abla nedir ya

Ben de abla demeyene kızıyorum, benden küçük kardeşimle aramda bir yaş var o bile abla der, diyecek yani, demek zorunda

tamam ingilterede yaşamıyoruz mr. mrs. desinler ama abla yerinede siz diyin ya üç harf abladan kısa hem ağızlarıda yorulmaz

Siz çok resmi bi kelime yalniz.. Zaten bu insanların yapmaya çalıştığı şey ne samimi olayım ama hatuna yürüyormuş gibide gözükmeyeyim e bunun en iyi yolu ne olur akraba muamelesi yapmak.. Abla teyze yenge yeğen bunlar hep akraba sıfatları dikkat ettiyseniz...

Bende hanım diye hitap ederim annemin arkadaşlarına annem kızdı bana çok utandım senn öyle deyince dedi o senden kaç yaa büyük abla diyeceksin dedi ben sok ben iptal... misal ayşe hanim nasilsiniz

ayy eveet bi de o yönü var tabi. kibar yakışıklı bi çocuk abla dese çocuğu beğendiysem ben de bozulurum heralde
EVET YER VEREN ÇOCUK YAKIŞIKLIYDI ABLA DEDİ NASIL YÜRÜREYİM EN FAZLA ABLAN KURBAN OLSUN DERİM AHHAHA

ben akraba olmak istemiyorum sevgili olmak istiyorsam

Bende hanım diye hitap ederim annemin arkadaşlarına annem kızdı bana çok utandım senn öyle deyince dedi o senden kaç yaa büyük abla diyeceksin dedi ben sok ben iptal... misal ayşe hanim nasilsiniz
anneninkide farklı bakış acısı deseydin anne abla diyemem ilerde lazım olur diye

bizim aile filminde feride abla vardı.. o geldi aklıma.:)
çok takılmayın yahu.. herkes yaşça büyük olduğunu söylemek için değil hitap olsun diye abla diyor

bosverin diyecegim cunku gercekten bosverin. bana isterse insanlar nine desin umurumda olmuyor aksine abla lafi lafin gelisi milletimizin kullandigi bi laftir mesela bana 50 yasindaki bir adam da lafin gelisi abla diyebilir bu biraz jargondur cunku. ben kendimi biliyorum biri bana esra nine de diyebilir nine mi olucam o nine dedi diye. esra hanim da dese esrus da dese esra teyze de dese olur herkes. siz daha cok gencsiniz bu gercek birinin abla demesiyle degismez :)

Ya saygı ifadesi
Üzüleceğin dert edeceğin bi durum değil

pazarcı da bana "gülüm" dedi hem de eşimin yanında
25 yaşındayım ama görüntü 15-16
pazarcı abi de küçük kardeşine der gibi gülüm dedi
keşke abla diyeydi
yenge diyeydi.

abla diyerek bi nevi saygı gosteriyorlar buna can mı sıkılır hayret bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…