• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABLA TAVSİYESİ..SİZCE NE YAPMALIYIM

zaten sizin fotonuza hastayım..ben de önceden o haldeydim çıtı pıtı enerjik..şimdi elimi kaldırcak halim yok inanın..
Aman benim de yok bakma , her an profil fotosu gibi 32 diş gezmiyorum
Hatta uykusuzum, gece beşik sallamaktan
Çok yorgunum, gündüz işe git gel yapmaktan
Ama hayat güzel herşeye rağmen yaşamaya değer :KK54:

Ya bende bu konularda katiyimdir. Hani cinselliği evlenmeden Yaşar isem(ki Rabbim korusun) toparlanamayacağımı biliyorum. O yüzden bu konuda çok dikkatli davranıyorum. Ha ola ki hayat bu ne getireceği belli olmaz, bu kadar da yapmam yahu :KK57: ne intihari kendinize gelin!! O Ada'mla da sakın ama sakın 1 günlüğüne bile olsa evlilik falan yapmayin. O düpedüz kafayi yemiş. Ne büyü yapmasi, ne kitabı nelerle uğraşıyor bu insanlar o_O

doğru soyluyorlar aslında ya ıntıhar ya evlenmek baska cıkarım yok dıyorsan evlen bari
2,3 ay ıdare eder boşanırsın aılenede laf getırmemıs olursun.ölmekden daha ıyı bır çare yada hiç evlenmezsın belkı gunun bırınde herseyını paylasabılecegın bırı cıkar karsına ve o zaman hayallerın gercek olur

Can dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
Bir şeyler yaşamissiniz keşke. Bu sizin ozeliniz olarak kalsaydı ayrıca birşey yapmışsın yaptığın şeyin arkasında durmam lazım bunun için canından mi olacaksınız sizi bu halinizle kabul edecek birini mutlaka bulursunuz illa bakire mi olmanız lazım bunun için olunmez aileniz bu kadar baskici madem hiç yapmayacakdin kardeşim madem yaptın ya bununla yaşamayı öğren hayata don yada diktir sahte bi evlilik kur denilecek başka bir şey yok silkenin kendinize gelin evlilik öncesi ilişkiye birşey dediğim yok ama bu kadar da hayat dan vazgeçilmez bunun için

Evlenip niye boşanıyosunki. Evlenmişsin işte evli kal bari:KK70:
Sevmiyomuş artık çünkü
Ama millete laf anlatmaktansa evlenip boşanırım diyo sanırım

Can dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
saçmalama ya git polise başvur canına yettiyse

Ya yeminle sizin gibilere saf mı desem cahil mi desem ne desem bilemiyorum.
Yahu kaçıncı yüzyıldayız. Biraz açın gözlerinizi uyanık olun.
Ay yeminle sizin gibi hemcinslerimi gördükçe ben ümüğünüzü sıkasım geliyor.
Dik durun biraz yaşadığınız yaptığınız şeylerin arkasında durun. Yapmışsın bir halt içinde tut. Önüne bak.
Allah sana akıl fikir versin.

Abla tavsiyesi benim hiç hoşuma gitmeyen bir tavsiye işin açıkcası.
Evlenip ayrıldığında çok iyi bir duruma mı düşeceksin.
Ben senin yerin de olsam anlatmazdım bile.
Kırıp dizini oturacaksın . Bu devirde kimse iki bacak arasına bakmıyor.
Ya da öyle bir hataya düşmeyecektin. Bak 3 senelik ilişkim var birlikte 3 yaz tatile gittik
Ben sınırlarımı belirledim , o da bana zorla bişey yapmadı.
Neyse olan olmuş ama namus orada değil.
O yüzden madem ailenin yanında mutlu yaşamak istiyorsun o zaman bu seninle bir sır olarak kalacak ve kimseye bahsetmiceksin.
Aileni üzmek istemiyorsan tabiki.
O ablanın tavsiyesine uyup evlendin diyelim , ya koca diye evlendiğin ayrıldığında başına bela olursa.
Ya sen kız değildin ailene bundan bahsederim diye sana tehtidler savurursa.
Beterin beteri var.
Bence sen bir an önce bu sırrı kalbine göm ve hayatına devam et.
Ağlamakla sadece kendini kahredersin.
İntihar ettikten sonra ya kız olmadığın ortaya çıkarsa , geride bıraktığın ailen ne durumda olur biliyormusun.
Biraz mantıklı düşün ve kendine gel artık

Kendini daha iyi mi hissedersin evlenip boşanınca millete perde adına
Bilmem o süreçlerde kolay değildir herhalde
Ya intihar ya evlenip boşanma diyosan, evlen bari
Sadece bu duruma odaklıysan sen ve çevren nasıl oldu onu da anlamadım
Ama niye bundan sonra başkasıyla evlilik haram bana modundasın
birisinin vucuduma dokunması fikri bile iğrenç geliyor..karşı cinsi tırnağıma bile değdirtmem bundan sonra

ablam kafamı karıştırdı aslında evlenip boşan o zaman aklanırsın dedi..zaten çalışıyorum muhasebe firmasında..işletme mevzunuyum..hadi çocuk orda burda der babanın kulağına gidrse o daha çok kötü diyor..ama ben o adamdan tiksiniyorum..kpss düşünüyorum..bu psikolojiyle olur mu bilmiyorum..aklım karman çorman..bir yanım ömrünün sonuna kadar ailenin yanında kal diyor..bir yanım vicdan azabı..
Ya böyle geri zekalı insanlara derdini anlatıp, sonra onların dedikleriyle iyice dertlenmek niye?

