• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abla kardeş ilişkisi

Aslında durum sızınkıne benzer Benım de fakat çalışan kesim ben oldum lise zamanlarımda fırında tezgahtarlıkla başladım 30 yaşındayım oğlum 15 aylık 2 senedır çalışmıyorum destek olan kesım hep bendım ablamın Benım ıcın aılemı esnettıgı durumlar var mıdır bilemem ama ben asırı ucuk bırısı de dağıldım klasık sakın standart hayatım oldu hep kıskançlık gözünde bakılırsa düğününde bilezik almıştım mesela o Benım dugunumde bısey takmadı yok paramız dedı tamam dedım sakın olmam benı ezık durumuna dusuruyor bazen ortalığı ayağa kaldırmak gerekıyor sanırım
Bız ablamla aynı şehirde yaşamıyoruz üstelik ben esımın gorevı sebebıyle doğu da yaşıyorum yılda 3 hafta annemlerin yanına kalmaya gelıyorum o da Kasım ayında oluyor bız sık gorusemıyoruz zaten ancak telefonda görüntülü konuşuyoruz bızımkıler ablamın cocugunu hemen hemen her hafta görüp severken Benım oğlumu senede 3 hafta görüyorlar yazın annem babam yanıma gelır ıkı hafta durup gıder yanı senede toplam 5-6 hafta görüyorlar dıyelım buna rağmen bu durum bu sekılde tabı daha az gördükleri ıcınde bız gelınce oğlumu sevmek öpmek ıstıyorlar bır araya gelınce kızım sen hep yanımızdasın kardesın Erzurum’a donecek denılıyor bu bıle sorun oluyo bi de

Ben esımın görev sebebıyle Erzurum da yaşıyorum sene de 3 hafta o da Kasım ayında aılemın yanına gelıyorum yazın annemler 2 haftalığına gelıyo yanıma aslında oğlumu bızımkıler senede 5-6 hafta gorebılıyor onun harıcınde görüntülü konuşuyoruz bu kadar kısa süre bıle onun gözünde torun ayırıyorlar demeye yetıyor cunku bızımkıler benı ve oğlumu daha az görünce annem sevdıgım yemeklerı yapar ozenır ablamlar her hafta sonu annemler de e haylıyle bızımkıler bız gelınce oğlumu kucaktan ındırmez bir dedıgını ıkı etmez gezdırır falan mama sandalyesi almışlar 1 tane ben yokum zaten haylıyle ablamın cocugu daha cok kullanıyor o bıle sorun oldu onun cocugunun mama sandalyesiymıs ben Gelırken getırecekmısım falan bız kullanamazmısız valahı dısardan birine bizi tanıyan anlatmaya utanıyorum
Bu kadar az yüzyüze görüşebilirken tabiki denk gelince üstüne düşülür o çocuğun bundan doğal bişey yok. Siz ablanızla karşı karşıya gelmek istemiyorsunuz doğal olarak ailenize söyleyin. İnanırlar mı size? Yani ablanızı tutarlar mı? Ya gelince ben ablamı istemiyorum ya da hiç gelmem siz gelirsiniz diyebilir misiniz? Gerekirse gitmeyeceksiniz oraya bebeğinizi korumak için

Bence senin dediğin gibi “evlat ayrımı yok” demekle olmuyor. Ablan bu duyguyu yıllardır hissediyorsa, illa ki senin farkında olmadığın bazı durumlar da yaşanmıştır. Ama bu, onun şu an yaptığı şeyleri haklı kılmaz. Çocuğuna zarar verecek birine kim olursa olsun sınır koymak zorundasın.Bir süre mesafeni koru, özellikle çocuğunu ondan uzak tut. Zamanla sakinleşirse belki konuşulabilir ama şu hâliyle toksik bir rekabet haline dönmüş.

Ablan zor bir travma yaşamış, ben de bu konuda empati yapabiliyorum. Sizin evlat ayrımı yok demenizle olmuyor o. İnsanın içine işliyor. Görüşmeyin, çocuk hırpalanıyor arada ona yazık. Zaten ablanızın da sizşn hasretinizle yanacağını sanmam. Tüm suç annenizle babanızda.

Back
X