- 13 Kasım 2015
- 247
- 112
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkışşşşşşşşşşşşToplumsal cinsiyetcilik rolleriyle kadınların bu doğuştan gelme incecik zara bu kadar takılmalarını hiç anlamıyorum, yani bazı insanlarda oluşmuyor, bazılarında kan bile gelmiyor bu düşünce bana biraz çağ dışı geliyor. tabii dinsel boyut ve KADININ KENDİ MANEVİ DEĞERLERİNİ dışında tutuyorum.
bu kadar büyütecek bir şey yok, adamı sallayın, kimse siz evlenmeden ilişki yaşadınız diye sizi öldüremez ya da bunun için ölmez. duyulmamasnı istiyorsanız tepkilerden kaçının.
Not : Sizi bekaretiniz için hediye paketi gibi alacak birini değil, ruhunuzla sevecek güzel yürekli insanla olun.sevgiler
müneccimsiniz maşallah..yazdıklarımdan bunu çıkarmışsınız..kişi kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş..1 dk sonra kişi ne yaşayacağını bilemiyor..maalesef Rabbim insanlara öyle bir mucize bahşetmemiş..bence senin baştan devreler bozukmuş Esin'cim. yapçak bişi yok.
beni üzen arkadaşım kişiyi gözü kapalı sevmem..bir de çok sevmem.beni sahiplenmesinden sonra güvenmem..ve sonradan böyle bir kazık yemem..Allah nasip ederse Allah yolundan ayrılmicam..Sadece ilgi ve alakayı üzerime çekmek istediğim için sana yalan söyledim aramızda böyle birşey olmadı psikolojim cok bozuk kendimi cok yalnız hıssedıyorum falan filan diyerek olayı abartın ve soyledıgınızın yalan oldugunu o akrabanıza anlatın konu kapansın gitsin.
Unutmayın ki hersey son nefesımızı verdıgımızde baslıyor aslında burda 2 3 ınsan ne der naparım dıye cekemem bu tarz seylerı dıye dusunuyorsunuz ıntıhar edınce ahırette napıcaksınız oturun bunları okuyun arastırın derim.
Hıc kımse ıcın degmez hayat sızın hayatınız
İnşallah dua ile atlatmaktan başka çarım yok..yeri göğü ayakta tutan dua biliyorum..kuran falan da okuyorum.ama bu kişiyle karşılaştıktan sonra herşey ters gitti.aklım uçtu sanki..hiç evlenmeyi bile düşünüyorum artık.kaldıramicam çünkü bunu..gelecek ne gösterecek bilmiyorum..İste bizim dinimiz oyle yuce bir din ki yaptiginiz hatalari gunahlari kimseye soylemeyin diyor.
Buyuyu de yasaklamis. Gelecegi gormusmus. Hz.Suleyman zamaninda kagit yoktu ne kitabi Allah askina boyle sacma sapan seylere de inanmayin.
Sen tovbe et. Allah karsina dogru birini cikarir insallah. Ama tovbe et. Bol bol et. İnsallah o akrabanin da bir sekilde hafizasindan silinir. Olmayacak sey degil. Allah isterse her sey olur.
Bol dua ile bu durumdan kurtulursun insallah..
çevrem muhafazakar ve bende öyle çok çevresi olan birisi değilim asosyalım..akrabalarımla bile fazla görüşmem..bu olayların aniden gelişmesi ve benim böyle bir karakterde olmamam kendimle çatışmama itti..okumuş birisinin bu tür düşüncelerle konu açması beni çok şaşırttı.cahil desem değilsin ,yaşın küçük desem değilsin,
teşekkür ederim öğretmen olmanıza rağmen karşınızdaki kişiyi yetiştirme ve telkinde bulunma çabanızı olağanüstü buluyorum..hayatta her şey insanlar için..insanın olmadık şeyler ve insanlarla karşı karşıya gelebiliyor..Adam tecavüz etmemiş yemeseydin o haltı. İntihar ne ya bu kadar zayıfsan ne kalkışıyorsun altından kalkamayacağın şeylere. Bi nane yemişsin madem o annene yazık onun için ayakta durmak zorundasın. Acınacak hiç bir halin yok.
ne dıye şimdi çagırıyorsunuz ?
seni elde ettim..senle işim olmaz fikrinde..manyak birisi..psikopat..Belki karsina başka biri cikicak ve bu durumu kabullenicek.Belki abarttigin kadar problem olmycak onun icin.Biraz sabret derim.Ailenin kulağına gideceğini sanmam eski nisanlin sorumluluk almamak için ağzını sıkı tutacaktır.Olurda duyarlarsa bi çözümü olur elbet.
Bunun meslekle ilgisi yok ben psikolog değilim Can'ım. Bi halt yediysen yok intihar edeyim yok bilmem ne gerek yok acıtasyonlara. Senin görüşünlede aynı olmak zorunda değil benim görüşüm. Ben zayıf değil güçlü insanlar yetiştiriyorum. Noktateşekkür ederim öğretmen olmanıza rağmen karşınızdaki kişiyi yetiştirme ve telkinde bulunma çabanızı olağanüstü buluyorum..hayatta her şey insanlar için..insanın olmadık şeyler ve insanlarla karşı karşıya gelebiliyor..
çok teşekkür ederim 1 sene sonraki hayalım butik falan açmak zaten..ben sadece yuva kurmak istedim onunda beni sevdiğine inandım..bilirsiniz her kızın hayali..çoook teşekkür ederim..güzel dilek ve güzel kalbiniz içincnm geçek kardeşler bile birbirini gammazlarken birine ablamdan daha yakın demen doğru değil o da insan unutma bu durum başına bu kadar belyasa diktirirsin olur biter...
psikolojin için çevreni değiştirmeni ve özellikle köy çevresi dedikodularına girmemeni tavsiye edebilirim... Belli ki bu seviyesizlikler senin kişilik yapına uygun değil, daha kimsenin birbiriyle ilgilenmediği bir ortamı hakediyorusun.
Büyü için bunalrı yapanlardan uzak dur, var korunma yöntemleri v.s. kk da konuşmak yasak bak internetten
çevrenden soyutla kendini ve kendine yeni ufuklar aç çalışmıyorsan çalış küçük yerdeysen minik bir dükkan açabilirsen aç
pembe diiz geyikelrine inanma yok kendini öldürecekmişsin yok bilmem ne .... bırak yaaa bir de biraz ksıkanılıyorsun galiba ... değiştir o çevreyi sen bir tanem