aynen ya yabancısın tam,nımıyorsun ebni ki siz diye hitap etmen gerek ne bu samimiyet gençsin bide burdan başka istanbul yokAnlıyorum canım yabancılar demesı banada garıp gelıyor yasını bılmeden abla denmesı ama sen kafana taktıkca gelır senı bulur
küçükler kendi yaşıtların diyince hoşunuma gitmiyor ya ufak çocuklar teyze diyolar demeselerde ben zorla teyze dedirtiyorum aban gençler demesinOtobuste bayanlara oncelik verilir kizlar bu bir nezaket.Banada abla derler cok kucukler teyze der.Hosuma gider benim acikcasi :)
ülke olarak çığır aşıyoruz yeminle yenge ne ya töbe allahım yok nine desin kökten kapatalım mevzuyuBana yenge dedi kardeşimin arkadaşı. Annesi sandı koca kızın
15 yaş yenge töbe allahım ya ülkece garip insanlarız samimiyiz yoksa hitap şeklimi bilmiyoruz anlamıyorumAhahah . O değil herkes bana 15 yaşında gıbısın der . Yengeeee dıyorlarr
samimi olmaya çalışırken cozutan bir ülkeyiz bence canım15 yaş yenge töbe allahım ya ülkece garip insanlarız samimiyiz yoksa hitap şeklimi bilmiyoruz anlamıyorum
büyüklere bişey demiyorum 30 yaş üstüne balası diye hitap ediyorlar büyüktür adam ne diyecek ama gençler abla ne siz demek zor olmasa ki 3 harf abladan kısa ağızları yorulmasın hep iyi niyetNe desin şimdi koca göbekli bıyıklı sakallı adamlar küçük hanim mi desin matmazel mi desin
Misafir çocuğu iste napacan.hahaha bu benden de kötüymüş ben olsam kolasına tükürürdüm
annesinin suçu böyle konuşmasını izin verdiği için yetiştirememişMisafir çocuğu iste napacan.
ne güzel yer vermiş işte. ne takılıyorsun ona buna. geç otur güzelce ohh miss. şahsen hiç sevmem ayakta gitmeyi aksi gibi yer verene de pek rastlamadımişte orda ipler kopuyor gel abla otur ulen aynı yaştayız yer verme ne
yer vermesi güzel kibar çocuk ne kadar da diyorum belki yürüycem sana abla diyince ağzının ortasına vurasım geliyorne güzel yer vermiş işte. ne takılıyorsun ona buna. geç otur güzelce ohh miss. şahsen hiç sevmem ayakta gitmeyi aksi gibi yer verene de pek rastlamadım
doğrudur ama gençler demsin ya yaşca büyük olnalar diyor rahatsız olmuyorum ama kendi yaşıtlarımın abla demesi tuafıma gidiyorKeşke hergün bana otobüste, bırak ablayı teyze anne gel otur deyip yer verseler. Asla rahatsı olmazdım, sağol evladım der otururdum.
Şaka bir yana kötü anlamda söylenmiyor abla. Belki size tuhaf ama sizin yanlış anlamanızı istemedikleri, yada onlardan rahatsızlık duymanızı istemedikleri için abla diyerek rahat olmanızı sağlamaktır amaçları. Olumsuz düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?