- 4 Mart 2012
- 15.946
- 37.072
- 798
- Konu Sahibi birgaripogretmen
-
Kendi açımdan düşünürdüm eğer ki çok bağlanmamışsam ayrılırdım.Tabi sebep olarak bunu öne sürmezdim. Galiba ayrıca kıskanç bir yapısı var o durumu kabul etmez ayrılırdım.Gerçekten mi? yorumlar öyle sert ki o yüzden soruyorum siz olsanız ne yapardınız peki ?
Arkadaşın maddi ve eğitimsel durumu bana göre değil ama ben bunları göz ardı ediyorum hoşlanıyorum diye çok iyi dürüst düzgün karakterli biri diye ama takıyorum kafaya saç meselesini bazen takmıyorum ama mutlaka aklıma geliyor bunu sorun ediyorum kendi içimde ona diyemiyorum, bazı tanıdıklarıma açıyorum konuyu her zaman iyi biri bulunmaz vs diyerek bi karar almamı da etkiliyorlar 26 yaş geç bi yaş mı evlenmek için yani?Kendi açımdan düşünürdüm eğer ki çok bağlanmamışsam ayrılırdım.Tabi sebep olarak bunu öne sürmezdim. Galiba ayrıca kıskanç bir yapısı var o durumu kabul etmez ayrılırdım.
Bir tane hayatımız var bari bu tercihimize kimse karışmasın ..Gönlünüze göre, iyi kalpli ,ve görüntü olarak beğenebileceğiniz biri ile neden evlenmeyesiniz.
Gerçekten aşık olsan hiç bir şeyi görmez bence gözün. Benim eşimin de farklı konularda ailemin negatif bulduğu bir dünya şey vardı; yaş farkımız 12, o lise mezunu ben üniversite ( benim için hiç önemli değil ama ailemin kesinlikle üniversite mezunu olmayan bir gelin/damat adayına alerjisi var ), mezhep farkliligimizvs derken evlenmedeni diye ellerinden geleni yaptılar ama hiç birini görmedim gözüm. 12 senelik evliyim hala da hic birine takilmiyorum bunlarin cunku hala seviyorum onu.gerçekten aşık olunca hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Aşık olmadığın bir adamla evlenmen de hiç mantıklı değil ! Evliligimleilgili tek pişmanlığım bunu eşime de söylüyorum hep 26 yaşındaydım evlendiğimde keşke az daha bekleseydim. Evlenince mecburen bir birikimine yoksa bizim gibi kira vs bir çok maddi sorun yaşıyorsun keşke az daha geç evlensevdim de ne bileyim extra bir dil kursuna falan gidebilecek param olsaydı. Kaldı ki daha 25 yaşındasın. Şimdi seni rahatsız eden şeyler yarın öbür gün diğer sorunlarla birleşince iyice gözüne batmaya başlar bir ömür pişman olursun. Karşındaki insana da haksızlık edersin..Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Asıl dikkat edilmesi gereken eğitim, kültürel denklik vs. Siz onları umursamayarak hata ediyorsunuz. Otuz yaştan sonra saçlar beyazlıyor zaten. Sizin de az kalmış beyazlamasına. Aslında duygularınızdan emin değilsiniz bence. Sırf evlenmek için evlenmeyin hata edersinizArkadaşın maddi ve eğitimsel durumu bana göre değil ama ben bunları göz ardı ediyorum hoşlanıyorum diye çok iyi dürüst düzgün karakterli biri diye ama takıyorum kafaya saç meselesini bazen takmıyorum ama mutlaka aklıma geliyor bunu sorun ediyorum kendi içimde ona diyemiyorum, bazı tanıdıklarıma açıyorum konuyu her zaman iyi biri bulunmaz vs diyerek bi karar almamı da etkiliyorlar 26 yaş geç bi yaş mı evlenmek için yani?