Esin kardeşim ne desek sana fayda etmiyor. Kendi bildiğinden, gördüğünden şaşmıyorsun, ama ben son bir kez daha yazıcam.

1. Bakire olmayan bir sürü insan evleniyor. Çoook örnekleri var.
2- Hadi hiç evlenemedin diyelim, senin şu hayatta tek var edilme amacın bir adama kadın olmak mıydı? Bu olmuyorsa hayatının anlamı kalmıyor mu? Seks'ten / aile olmaktan başka güzel, yaşamaya değer bir sebep yok mu?
3-İçtin hapları, ebedi uykuya daldın, hadi sana değer verenleri de hiç umusamadın, sen kendin huzur içinde sonsuza dek uyuyacağına inanıyor musun bari?

Son düzenleme:
bu konuyu kafandan atmaya çalış. hayatına işine bak.
ailen bunu duyarsa üzülür sana kızar ama ya sen intihar edersen ne hale gelirler, onlara bunu yapmaya hakkın yok.
bir hata yapmışsın evet bu da senin imtihanın, daha büyük hatalar yaparak hem bu dünyanı hem ahiretini karartma.
yarın karşına biri çıkar sana herşeyi unutturur.

Ya şu fal , büyü gibi konuların yasak olduğunu bilmiyor musunuz. İnsan konu açarken o kuralları bir okur.
İntihar ederek huzura ereceğini mi sanıyorsun? Böyle şeyleri kimseye anlatmamalı o kadına neden anlattınız ki.
Yıl 2016 olmak üzere hala bu kafada insanlar var. Bakire olmayıp evlenen onlarca arkadaşım var. Cok mutlular. Kadın size yardım ettiğini mi sanıyor ? Daha çok psikolojinizi bozmuş.

Olabilir. Kııız esin sakın kredi falan çekme evlenirken. Sonra bağımlı kalırsın adama
bilmiyorum canım aileme laf gelmesin diye evlencem diyorum ama o adamdan tiksindim yani..laf arasında senin adına borç yaparım sana evrak imzalatırım seni hapse attırırım diyen bir adam bu yani..bir de zaman zaman yanında birilerini görüyorum diyen dünyadan olmayan halüsülasyon gören bir adam..Allahım kim senin başına vermesin

Ya Allah aşkına evlenmeseniz ne olur. Sırf ben evlenemicem düşüncesi ile insan yaradanın verdiği cana kıyma düşüncesini nasıl aklından geçirir ?

Ya böyle geri zekalı insanlara derdini anlatıp, sonra onların dedikleriyle iyice dertlenmek niye?

Esin kardeşim ne desek sana fayda etmiyor. Kendi bildiğinden, gördüğünden şaşmıyorsun, ama ben son bir kez daha yazıcam.

1. Bakire olmayan bir sürü insan evleniyor. Çoook örnekleri var.
2- Hadi hiç evlenemedin diyelim, senin şu hayatta tek var edilme amacın bir adama kadın olmak mıydı? Bu olmuyorsa hayatının anlamı kalmıyor mu? Seks'ten / aile olmaktan başka güzel, yaşamaya değer bir sebep yok mu?
3-İçtin hapları, ebedi uykuya daldın, hadi sana değer verenleri de hiç umusamadın, sen kendin huzur içinde sonsuza dek uyuyacağına inanıyor musun bari?
canım arkadaşım çok teşekkür ederim her yazılanları kafama kazıdım..inan hayatıma böyle devam ettiriyorum iyiyim derken bir acaba daha mı kötü olacak acaba lar var kafamda bilmiyorum..hayat neler gösterecek bilmiyorum..yarın nasıl uyanıcam onu da bilmiyorum..ama iyi ki varsınız...iyi ki yanımdasınız..

öncelikle biraz sakin olur musunuz? yani artık bakire degilsiniz diye dünyanın sonu mu bu? eger çalısabilecek durumdaysanız bence farklı bi yere çalısmaya gidin. ya da ünv. okumadıysanız oturun sınava hazırlanın ve farklı bi şehirde okuyun. yani o ortamdan uzaklaşın mümkünse. ben zamanında kaç erkekle birlikte olup sonrasında evlenen, çoluk çocuga karısan çok kişi tanıyorum. kaçıncı yüzyıldayız artık beyninizdeki şu örümceklerden kurtulun.

Back
X