Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Gerçekten mi? yorumlar öyle sert ki o yüzden soruyorum siz olsanız ne yapardınız peki ?
Kendi açımdan düşünürdüm eğer ki çok bağlanmamışsam ayrılırdım.Tabi sebep olarak bunu öne sürmezdim. Galiba ayrıca kıskanç bir yapısı var o durumu kabul etmez ayrılırdım.

Bir tane hayatımız var bari bu tercihimize kimse karışmasın ..Gönlünüze göre, iyi kalpli ,ve görüntü olarak beğenebileceğiniz biri ile neden evlenmeyesiniz.

Arkadaşın maddi ve eğitimsel durumu bana göre değil ama ben bunları göz ardı ediyorum hoşlanıyorum diye çok iyi dürüst düzgün karakterli biri diye ama takıyorum kafaya saç meselesini bazen takmıyorum ama mutlaka aklıma geliyor bunu sorun ediyorum kendi içimde ona diyemiyorum, bazı tanıdıklarıma açıyorum konuyu her zaman iyi biri bulunmaz vs diyerek bi karar almamı da etkiliyorlar 26 yaş geç bi yaş mı evlenmek için yani?

Okurken konunun sosyal deney falan için açılmış olmasını, yada fake olmasını canı gönülden istedim.

Hani her fikre saygı duyarım, bazı durumlarda insanlar istemeyebilir karşısındakini. Ama saç rengi ten rengi gibi ayrıntılara takılacak kadar da toy düşünceli birinin evlenmemesi lazım bence olgunlaşıncaya kadar.

Siz zaten sevseniz saç rengi falan aklınızın ucundan bile geçmezdi, kesinlikle bırakın o adamı . O da gerçekten kendisini çok sevecek bir kadınla evlenip mutlu olsun.

Gerçekten aşık olsan hiç bir şeyi görmez bence gözün. Benim eşimin de farklı konularda ailemin negatif bulduğu bir dünya şey vardı; yaş farkımız 12, o lise mezunu ben üniversite ( benim için hiç önemli değil ama ailemin kesinlikle üniversite mezunu olmayan bir gelin/damat adayına alerjisi var ), mezhep farkliligimizvs derken evlenmedeni diye ellerinden geleni yaptılar ama hiç birini görmedim gözüm. 12 senelik evliyim hala da hic birine takilmiyorum bunlarin cunku hala seviyorum onu.gerçekten aşık olunca hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Aşık olmadığın bir adamla evlenmen de hiç mantıklı değil ! Evliligimleilgili tek pişmanlığım bunu eşime de söylüyorum hep 26 yaşındaydım evlendiğimde keşke az daha bekleseydim. Evlenince mecburen bir birikimine yoksa bizim gibi kira vs bir çok maddi sorun yaşıyorsun keşke az daha geç evlensevdim de ne bileyim extra bir dil kursuna falan gidebilecek param olsaydı. Kaldı ki daha 25 yaşındasın. Şimdi seni rahatsız eden şeyler yarın öbür gün diğer sorunlarla birleşince iyice gözüne batmaya başlar bir ömür pişman olursun. Karşındaki insana da haksızlık edersin..

Asıl dikkat edilmesi gereken eğitim, kültürel denklik vs. Siz onları umursamayarak hata ediyorsunuz. Otuz yaştan sonra saçlar beyazlıyor zaten. Sizin de az kalmış beyazlamasına. Aslında duygularınızdan emin değilsiniz bence. Sırf evlenmek için evlenmeyin hata edersiniz

Son düzenleme:
Bu benim diş takintima benziyor birazzz Aşık falan değilsin, sevmiyorsun da. Çünkü asık olunca gözün ne saç ne diş görüyor. Buna eminolabilirsin

Tabi bize öğretilen Armudun sapı üzümün çöpü demeyeceksindi..fakat buna katılmıyorum..
Gönlünün ve gözünün ısındığıyla olmalısın..
Ve bence 26 yaş geç de değil çok erken de...

Sen kendini ve çevreni daha iyi biliyorsun.

Kafanda ki neyse onu çok iste ve olacağına inan.

Tecrübelerimle yazıyorum ben 16 yıllık evliyim ilk sevgilimle evleneceğim demiştım ve hayalimde ki adam eşimdi mezhebine kadar onu aramıştım ve şükür mutluyum..Dilerim gönlüne göre olur.

Sen bu seni linç edenlere bakma. Sanki gerçek hayatta biri onlardan fikir istese böyle hakaret edebilecekler. Kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişler
Isınmadiysan isinmadin demektir insan gönlünü kaptirmazsa evlilik yapamaz bence çünkü ilerde bı sürü olumsuzluguna tahammül etmen gerekecektir. Evlilik bu zaten . Sevgi ve aşk olmadığında çok zor.
Yaşında çok geç değil
Ama şu da var armudun sapı üzümün çöpü diye diye birkaç sene sonra bu bulduklarını da arıyor olabilirsin o nedenle kararını doğru ver

Çok teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu bozmasın..

gerçekten iki seçenek arasında kaldım yarı yarıya

ben de esimin saclari beyazliyor diye mutlu oluyrum zira cok cekici geliyor

Aslında kimse burada arkadaşa dış görünüş önemli değildir demiyor, gerçekten seven kalbi ısınan insan saçı maçı çok da takmıyor diyor.

Aslında kimse burada arkadaşa dış görünüş önemli değildir demiyor, gerçekten seven kalbi ısınan insan saçı maçı çok da takmıyor diyor.
Ben de diyorum ki sevgili değiliz flört gibi bir şey ondan hoşlanıyorum evlenmek maksadıyla tanımaya çalışıyoruz birbirimizi, çocuk hakkında en ufak kötü bir şey demedim ona ısındım da iyi de anlaşıyoruz ama bu ayrıntıya takılıyorum dedim bu kadar sert olmanıza gerek yoktu gerçekten

Bence içine s8nmiyorsa bitir.
çünkü evlensen bile o özelliği batacak sana ve çocuğunuz olduğunda onun genlerinden de etkilenecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…