ablalar yardim

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
Biliyorum sizleru çok sıkıyorum ama yardım edici cevaplar aldığım için... az önce halama gittik orada 5 aylık bir bebek yünlü yelek giydirmis annesi ben ise 30 gunluk bebegime citcitli atlet birde giydirirsem rahat bol bir don giydiriyorum hani sıkılıyor giime geliyor sonra havale felen geçirir diye nasıl giydirmem gerekiyor babam ööört diyor annem sıkma diyor sizler nasıl yaptınız??

Biliyorum sizleru çok sıkıyorum ama yardım edici cevaplar aldığım için... az önce halama gittik orada 5 aylık bir bebek yünlü yelek giydirmis annesi ben ise 30 gunluk bebegime citcitli atlet birde giydirirsem rahat bol bir don giydiriyorum hani sıkılıyor giime geliyor sonra havale felen geçirir diye nasıl giydirmem gerekiyor babam ööört diyor annem sıkma diyor sizler nasıl yaptınız??

Tatlım bu konular forumun yeni doğan bakimi ile ilgili bölümlerinde çokça var. Ya da en azından konunu oraya acabilirsin :)

Ayrıca üşüyen çocuk havale geçirmez, aksine ateşi çıkan çocuk havale geçirir.

Bu havada yün yelek fazla. Zaten bu yün yelek neyse 49 derecede giydirecekler aman üşür diye:) bebeğin üşüyüp üşümesipini ellerinden ayaklarından burnundan anlayabilirsin. Bu saydıklaeım soğuksa üşümüş olabilir. Ama zaten çok giydirir sıkarsan çocuk bunalır huysuzlanır ağlar ve isilik olur. Sen nasıl giyiniyorsan onu da öyle giydir.

Havaya göre giydir cok sical olsa bile citcitli lari hep giyfiririm cocugun teri üstünde kalmasin. Kendim nasil giyinirsem cocugumda ayni. Bir aylik olana kadar bebekler yetiskinlerden bir kat fazla giydirilir diye biliyorum. Sizin oralarda hava nasil bilmiyorum ama ben aysklarimdan hemdn soguk alirim o ypzddn belk

Back
X