Bu benim diş takintima benziyor birazzzEvlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Tabi bize öğretilen Armudun sapı üzümün çöpü demeyeceksindi..fakat buna katılmıyorum..Arkadaşın maddi ve eğitimsel durumu bana göre değil ama ben bunları göz ardı ediyorum hoşlanıyorum diye çok iyi dürüst düzgün karakterli biri diye ama takıyorum kafaya saç meselesini bazen takmıyorum ama mutlaka aklıma geliyor bunu sorun ediyorum kendi içimde ona diyemiyorum, bazı tanıdıklarıma açıyorum konuyu her zaman iyi biri bulunmaz vs diyerek bi karar almamı da etkiliyorlar 26 yaş geç bi yaş mı evlenmek için yani?
20 yaşa göre baya olgunsun maşallah. Konu sahibinden feyz almasını diliyorum
Hoşlanıyorum ve daha ilerisi olsun istiyorum sadece. aşık olmak gibiBu benim diş takintima benziyor birazzzAşık falan değilsin, sevmiyorsun da. Çünkü asık olunca gözün ne saç ne diş görüyor. Buna eminolabilirsin
Çok teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu bozmasın..Tabi bize öğretilen Armudun sapı üzümün çöpü demeyeceksindi..fakat buna katılmıyorum..
Gönlünün ve gözünün ısındığıyla olmalısın..
Ve bence 26 yaş geç de değil çok erken de...
Sen kendini ve çevreni daha iyi biliyorsun.
Kafanda ki neyse onu çok iste ve olacağına inan.
Tecrübelerimle yazıyorum ben 16 yıllık evliyim ilk sevgilimle evleneceğim demiştım ve hayalimde ki adam eşimdi mezhebine kadar onu aramıştım ve şükür mutluyum..Dilerim gönlüne göre olur.
gerçekten iki seçenek arasında kaldım yarı yarıyaSen bu seni linç edenlere bakma. Sanki gerçek hayatta biri onlardan fikir istese böyle hakaret edebilecekler. Kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişler
Isınmadiysan isinmadin demektir insan gönlünü kaptirmazsa evlilik yapamaz bence çünkü ilerde bı sürü olumsuzluguna tahammül etmen gerekecektir. Evlilik bu zaten . Sevgi ve aşk olmadığında çok zor.
Yaşında çok geç değil
Ama şu da var armudun sapı üzümün çöpü diye diye birkaç sene sonra bu bulduklarını da arıyor olabilirsin o nedenle kararını doğru ver
ben de esimin saclari beyazliyor diye mutlu oluyrum zira cok cekici geliyorEvlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
İlk başta isinmadiysan sonradan çok zor. En azından benim için öyleydi.gerçekten iki seçenek arasında kaldım yarı yarıya
Aslında kimse burada arkadaşa dış görünüş önemli değildir demiyor, gerçekten seven kalbi ısınan insan saçı maçı çok da takmıyor diyor.Sen bu seni linç edenlere bakma. Sanki gerçek hayatta biri onlardan fikir istese böyle hakaret edebilecekler. Kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişler
Isınmadiysan isinmadin demektir insan gönlünü kaptirmazsa evlilik yapamaz bence çünkü ilerde bı sürü olumsuzluguna tahammül etmen gerekecektir. Evlilik bu zaten . Sevgi ve aşk olmadığında çok zor.
Yaşında çok geç değil
Ama şu da var armudun sapı üzümün çöpü diye diye birkaç sene sonra bu bulduklarını da arıyor olabilirsin o nedenle kararını doğru ver
Gerçekten kimisine çok yakışıyor kimisini de yaşlı gösteriyor..ben de esimin saclari beyazliyor diye mutlu oluyrum zira cok cekici geliyor
Ben de diyorum ki sevgili değiliz flört gibi bir şey ondan hoşlanıyorum evlenmek maksadıyla tanımaya çalışıyoruz birbirimizi, çocuk hakkında en ufak kötü bir şey demedim ona ısındım da iyi de anlaşıyoruz ama bu ayrıntıya takılıyorum dedim bu kadar sert olmanıza gerek yoktu gerçektenAslında kimse burada arkadaşa dış görünüş önemli değildir demiyor, gerçekten seven kalbi ısınan insan saçı maçı çok da takmıyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?