- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Biri kardeşimle ilgili atıp tutsa ağzını ikiye ayırırım. Ne demek sadece dinliyorum? Mesafenizi koyun en iyisi. Aynı anneden babadan olunca kardeş olunmuyor maalesef. Annenize Allah rahmet eylesin. Ne siz zarar görün ne de o..
Kardes neden güzeldir?
Başınız sıkıştığında arayabildiginiz,derdinizi acaba yargılar mı şüphesine düşmeden anlatabildiginiz icin.
Sizin böyle bir iliskiniz olmamiş ve belli ki olmayacak da. Bence direkt kesin atın,sizi zehirlemesine izin vermeyin.
Sebep ne olabilir ki acaba, ayrı büyümek buna sebep olmasa gerek. Çocukluktan gelen bişey olabilir. Onun babada sizin anneannede olmanız bile kiskanclik sebebi olabilir çocukluk dünyasında.
Ablaniz acaba sizi kiskaniyor mu?
Ay ne icin yanacak su durumda iyi bi yolamadım diye içim yanardı benim bi tek. Alttan alma dedikoduları da duymazdan gelme söyle lafını gayer. Kan bağıyla sevgi filmlerde oluyo hic takılma aynen devam
Uzak durun. Şöyle bir söz var: Düşmanı annen de doğurur. Önemli olan dost kazanmak. Gibi bir şey yani. Eğer size bu kadar kotuyse dedikodunuzu yapıyorsa herhangi biri gibi merhaba merhabadan öteye geçmezsiniz. İyi olayım diye uğraşmayın bir yerden sonra yine patlak verir. Kopan bir ipin en sağlam yeri kopan yere atılan düğümdür. Ama o ipe asilinca en çok acıtan yer de orasidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?