- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
Bak bir yarın bile olmayabilir Esin. Hiç bişeyin garantisi yok. Kimse bugün ölebilirim diye güne başlamıyor, kimse küçücük şeylere günlerce takılırken, birgün büyük hastalıklarla, dertlerle uğraşacabileceğini düşünmüyor.canım arkadaşım çok teşekkür ederim her yazılanları kafama kazıdım..inan hayatıma böyle devam ettiriyorum iyiyim derken bir acaba daha mı kötü olacak acaba lar var kafamda bilmiyorum..hayat neler gösterecek bilmiyorum..yarın nasıl uyanıcam onu da bilmiyorum..ama iyi ki varsınız...iyi ki yanımdasınız..
Bak bir boy aynasına, süz kendini. Gözlerinin içine bak özellikle, ruhunu hisset. Gencecik sağlıklı bir insansın. Süper bir şekilde donatılmışsın. Sonsuz olasılıklar var değerini bilen bir insan için. Dışarda güzel bir hayat var, deniz var, insanlar var, mevsimler var, gitmediğimiz yerler, tadmadığımız tatlar, gözlerimizin henüz değmediği dostlar var.
Bu kadar hesaplı olma, sadece bugününü en dolu şekilde yaşamaya bak. Ahlarla vahlarla harcadığın hergün, ömür takviminden çöpe attığın bir sayfadır.
Senin değerini kimse biçemez. Ne o derdini anlattığın kadın senin hakkında bir yargıya varabilir, ne de bir erkek sana not biçebilir. Kendi değerini kendin belirleyeceksin. Hayatta yaşarak kendine kattıklarınla ve dokunduğun hayatlarla olacak bu. İşlevsiz bir doku parçasıyla değil.