablasının düğününde
Konu sahibi sezon sonu olması hasabiyle çok uyguna kıyafet bulursunuz.
Balık model istiyormuşsunuz.Elimde olsa seve seve gönderirdim. :KK66:
boyle yorumlar gorunce almiş kadar oluyorum tesekkurler :)

Instagramda cok guzel sayfalar var 50 liradan ucuz bile bulabilirsin. Pek etik olmamakla birlikte bir arkadasim internetten 1 defalik giyecegi bir kiyafet aldi giyip iade etti. Hani pek tasvip etmem ama durumun hic el vermiyorsa al bir kiyafet sonra iade et.

Bu nasıl bir yorum ve dusuncesizlik. Adamlar dugun yapiyor ne masraflara giriyor yarin birgun tutup ablanin basina kaksa, kaynanasi ogrense durduk yere lafini etse daha mi iyi. Anne baba birsey yapmiyorsa kisa sureli bir iste çalışıp ki bayram geliyor seker standinda bile birgun iki gun dursa para cikar. Bakis acinizi cok bencil buldum.

Bende sizi bencil buldum .Dugunumde esimin kardesi benm kardesim istedigini giyemiyecekse bunu sikinti edecekse neden dugun yapiyoruz.Hangi devirdeyiz Allah askina enişte evin icinden birisi abla onunla hayatini birlestiriyor .

Hic zor durumda insanlara sahit oldunuz mu ?Dugunde kiyafetinden utanacak ,annesi babasi dusuncesiz insanlara.Ben oldum .Benim kardesim degildi ama gencecik iki kızdı.Babasi da neredeyse siddet uygulamak istemisti iki tane kiyafet icin. Ben elimle aldim onlara kiyafet .Zoruma da gitmedi esimin bir akrabasi diye.Yillardir da basina kalkmadim.Ayakkabisindan takisina varincaya kadar aldik .Eksilmedik de .Ben ayni durumda olsam esimde yapardi. Bir elbiseyle zenginde olunmaz fakir de onemli olan gonul yapmak .

Biraz iyi niyetli olsak ne olur ki.. ne kaybederiz..
konu sahibi bende bana olmayan geçen yıl teyzemin oğlunun sünneti için aldığım abiye elbisem var uzun, bordo renkte şuan resim atamıyorum ama boyun kilon nasıl bana özel mesajdan bilgi verirsen sana uygun gelirse göndereyim zaten dolap bekliyor en azından bir kez daha giyilmiş olur sende bu dertten kurtulmuş olursun

meraba hanimlar kisa bi sonra anlam evlenecek ama benim abiyem yok ailem de hic alacak gibi degil ne kadar dil doksem de babam dolabtan giy bisey ya da birinden al diyor ama ben kiz kardesim bu sekilde olmaz diyorum ve dugune gitmek icimden bile gelmiyor artik
Kaç beden giyiyorsun uyarsa gönderim sana canın sağolsun uzuldugune değmez canım.

Son düzenleme:
Back
X