• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abla evlenecek abiyem yok

Öyle değilsindir düşünme böyle şeyler. Haklısın bir abiyeden mahrum bırakmazlar ama bence, annenle konuşsan yumuşak dille ben de güzel olayım ablamın düğünü bu özenmek istiyorum vs desen. Yaş kaç bu arada?
20 yasina yeni girdim annem de üzüluyor babam ona parasini direk aliyor ona yol parasi birakiyor yazin benim bursumu da aliyor

meraba hanimlar kisa bi sonra anlam evlenecek ama benim abiyem yok ailem de hic alacak gibi degil ne kadar dil doksem de babam dolabtan giy bisey ya da birinden al diyor ama ben kiz kardesim bu sekilde olmaz diyorum ve dugune gitmek icimden bile gelmiyor artik
Patirti diye bir site var ben 50 TL ye büyük beden aldım ama netten alamam dersen artık çok ucuz abiye derken belki böyle kabarık istersin ama bunu kendi düğününe sakla tatlım ablanın düğününde hafif bir şey giymen yeterli yasin kaç

Patirti diye bir site var ben 50 TL ye büyük beden aldım ama netten alamam dersen artık çok ucuz abiye derken belki böyle kabarık istersin ama bunu kendi düğününe sakla tatlım ablanın düğününde hafif bir şey giymen yeterli yasin kaç
yaşim 20 uzun giymek istiyorum sasece balik model bende hep cocuk tarzi seyler var o yuzden yeni almak istemistim insallah düğünüm de balik giyicem artik

yaşim 20 uzun giymek istiyorum sasece balik model bende hep cocuk tarzi seyler var o yuzden yeni almak istemistim insallah düğünüm de balik giyicem artik
Tatlım balık yakışır zayıfsın da . Ve güzel de olur Patirti .com a bak. Bedenim uysa balık model var 2 senedir dolapta ama büyük beden benimki

36 bedenim 54 kilo 168im

Maşallah dal gibi incecikmişsin, benimkiler olmaz sana büyük gelirler ama ne giysen olur bu fizikle, koton'un abiye bölümüne baksana orda indirim zamanı bayağı ıcuz oluyor, streç tarzda elbiseler ve küçük bedenlerde çabuk indirime giriyor herkese olmadığı için. Sen uygun fiyatlı bir elbise bulup şu kadar fiyata buldum dersen alırlar bence ailen.

Canım 10 20 liraya siyah bi kalem etek al en fazla 40 liraya da sık bi bluz al bide topklu tamam işte kaldiki smdi 50 liraya bile fena olmayan kısa abiyemsi elbiseler var onlarada bakablrsn

Sorun tam olarak maddiyat mi sizi mi gecistiriyorlar? Kac yasindasiniz siz kendiniz tek basina gidin deneyin gezin... illa sizin icin gelmeleri gerekmiyor tek sorun buysa... maddiyatsa keske para biriktirseydiniz ailenizin boyle huylari varsa

Dolap diye bir uygulama var
Bir kez giyilmis abiyelee cok uygun fiyata satiliyor
Ben kina kostumumu oradan 150 liraya aldim
50 liraya bile gayet guzel abiyeler var
Bakin derim
Ustelik kargo fix bedava

Sorun tam olarak maddiyat mi sizi mi gecistiriyorlar? Kac yasindasiniz siz kendiniz tek basina gidin deneyin gezin... illa sizin icin gelmeleri gerekmiyor tek sorun buysa... maddiyatsa keske para biriktirseydiniz ailenizin boyle huylari varsa
her ikisinden de biraz var 20 yasindayim benim aldigimi begenmez yine giydirmez diye beraber uygun birsey secmek istiyorum ailemle evet keske biriktirseydim

ben hep kkinci planim ezim olanim önemi olmayanim arada kaynarim gecerim kuzenlerim bile benden guzel olacak ablamin dugunun de bile giyemeyeceksem ne zaman guzel bi abiye giyecegim :KK43:
Erkek kardeşimin düğününde bile abiye giymedim ölmüyor insan merak etme. Abiye giymekle güzel de olunmuyor bakınız: gelin evindeki abartılı nişan törenleri ve abiyeli misafirler. Elie saab dan almadıkça çoğu abiye birbirinin tıpkısı zaten. İlle abiye giyeceksen arkadaşlar da söylemiş trendyol da filan çok ucuz istanbuldaysan Şişli civarında da günlük elbise fiyatına rahat rahat bulursun koton un indirimlerinde de olması lazım. Ama abiye alamazsan da hayata kahretme yani bi sürü güzel günlük şık elbise var. Ay en olmadı bi arkadaşından ödünç al nolacak

Maşallah dal gibi incecikmişsin, benimkiler olmaz sana büyük gelirler ama ne giysen olur bu fizikle, koton'un abiye bölümüne baksana orda indirim zamanı bayağı ıcuz oluyor, streç tarzda elbiseler ve küçük bedenlerde çabuk indirime giriyor herkese olmadığı için. Sen uygun fiyatlı bir elbise bulup şu kadar fiyata buldum dersen alırlar bence ailen.
tesekkur ederim iyi kalbiniz ve yorumunuz icin bende bakiyorum her siteye arastiriyorum insallah denk gelir iyi bisey :)

Back
X