Ama evetJessey istemeyerekmiş o kısmı doğru hatırlıyorsun
Birlikte olduktan sonra da terk eden taraf nişanlısı olmuş hatta
ee bu durumda neden hala evlen diyormuş akrabası.kızağız nasıl evlenecekmiş adam terk etmiş zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama evetJessey istemeyerekmiş o kısmı doğru hatırlıyorsun
Birlikte olduktan sonra da terk eden taraf nişanlısı olmuş hatta
Can dostlarım eski konularımı da hatırlamışsınız..başımdan geçenleri ve ruh halimi siz benden çok iyi biliyorsunuz..babam hep derdi kızım güvenme kimseye..iyi insanlara bile babam güvensizlikle yaklaşırdı..meğer babam haklıymış..bir kere biz köyde traktörün üstündeyken annemin pantolonunun yırtılması sonucu oruspu diye dövmüştü..ve ben böyle bir aileden geldim..tek birine güveneyim o da eşim olsun dedim..bu adama çok güvendim..kısa süreoe aşık oldum..inandım..ailemle birlikte olduğumda evime girdi çıktı o güveni verdi bana..benim ekmeğimi yedi yaa..bi insan bunu yapmaz dedim..sonuç olarak halim ortada..psikoloğa gitmedim..buradan sizden çok yardım aldım..ALLAH RAZI OLSUN..teker hepinizden..benim geldiğim yerde nişanlıma benzeyen kimse yoktur..hepsi dürüsttür..ben bunun altında ezildim..hayat bana ne sunacak bilmiyorum..işimden bile olacak kıvama geldim..bazen psikolojim alt üst oluyor..ama şu yazdıklarınızla daha iyiyim..en büyük gücü siz verdiniz bana..Burada çok öneriler verildi
Konu sahibi hala aynı yerde ilerleme yok
Tedavi de olmuyor galiba
kendi kendine Ya da buraya yazarak destek almaya çalışıyor demek ki bizim yazdıklarımız da yetmiyor
Hayata devam etme gücünü bir bulabilse zaten çözülecek de
Ama Hala aynı yerde takılı kalmış
ee bu durumda neden hala evlen diyormuş akrabası.kızağız nasıl evlenecekmiş adam terk etmiş zaten
Can dostlarım eski konularımı da hatırlamışsınız..başımdan geçenleri ve ruh halimi siz benden çok iyi biliyorsunuz..babam hep derdi kızım güvenme kimseye..iyi insanlara bile babam güvensizlikle yaklaşırdı..meğer babam haklıymış..bir kere biz köyde traktörün üstündeyken annemin pantolonunun yırtılması sonucu oruspu diye dövmüştü..ve ben böyle bir aileden geldim..tek birine güveneyim o da eşim olsun dedim..bu adama çok güvendim..kısa süreoe aşık oldum..inandım..ailemle birlikte olduğumda evime girdi çıktı o güveni verdi bana..benim ekmeğimi yedi yaa..bi insan bunu yapmaz dedim..sonuç olarak halim ortada..psikoloğa gitmedim..buradan sizden çok yardım aldım..ALLAH RAZI OLSUN..teker hepinizden..benim geldiğim yerde nişanlıma benzeyen kimse yoktur..hepsi dürüsttür..ben bunun altında ezildim..hayat bana ne sunacak bilmiyorum..işimden bile olacak kıvama geldim..bazen psikolojim alt üst oluyor..ama şu yazdıklarınızla daha iyiyim..en büyük gücü siz verdiniz bana..
Can dostlarım eski konularımı da hatırlamışsınız..başımdan geçenleri ve ruh halimi siz benden çok iyi biliyorsunuz..babam hep derdi kızım güvenme kimseye..iyi insanlara bile babam güvensizlikle yaklaşırdı..meğer babam haklıymış..bir kere biz köyde traktörün üstündeyken annemin pantolonunun yırtılması sonucu oruspu diye dövmüştü..ve ben böyle bir aileden geldim..tek birine güveneyim o da eşim olsun dedim..bu adama çok güvendim..kısa süreoe aşık oldum..inandım..ailemle birlikte olduğumda evime girdi çıktı o güveni verdi bana..benim ekmeğimi yedi yaa..bi insan bunu yapmaz dedim..sonuç olarak halim ortada..psikoloğa gitmedim..buradan sizden çok yardım aldım..ALLAH RAZI OLSUN..teker hepinizden..benim geldiğim yerde nişanlıma benzeyen kimse yoktur..hepsi dürüsttür..ben bunun altında ezildim..hayat bana ne sunacak bilmiyorum..işimden bile olacak kıvama geldim..bazen psikolojim alt üst oluyor..ama şu yazdıklarınızla daha iyiyim..en büyük gücü siz verdiniz bana..
o da öyle kendince bir çözüm bulmuş işte hani evlenmeden önce birlikte oldu denilmesin diye
zorla evlendirelim baskı yapalım dedi adama..babamın yüzünü yeteri kadar kararttım bir daha onların kapısını çalmak istemiyorum..tekrar yüzlerini yere geçirmek istemiyorum..ee bu durumda neden hala evlen diyormuş akrabası.kızağız nasıl evlenecekmiş adam terk etmiş zaten
zorla evlendirelim baskı yapalım dedi adama..babamın yüzünü yeteri kadar kararttım bir daha onların kapısını çalmak istemiyorum..tekrar yüzlerini yere geçirmek istemiyorum..
ne çözümü adam yok ki ortada
evet öyle bir zihniyete sahip kendi inkar ederben bir şey mi kaçırıyorum adam yok ortada akraba evlen boşan diyor.evlenmesi için bu adam bu kıza bunu bunu yaptı demek lazım millete.sonra adam inkar edecek kız daha kötü duruma düşecek
İşte anlamıyor ki o abla
Gidip adama yalvaracaklar evlen diye konu sahibinden onu istiyor galiba o abla
şu an da yerim yatağım yok.biliyorum..çok çabuk kandım ve çok çabuk aşık oldum..anneme her gün ölmek istiyorum diyorum..sırf onun için ölünmez diyor..bizim için yaşa diyor..bir ömür boyu onlara bakmaya razıyım ama bu vicdan azabı beni bitiriyor
O değil. Onun düğününe 1ay vardıAnnesi aman kızım dikkatli ol diye izin veriyordu sonra olanlar oluyordu diye bi konu hatırlıyorum da yani onun Esin olup olmadığını bilmiyorum ?
Tabi tabi yayın herkese. Sonra çık işin içindenablam bizim aile bunu kaldırmaz çevremizde kaldırmaz..büyük halama da söyliyelim o bu işi halleder sen bu kızı kirlettin evlencen diye.iş yerine gideli dedi..kafamızda çözüm üretmeye çalışıyoruz..ablam evlen boşan diyor..yüzün ak o zaman diyor..ben o adamdan tiksiniyorum artık..ablama bırak hiç üstünü açma..zaten bu adam bana iftira atar..başka birisiyle birlikte olmuş diye..ki öyle bişey yok asla..tek çözüm noktam arkadaşlar çalışıyorum..parasal yönden daha iyi yerlere gelmem ve kendimi geliştirmem daha çok..hayatımda bir acı olarak kalacak bu..dün özgecandan bahsetti..tecavüzcünün suratını yırtmış namusunu korumak için şehit mertebesinde diye içim acıdı..ama gerçekten öyle..