- 24 Aralık 2015
- 29
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Tatlikizmiyim
-
Canım bunu ailenle paylaşmana gerek yok. Büyük ihtimalle burada ki insanlar gibi seni anlamayacaklardır. Sen kendi bildiğini yap. Her zaman. Güçlü ol.
Bilime meraklı bir ebeveynin varsa nasıl sorgulamani engellemeye çalışıyorlar ki? Yardımcı olması lazım sana daha çok o zaman.Teşekkür ederim,annem bir kuantumcuydunresmen,kuantumls büyüdüm denebilir:)
Fizik ve matematikle aran nasil? Universite planlarin var mi?Neler gelmiyor ki...Uzayın boşlukmolmadığını,birbiri ardınca meydana gelen şekilli katmanlardan oluştuğunu falan düşünüyorum,yani çokkk uzun aslında... çekirdekler mekirdekler ....
Gerçekleri unuttuğunuda nereden çıkardınız
Zaten sorgulamak istediğini ama bu durumdan korktuğunu anlatan yardım isteyen 16 yaşında bir kız çocuğu var karşınızda
Önce espri diye ciddiye almamak
Sonra normal olmadığını ima eden önceliğini gerçekçi çok mühim üni sınavına odaklamasını söyleyen yazılar..
İstediği bu değil
Sadece sizin yorumunuz okusaydı
Burada diğer insanlar yazmasaydı
Bu kardeşimiz aa evet normal değilim diye kendini bastırıp duracak kişiliği bi noktada baskılandığı için ne araştırma yapacaktı nede normal bir öğrenci gibi üni sınavını geçebilecekti
Biraz düşünerek yorum yapın rica ediyorum
Canım bir düzgün yaz. Kur'an'da sadece ibadet et oruç tut vs vs. Yazmiyor. Orada yolda nasil yurumen gerektiginden tut, insanlara herzaman guvenmemen gerektigine, duzgun kişilikli akıl sahibi bir insan nasil olabilirsin sorusuna cevap veriyor. Aç mealini oku. Her ayetten sureden bir ders çıkarıyor insan. Düşünmen sorgulaman çok normal ama emin ol sorgularsan işin içinden çıkamazsın. Sonu yok çünkü
Yanlış anlayıp yanlış yönlendiriyorsunuz..Ya nesi normal degil anlamadim ki..her insan sorgulayip ögrenmek ister..ama her teoriyi,her kurami cözüp mü sinava hazirlandiniz siz..hic kalip bi sey ezberlemediniz öyle mi..
Ben su cizgiden bahsediyorum..köprüyü gecene kadar bazilarini ezberlemek zorundasin..müfredat agir..aziz sancar istanbul tip fakültesini okuduktan sonra yurt disina gitti..bi sistem var ondan bahsediyorum..
Esprim sizi ilgilendirmez
Canım bir düzgün yaz. Kur'an'da sadece ibadet et oruç tut vs vs. Yazmiyor. Orada yolda nasil yurumen gerektiginden tut, insanlara herzaman guvenmemen gerektigine, duzgun kişilikli akıl sahibi bir insan nasil olabilirsin sorusuna cevap veriyor. Aç mealini oku. Her ayetten sureden bir ders çıkarıyor insan. Düşünmen sorgulaman çok normal ama emin ol sorgularsan işin içinden çıkamazsın. Sonu yok çünkü
Kardeşimin sınıf arkadaşı vardı aynı anlattığınız gibi. Annesi de malesef bilinçsiz ve şaşkındı. Keşke o çocuğu üstün zekalılar eğitim kurumlarından birine götürüp şuna bir bakın deseydi. Ama demedi işte sınıf öğretmeniyle "evde vallahi öyle değil" tartışması yapmakla yetindi. Bak üzüldüm yineBenim de manevi yeğenim var. Ona hep bilim videoları izlettim. Annesi de öyle. 8 yaşında çocuk "V For Vendetta " izlemek ister mi ? Şu an konuşurken bile insanları kendine hayran bırakıyor. İlkokulda çok zorlandı ama çünkü çok sıkılıyordu, hatta öğretmenine bunlar çok basit şeyler çok sıkıldım falan demiş.öğretmenine statik elektriği anlatmış 2 ye gidiyordu bunu yaptığında. Şimdi bebeğim Daruşafaka'yı kazandı. Binlerce çocuk arasında 120 kişi falan alıyorlar. Dilerim sende en iyi yerleri kazanırsın.
Yanlış anlayıp yanlış yönlendiriyorsunuz..
Ya bazı yorumları okuyunca çok mutlu oldum vallahi. Böyle düşünen insanların olması ne güzel.
Tabiki ikisinide okusunNe alaka ? Doktorlar Kur'an okuyarak mı doktor oluyor? Çocuk diyor evren, kuantum, vs siz diyorsunuz ayet ne alaka ?
Turkiyem iki bolundu:Ne alaka ? Doktorlar Kur'an okuyarak mı doktor oluyor? Çocuk diyor evren, kuantum, vs siz diyorsunuz ayet ne alaka ?
Kafası karışıkCok zekiyse kimsenin dedigiyle yönlenmez merak etmeyin..
yanlis anlamam sizin bakis acinizdan..
Henüz neslimiz tükenmedi neyseki
Yorumları okuyunca baya bi azaldığımız aşikar..
Turkiyem iki bolundu:
Dogma ile yikanmis dunya ve evreni sorgulamayan, bitkisel hayatta yasayan beyinler.
Dunyayi ve evreni sorgulayin, gercekleri bulmaya calisan uyanmis aydinlanmis beyinler.
Onceki grup, ikinci grubun birak sorgulamasini, yasamasina bile tahammul edemiyor.
Sonraki grup, onceki grubu sirtinda tasimak zorunda degil, ama onlarin karanliginda boguluyor.
Kendimizi üstün görmek?Ya siz neymissiniz..insanlari nasil da ötekilestiriyorsunuz..eziyorsunuz..asil dogma bu..kendini üstün görme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?