Abla olmak.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Çok konu açıyorum biliyorum ama burası beni rahatlatıyor. Sağlıklı bir aile yapım yok hem de hiç. Evde herkes adeta birbirinin açığını arıyor gibi. Dün instagram 'a fotoğraf atmıştım ondan önce bi kaç kere daha. Oldukça normal fotoğraflar. Sabah kardeşimin bana yazdığı mesaj "İnternetten kendini pazarlama!". Çok zoruma gitti. Cevap bile vermek istemedim. Çok yoruldum ailemi çok düşünürüm bunu samimi söylüyorum asla memlekete giderken boş gitmem hepsine hediyeler alırım. Hiçbirinin hicbirsey de içi kalsın istemem. Ama olmadı yaranamadim. Bu iyi niyetimi asla görmediler. Bende bi öğrenci olmama rağmen, mastaflarim olmasına rağmen hepsi sürekli benim onlardan para kaçırdığımı, burada günümü gün ettiğimi düşündüler. Evde hizmetciydim onlara. Evet doğru değildi farkındayım ama herseylerine koşardım abla şunu getir deseler kiyamazdim ama bi kere yapmasam kötü oldum. Bıktım nankörsuzlukten. Bıktım onların bir lafını kafaya takip üzülmekten. Bıktım canımı da versem onları memnun edememekten.

Valla kardeslerim icin canimi veririm ama oyle bi mesaj atsa canini yakarim. Ne demek o oyle ya. Ayrica ogrencisin sen hangi ogrencinin babadan zengin degilse para varmis? Sen niye bu kadar ezdiriyosun kendini? Tamam ailen ama hicbiri senden daha degerli degil.

Bana değil herkese aynı. Bi laf diyorum bu insanların canı acır demiyor. Artık kaale almıyorum ama üzülmemek elde değil çok canımı sıkıyor

Fotoğraflar abartılı gelmiştir muhtemelen.Takmayın siz de.Ya da haddini bildirin kardeşinize.
Yaptığınız iyiliklerle bunun alakası olmamalı.
Gerçekten hiç bir abartısı yok tesettürlü biriyim zaten. O kadar bıktım ki onun bu kendini bilmez laflarindan ister istemez genelleme yapıyorum

Yuhh kardeşim bana kendini pazarlama diyecek ben de susacağım, birşey yazmayacağım. Paralarım onu be. Bu itham ne demek farkındasın di mi? Nasıl susar ve böyle naif naif "Abla Olmak" diye konu açarsınız anlayamıyorum. Ben konu açsam başlığı "dengesiz kardeşlerim" olurdu.

İyi niyetten öleceksiniz farkındasınız dimi? Biraz iyi niyetinizi şöyle bir köşeye koyup sana laf koyanların ağzının payını verme vaktin gelmiş canım, kardeş mardeş deme geçir sıradan şunları. Yoksa daha çok tepenize binen olur...

Normalde gereken cevabı veririm ama artık onunla uğraşmak istemiyorum. Bi laf diyecek yine üzülcem. Onu kaale almamakla en kolay yolu benim için

Gerçekten hiç bir abartısı yok tesettürlü biriyim zaten. O kadar bıktım ki onun bu kendini bilmez laflarindan ister istemez genelleme yapıyorum
İstediği kadar abarti olsun söylenecek hatta soylemese bile içinden gecirilecek bi düşünce değil
Ablam var benimde canımı veririim onun için
Bazen insanlari anlayamiyorum
Bu nasıl bi laf bu ne demek çok ayıp hiç ama hiç olmadı
Tavrinizi ortaya koyun ve alindiginizi sert bi şekilde gösterin onada hatasini anlasin
Sende uzme kendini yanlış yapan sen degilsin o

Sana o kelimeyi nasil kullanabilir kardesin.
Bende kardesime canimi veririm canmdir herseyimdir 20yasinda ama bana aslaaa bu cumleyi kuramaz.
Hem saygidan hemde sonu fena olurr sozlerim agir olur.
İste onu anlayamiyorum. İnsan ablasına bunu nasıl der ? Nasıl bir anlayış bu.. Hani anlayacak ablam haklı diyecek bir insan olsa susmam gereken tepkiyi veririm ama onda öyle bir incelik yok.. Kendimi yormak istemiyorum artık onun için

İnanın o kadar yoruldum ki. İnsanın ailesi kendisine düşman olursa kime tutunacak şu hayatta ? Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artik

Normalde gereken cevabı veririm ama artık onunla uğraşmak istemiyorum. Bi laf diyecek yine üzülcem. Onu kaale almamakla en kolay yolu benim için

İşte demek ki ağzının payını tam veremiyorsun ki böyle tepene çıkmış. Burada suçlu olan o ve sen üste çıkamayacak şekilde onun ağzının payını vermezsen bunu yapmaya devam eder. Sen asaletinden susarsın, karşındaki ben susturdum zanneder derler, işte kardeşin suçlu olduğunu ve bunu da senin kabul ettiğini sanıyor. Bu yüzden de en küçük fırsatta seni ezecek.

Yok ben uğraşamam diye diye tepenize çıkmışlar. Mesaj yaz de ki bana bir daha böyle aşağılayıcı, yollu olduğumu ima edici laf sokarsan hakaret davası açarım, haddini bil de. Sen kimsin bana yollu dersin hadsiz de. Bakalım nasıl üste çıkıyor???? Cevap olarak aa deli ne diyorsun, saçmalama dersen tabi üste çıkar...

İnanın o kadar yoruldum ki. İnsanın ailesi kendisine düşman olursa kime tutunacak şu hayatta ? Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artik
Aile herseydir canim benimde zaman zaman ailemle sorunlarım oluyo hayat bu başımıza ne geleceği belli değil
İşte bu yüzden güçlü olmalıyız kimsen yoksa kendine tutunmalisin
Ve bol bol dua et ben öyle yapıyorum bu tür durumlarda
İnsan kendi basinada mutlu olmayi bilmeli ve kendini koruyup savunmali

Kesinlikle. Hayırlısı diyorum sadece. Allaha havale ettim kardeşimi

Babama şikayet etmiş bir de beni. Ama babam anlayışlıdır beni aradı baba bana bunu nasıl diyebilir dedim. İnsan değil o kızım dedi. Ailecek ona laf anlatmak istemiyoruz artık çok yordu bizi. Eleştirmek ve aşağılamayi yaşam tarzı olarak benimseyen biriyle artık gerçekten muhattap dahi olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…