• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABLA TAVSİYESİ..SİZCE NE YAPMALIYIM

ablam bizim aile bunu kaldırmaz çevremizde kaldırmaz..büyük halama da söyliyelim o bu işi halleder sen bu kızı kirlettin evlencen diye.iş yerine gideli dedi..kafamızda çözüm üretmeye çalışıyoruz..ablam evlen boşan diyor..yüzün ak o zaman diyor..ben o adamdan tiksiniyorum artık..ablama bırak hiç üstünü açma..zaten bu adam bana iftira atar..başka birisiyle birlikte olmuş diye..ki öyle bişey yok asla..tek çözüm noktam arkadaşlar çalışıyorum..parasal yönden daha iyi yerlere gelmem ve kendimi geliştirmem daha çok..hayatımda bir acı olarak kalacak bu..dün özgecandan bahsetti..tecavüzcünün suratını yırtmış namusunu korumak için şehit mertebesinde diye içim acıdı..ama gerçekten öyle..
Bence ablan sussa daha iyi olacak

Ah Esin ah, konularına bi göz attım da ne desem bilemedim
Öncelikle doktor işini unut Antalya Ankara filan hikaye, gönlün önemli olan
Bir yanlışı diğer yanlışla kapatamazsın
Gideceksen de psikologa git mümkünse

İstemeyerek oldu diyorsun ailene bunu söylemende ne gibi sakınca var
Vay neden tecavüz ettiler diye bir de onlar mı döver

Bundan sonra her sakalı çıkana güvenme, hatta biz sakalsızlara da güvenme
Mahalle baskısı fazlasıyla var üzerinde tamam ama senin suçun yok önce bunu aklına kazı
Ama üstünü örtmek adına doktora gidersen o zaman sende eski nişanlın gibi milleti kandırmış olursun

Çok üzgünüm ama hiç bi çözüm yolun normal değil
Kah operasyon kah intihar diyosun
ne yapayım pamuğum ne yapayım

İki kişinin bildiği şey sır değildir. Söyleme sırrını dostuna, o da söyler dostuna. Bak bu da sana bir hayat dersi olsun...

ne yapayım pamuğum ne yapayım
Pamuk dediğim ben değilim kızım
Esin, kendin yazmışsın çalışıyorum ve daha iyi yerlere gelmem lazım diye
Tek mantıklı cümlen de bu bana kalırsa, buna yönel. Boş kalmamaya bak
Ablan aklını kendine saklasın mümkünse, dağıtacak kadar yok

şu an üstünü kapatmaya karar verdim..bir daha kimseye açmicaz..bu ikimizin arasında sır olarak kalacak..tabi nereye kadarlık bir sır olabilirse...şu an iyiym..

sakın sakın dolduruşa gelme eline bir şey geçmez.

İki kişinin bildiği şey sır değildir. Söyleme sırrını dostuna, o da söyler dostuna. Bak bu da sana bir hayat dersi olsun...
yok o söylemez onu kesin biliyorum..hatta bir alt katta bir üniv.kızın başına aynı şeyler gelmiş başka birisiyle evlenmiş..bir yandan morelde veriyor..kendime dayan esin diyorum bu kadar mücadelen vardır bir mertebesi..Allah kimseyi şaşırmasın

Ölüm falan düşünülür mu hiç. Beş paralık bir adam için. Sen ailen için ne kadar kiymetlisin bir bilsen. Önce bu düşünceleri kafamdan çıkar. Bu durumuda herkese anlatma. Özelin o senin. Ölümden başka herşeyin bir çaresi vardır.tatlı canına kiymaya hiçç değmez,emin ol. Bol bol dua et, tövbe et, Allah bir kapı açacaktır sana.

Pamuk dediğim ben değilim kızım
Esin, kendin yazmışsın çalışıyorum ve daha iyi yerlere gelmem lazım diye
Tek mantıklı cümlen de bu bana kalırsa, buna yönel. Boş kalmamaya bak
Ablan aklını kendine saklasın mümkünse, dağıtacak kadar yok
sen daha çok pamuğa benziyorsun ama..bilemedim çekirge diyeyim o zaman

Can dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
Ailemin bütün sermayesi benim demişsiniz, bunu düşünerek hareket edecektiniz, hata yapmışsınız, artık ah vah etmeyin, ölümü düşünmeyin, yeniden ailenizin sermayesi olmak için var gücünüzle çalışın, çabalayın.

Can dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
Yasadiklarin cok zor Allah yardimcin olsun.
Hayatimi nasil kurtaririm diyecegin yerde tutup bide intihar yontemi arastirmissin.
Tecavuz oldugunda neden sikayet etmedin ki? Suan bunlari yasiyor olmazdin.
O aile buyugu farketmis durumunu madem ayni evin icinde yasadigin ailen nasil farketmiyo?

olayı nasıl çıkmaza sokmuşsunuz yok saysanız aslında her şey bitecek.

1. Geleceği değil haz süleyman'ın kitabı alemlerin efendisi bile bilemez.
2- Hatalar insanlar içindir olmuş bitmiş.artık geriye değil ileriye bakacaksın.
3- Allaha inancın varsa intihar bitiş değil başlangıçtır.bunu bilmen gerekir.
4- Hiç kimse namusunu 22 yaşındaki kardeşi annesi babası için korumaz kendi için korur.

artık ileri bakacaksın sil herşeyi kafandan.yep yeni bir sayfa aç kendine.....

hayat devam ediyor..

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşman” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

1. Geleceği değil haz süleyman'ın kitabı alemlerin efendisi bile bilemez.
2- Hatalar insanlar içindir olmuş bitmiş.artık geriye değil ileriye bakacaksın.
3- Allaha inancın varsa intihar bitiş değil başlangıçtır.bunu bilmen gerekir.
4- Hiç kimse namusunu 22 yaşındaki kardeşi annesi babası için korumaz kendi için korur.

artık ileri bakacaksın sil herşeyi kafandan.yep yeni bir sayfa aç kendine.....

hayat devam ediyor..

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşman” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

FallenAngel FallenAngel im ne yaptın düştün mü uçtun mu?

Back
X